Duplicity - Sahtekarlar 2009 Türkçe Dil Seçenekli DUAL BDRip


Adı: Duplicity - Sahtekarlar
IMDb Puanı: 6.1/10
Yönetmen: Tony Gilroy
Ãœlke: ABD, Almanya
Tür: Komedi, Suç, Romantik
Süre: 1 hour 58 minutes
Oyuncular: Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson, Paul Giamatti, Dan Daily, Lisa Roberts Gillan, David Shumbris, Rick Worthy, Oleg Stefan, Denis O'Hare, Kathleen Chalfant, Khan Baykal, Tom McCarthy, Wayne Duvall, Fabrizio Brienza, Lucia Grillo, Carrie Preston, Conan McCarty


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt1135487/


Özet: CIA ajanı Claire Stenwick (Julia Roberts) ile MI6 ajanı Ray Koval (Clive Owen), hükümete bağlı istihbarat dünyasından ayrılarak özel sektöre geçmişlerdir. Artık birbiriyle kıyasıya rekabet halindeki iki dev şirkette çalışmaktadırlar.


Bu iki şirket arasında yüksek kazanç elde etme amaçlı soğuk savaş hüküm sürmektedir. Peki, Claire ve Ray'in görevleri nedir? Patentini ilk alan şirkete servet kazandıracak yeni bir ürünün formülünü elde etmek için kıyasıya mücadele.


Claire ile Ray'in patronları olan endüstri devi Howard Tully (Tom Wilkinson) ile CEO Dick Garsik'in (Paul Giamatti) her ikisi de sınır tanımayan işadamlarıdır.Claire ile Ray'in en büyük sorunu ise, birbirleriyle nasıl oynamaları gerektiğini bilememektir.


Önlerine çıkan engelleri teker teker aşmaya çalışırken hazırladıkları büyük soygun planını tehlikeye atacak tek şeyin bir türlü uzak duramadıkları aşk olduğunu keşfedeceklerdir.








Fragman:

















 










Kod:
 https://tbit.to/ttqucqbzyfiy/Duplicity-Sahtekarlar.2009.BDRip.TR-EN-DE.AAC.x264.mkv.html
https://drop.download/v4n1l1vfk4fu
https://jodwish.com/1wkz270e2kar	Duplicity-Sahtekarlar 2009 BDRip TR-EN-DE AAC x264

Türkçe Altyazı Seçenekleri turkcealtyazi.org planetdp.org
https://turkcealtyazi.org/mov/1135487/duplicity.html