Alfie 2004 Türkçe Dil Seçenekli DUAL BDRip


Adı: Alfie
IMDb Puanı: 6.2/10
Yönetmen: Charles Shyer
Ãœlke: Ä°ngiltere, ABD
Tür: Komedi, Dram, Romantik
Süre: 1 hour 43 minutes
Oyuncular: Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon, Renée Taylor, Jane Krakowski, Jeff Harding, Marisa Tomei, Kevin Rahm, Max Morris, Omar Epps, Nia Long, Gedde Watanabe, Jo Yang, Tara Summers, Sam Vincenti, Katherine LaNasa, Claudette Mink, Anouska De Georgiou


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt0375173/


Özet: Manhattan caddelerinde, genç bir Britanyalı limuzin şoförü olan Alfie Elkins, çekiciliği ve yakışıklılığıyla kadınları etkilemekte ustalaşmıştır. Zengin bayan müşterilerini sadece varacakları yere taşımakla kalmaz, aynı zamanda bazılarının kırık kalplerini onarmak konusunda şoförlüğünün ötesine geçer.

Londra'dan New York'a gelmiş olan Alfie, kısa sürede büyük bir servet biriktirme hedefindedir. Kendi cazibesi farkında olan genç adam, bu avantajını sonuna kadar kullanmaya karar verir. Günübirlik ilişkilerde kendini kısıtlamadan kadınları baştan çıkarma ve onlarla birlikte olma konsepti ona oldukça cazip gelir. Sayısını hatırlayamadığı bir dizi aşk macerasıyla, hızlı tempolu ilişkilerin öncüsü haline gelir. Para kazanma hedefini, çapkınlığa dönüş yolunda hızla unutur.

2004'teki yeniden çevrimde, 60'lı yıllardaki Michael Caine'in ardından bu karaktere uygun bir isim olan Jude Law, Alfie'yi canlandırıyor. Adına şarkılar yazılan Alfie'nin, neden kendisini kimsenin sevmesine izin vermediği sorusuna bu filmle bir cevap bulunabilecek mi, merak konusu oluyor. Belki de çapkınlığın sırlarını Alfie, artık kadınlarla paylaşmaya hazırdır!







Fragman:

















 










Kod:
 https://trbbt.net/bfl6z8ntzopd/Alfie.2004.BDRip.AVC.DD51.TR-EN.mkv.html
https://nitroflare.com/view/0C21E0E68C889B6/Alfie.2004.BDRip.AVC.DD51.TR-EN.mkv
https://drop.download/0kfi12ivdrh2
https://cdnwish.com/pmlxws2uotvw	Alfie 2004 BDRip AVC DD51 TR-EN

Türkçe Altyazı Seçenekleri turkcealtyazi.org planetdp.org
https://turkcealtyazi.org/mov/0375173/alfie.html