Aşk ve Sigara - Romance & Cigarettes | 2005 | Türkçe Dublaj | DvDRip | XviD | Tek link indir izle


Adı: Aşk ve Sigara - Romance & Cigarettes
IMDb Puanı: 6.3/10
Yönetmen: John Turturro
Yazarlar: John Turturro,
Ülke: ABD,
Tür: Komedi, Müzikal<span></a>, <a href="/filtre.php?tur=romance&amp;sira=3" title="Romantik filmleri"> <span itemprop="genre">Romantik,
Süre: 105
Oyuncular: James Gandolfini, Susan Sarandon, Kate Winslet, Steve Buscemi, Bobby Cannavale,


IMDb: Romance & Cigarettes (2005) - IMDb

Özet: “Aşk ve Sigara” günümüz Amerika’sında geçen bir “işçi sınıfı operası” ve tutkulu bir komedi. Bir erkeğin sadakatsizlik ve sadakatsizliğin bedelini ödeme üzerine yaptığı yolculuğu anlatan filmde, James Gandolfini karşımıza filmin baş kahramanı Nick Murder olarak çıkıyor. Orta yaş krizi eşiğindeki Nick, kızıl saçlı Tula (Kate Winslet) için büyük bir tutku beslemektedir. Uzun yıllar Nick’in karısı olan Kitty (Susan Sarandon) için ise bu ihanet bardağı taşıran son damla olmuştur. Kocasına karşı inancını kaybeden Kitty, nefretten dolayı hissettiği yırtıcı duygulara kendi bile şaşırmaktadır. Nick ise sonunda ailesini içine sürüklediği acıyı anlayacaktır. Karısının sahip olduğu aşk ve saygınlığın değerini zamanla keşfedecektir.
“Aşk ve Sigara” da Turturro, heyecanlı, coşkulu ve ihtiraslı bir senaryo ile çıkıyor karşımıza. Filmi, vahşi bir müzikal olarak nitelendiriyor. “Karakterlerin kendilerini ifade etmek için kelimelerin yetmediği yerlerde, şarkılar konuşuyor. Onların gerçeklerden kaçma yolu şarkı söylemek; şarkı söylerken hayal kuruyorlar, hatırlıyorlar ve diğer insanlarla aralarında bağlantı kurabiliyorlar” diyor Turturro. Film, David Mamet’in kendini aşmış keskin diyalog metinleri ile Coen Kardeşler’in ışıltılı ve sıradışı görselliğini bir araya getiriyor.
2005 yılı Venedik Film Festivali’nde, Altın Aslan’a aday gösterilen filmin yürütücü yapımcılığını üstlenen JOEL ve ETHAN COEN, bu projede yer aldıkları için büyük onur duyduklarını belirtiyorlar.
John Turturro’nun kendisini bir sokak dansçısı olarak izlerken, oğulları Amedeo ve Diego’nun da filmin isimsiz kahramanları olarak kadroda yer almaları da ayrıca dikkat çekiyor ve filmi daha da sevimli bir hale getiriyor.
Modern ve klasik müzik tınılarını bir araya getiren filmde, James Brown, Nick Cave ve Bruce Springsteen gibi ünlü sanatçıların parçalarına yer veriliyor. AŞK ve SİGARA, cinsellik ve ölüm üzerine yapılmış büyülü bir masal.



Fragman:










Kod:
https://www.bigfile.to/file/Nm6ErHnn2yZ9/Ask.ve.Sigara.2005.DVDRiP.TRDUB.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi
http://nitroflare.com/view/F7566F56D490646/Ask.ve.Sigara.2005.DVDRiP.TRDUB.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi
http://uploaded.net/file/md16cj4b/Ask.ve.Sigara.2005.DVDRiP.TRDUB.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi
http://turbobit.net/ltjjewhw6eux/Ask.ve.Sigara.2005.DVDRiP.TRDUB.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi.html
http://www.redbunker.net/5vnuch14csc3/Ask.ve.Sigara.2005.DVDRiP.TRDUB.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi.html