Sinek 2 - The Fly II 1989 Türkçe Dil Seçenekli DUAL 1080p


Adı: Sinek 2 - The Fly II
IMDb Puanı: 5.1/10
Yönetmen: Chris Walas
Ãœlke: ABD
Tür: Korku, Bilim-Kurgu
Süre: 1 hour 45 minutes
Oyuncular: Eric Stoltz, Daphne Zuniga, Lee Richardson, John Getz, Frank C. Turner, Ann Marie Lee, Garry Chalk, Saffron Henderson, Harley Cross, Matthew Moore, Rob Roy, Andrew Rhodes, Pat Bermel, William S. Taylor, Jerry Wasserman, Duncan Fraser, Janet Hodgkinson, Sean O'Byrne


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt0097368/


Özet: Işınlanma makinasını icad ederken sineğe dönüşen Seth Brundle’ın serüveni, sevgilisi Veronica tarafından öldürülmesiyle son bulmuştu. Brundle’ın işvereni olan şirket, Veronica’nın talihsiz adamın çocuğunu doğururması uğruna ölmesine göz yumar. Martin ismi verilen çocuk laboratuvar ortamında büyümeye başlar.


Şirket sahibi Bartok, Brundle’ın buluşunu daha da geliştirmek için kendisi de sinek genleri taşıyan Martin’i iyileştirmek yerine, mutant kromozonları aktif hale gelene dek bekleyip gözlem altında tutmayı yeğler. Martin kısa sürede insanüstü bir şekilde gelişecek; olayların farkına vardığında ise hem kendisini iyileştirmenin bir yolunu bulmak hem de kız aradaşı Beth’in yardımıyla esaret hayatından kaçmak isteyecektir.


David Cronenberg’in kendisi de bir remake olan Sinek’i, kaldığı yerden devam ediyor. Elbette bu kez daha az yetenekli ellerde, çok da memnuniyet verici bir film olmayı beceremiyor. Öte yandan, konsepti sevmiş ve bu tiksinti verici korku temasının nereye kadar gideceğini merak edenlerin hafızalarında yer etmeyi biliyor.








Fragman:

















 










Kod:
 https://tbit.to/6tri4r0vshn9/The.Fly.2.1989.BRR.mkv.html
https://drop.download/n3y99athxdjn
https://jodwish.com/dz0pa4gseitr	The Fly 2 1989 BRR

Türkçe Altyazı Seçenekleri turkcealtyazi.org planetdp.org
https://turkcealtyazi.org/mov/0097368/the-fly-ii.html