İçimdeki Yangın - Incendies | 2010 | Türkçe Dublaj | BRRip | XviD | Tek link indir izle


Adı: İçimdeki Yangın - Incendies
IMDb Puanı: 8.2/10
Yönetmen: Denis Villeneuve
Ãœlke: Kanada, Fransa,
Tür: Dram, Gizem, Savaş,
Süre: 131
Oyuncular: Mustafa Kamel, Hussein Sami, Rémy Girard, Mélissa Désormeaux-Poulin, Maxim Gaudette,


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt1255953


Özet: Türü "dram" dendiği zaman benim için ilk sıradaki film "Incendies / İçimdeki Yangın" dır. 2011 yılında En iyi Yabancı Film Oscar'ına Kanada adına aday olan ve bana göre haksız şekilde ödülü " In a better World" filmine kaptıran yapım, sonrasında katıldığı yarışma ve festivallerden 39 ödül ile dönerek kaliteli bir film olduğunu kat be kat tescillemiş oldu. Hikaye her nek kadar Lübnan asıllı Kanadalı Wajdi Mouwad'ın tiyatro oyunundan alınsa da, yönetmen Denis Villeneuve bunu seyirciye kesinlikle hissettirmiyor. Malumunuz, bir tiyatro oyununu sinemaya uyarlandığı zaman genelde tek sahnede geçer ve diyalog ağırlıklı olur. (Misal;Carnage ve Fences) Kaldı ki yönetmen ne kadar başarılı olduğunu bundan sonra çektiği Prisoners, Enemy ve Arrival filmleriyle de ispatladı.
140 dakikalık, neredeyse insan psikolojisini bozan bu çarpıcı ve etkileyici yapımın hikayesi kısaca şöyle: Fransa'da vefat eden Nawal Marwan avukatına çocukları Jeanne ve Simon'a verilmek üzere iki mektup bırakır. Jeanne'ye bıraktığı mektubu babalarına, Simon'bıraktığı mektubu ise ağabeylerine verilmesini isteri. İşin ilginç yanı babaları yıllar önce ölmüştür ağabeyleri ise yoktur. Bu garipliği çözmek için iki kardeş, annesinin köklerini bulmak için Ortadoğu'ya maceralı bir seyahate çıkarlar.
Özellikle çarpıcı finaliyle, sürprizli hikayesi ve etkileyici sahneleriyle başta da dediğim gibi bana göre dram türündeki en iyi film Incendies'dir.


Fragman:






Kod:
 
http://nitroflare.com/view/412AF2DCE7012F9/Icimdeki.Yangin.2010.TR.BRRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi
https://turbobit.net/hadvzkpqnbis/Icimdeki.Yangin.2010.TR.BRRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi.html
https://rg.to/file/63b52fdf2f52e6f2758bc458e9ff1346/Icimdeki.Yangin.2010.TR.BRRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi.html
https://openload.co/f/YFmjAXA1neU/Icimdeki.Yangin.2010.TR.BRRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi.mp4