Aldatma: Gerçek Hikaye - Spoof: Based on a True Movie | 2015 | Türkçe Dublaj | HDRip | XviD | Tek Link


Spoof: Based on a True Movie (2015) - IMDb




Adı: Spoof: Based on a True Movie
Türkçe Adı: Spoof: Based on a True Movie
IMDb Puanı: -/10
IMDb Top250: -/250
Yönetmen: Jonathan Zarantonello
Yazarlar: Gaia Bracco, Leonardo Settimelli
Görüntü Yönetmeni: Marco Munarini, Daniele Persica
Ülke: USA, Italy
Tür: Komedi
Süre: 75 dk.
Yapımcılar: Stefania Brancorsini, Fulvio Compagnucci, Lorenzo Foschi
Oyuncular: Vicens Alba, David Pietroni




Movies Like You've Never Seen Them Before.


Özet: 100 parodies that run from ten seconds to one minute. The characters start to interact and the episodes blend one into another, to create a new movie.
10 saniye ile 1 dakika arasında değişen sürelerle 100 parodinin iç içe geçmiş hali, eğlenceli ve sıradışı bir film ortaya koyuyor. James Bond ile başlayan, Teksas Katliamı ile devam eden parodiler, Alfred Hitchcock, Pembe Panter'in efsane dedektifi ve Jaws gibi aksiyon, gerilim karakterleri ile devam ediyor.




Fragman:






Kod:
http://turbobit.net/ln5bafj9b352/Aldatma.Gercek.Hikaye.2015.TR.HDRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi.html http://www.redbunker.net/3lw9t2snmws5/Aldatma.Gercek.Hikaye.2015.TR.HDRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi.html http://uploaded.net/file/2vebbksp/Aldatma.Gercek.Hikaye.2015.TR.HDRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi https://www.uploadable.ch/file/cUnygezZNeHh/Aldatma.Gercek.Hikaye.2015.TR.HDRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi http://www.nitroflare.com/view/B55D63D88BCDABF/Aldatma.Gercek.Hikaye.2015.TR.HDRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi