Dağın Tepesinde - Up the Mountain 2019 - Debout sur la montagne Türkçe Dublaj WEB-DL


Adı: Dağın Tepesinde - Up the Mountain 2019 - Debout sur la montagne
IMDb Puanı: 5,8/10
Yönetmen: Sébastien Betbeder
Ãœlke: France
Tür: Komedi
Süre: 1 S 45 D
Oyuncular: William Lebghil, Izïa Higelin, Bastien Bouillon, Jérémie Elkaïm, Guillaume Labbé, Estéban, Laetitia Spigarelli, François Chattot, Rabah Nait Oufella, Pauline Lorillard, Dominique Baeyens, Albert Geffrier, André Wilms, Milhane Idiri, Romane Kolkowitz, Jean-Claude Bolle-Reddat, Maayane Conti, Grégoire Tachnakian


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt10384908/


Özet: Hugo, Stan ve Berenice, gençliklerini sıcacık ve huzurlu bir dağ kasabasında bir arada geçirerek aralarında sağlam bir dostluk inşa etmişlerdir. Ancak zaman ilerledikçe, hayatın gerçekliğiyle yüzleşirler ve her biri farklı hayat rotalarına saparak, küçük kasabalarından ayrı düşmüşlerdir. Aralarında geçen onbeş yıl boyunca iletişimleri nerdeyse bitmiş, her biri kendi hayatını kurmaya odaklanmıştır.
Fakat bir gün Hugo'nun kardeşinin vefat etmesinin ardından her şey değişir. Bu beklenmedik durum, uzun süre sonra tekrar bir araya gelen bu üç dost için taptaze bir başlangıcın habercisi olur. Cenaze töreni, hem geçmişin hatıralarıyla yüzleşmelerini hem de uzun bir süre önce kopmuş olan dostluk bağlarını yeniden örmeleri için bir fırsat sunar. Bu özel buluşma, onları hem eski anılarına geri götürerek hem de geleceğe yönelik yeni maceralara hazırlayarak, hayatlarında unutulmaz bir dönüm noktası haline gelir.








Fragman:

















 










Kod:
 
https://nitroflare.com/view/8B12A16301194AB/Debout.Sur.la.Montagne.2019.TR.WebDL.XviD.AAC.avi
https://trbbt.net/4psh9mw43sgh/Debout.Sur.la.Montagne.2019.TR.WebDL.XviD.AAC.avi.html
https://drop.download/ay08tdo0sfw8
https://embedwish.com/n8cw4akrysrf    Debout Sur la Montagne 2019 TR WebDL AAC

Türkçe Altyazı Seçenekleri turkcealtyazi.org planetdp.org



planetdp.org
turkcealtyazi.org
yifysubtitles.org
subscene.com