Kiracının Böylesi - L'étudiante et Monsieur Henri 2015 Türkçe Dublaj 1080p


Adı: Kiracının Böylesi - L'étudiante et Monsieur Henri
IMDb Puanı: 6.8/10
Yönetmen: Ivan Calbérac
Ãœlke: Fransa
Tür: Komedi, Dram
Süre: 1 hour 38 minutes
Oyuncular: Claude Brasseur, Guillaume de Tonquédec, Noémie Schmidt, Frédérique Bel, Thomas Solivérès, Valérie Kéruzoré, Antoine Glemain, Grégori Baquet, Anne Loiret, Nicolas Guillot, Paula Brunet-Sancho, Agnès Pichois, Céline Esperin, Guillaume Watrinet, Stéphan Wojtowicz, Pierre Cassignard, Marion Christmann, Candice Ford


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt4948452/


Özet: The Student And Mister Henri filminde; Bay Henri oldukça yaşlı bir adamdır. Paris’teki büyük apartmanında bir kaplumbağa ile birlikte yaşamaktadır. Yaşlı olduğu kadar huysuz da olan Henri artık gittikçe daha da yaşlandığı için yanında birisinin bulunmasının iyi olacağını çünkü en azından ona bir şey olursa birilerine haber verilmesini ister. Fakat tek oğlu ile arası bozuktur çünkü Henri oğlunun karısını onaylamamaktadır. Bu yüzden büyük evindeki bir odayı kiraya vermeye karar verir.

Constance, güzel ve zeki bir kadındır. Ekonomik durumu pek iyi değildir ve bir evin tamamını kiralayacak kadar parası yoktur. Bu yüzden Paris’ten bir oda kiralamaya karar verir. Bay Henri’nin evine gider fakat Henri onun kendisi ile yaşayamayacağını düşündüğü için bunu reddeder. Sonrasında ise Contance’a kaba davrandığını düşünüp ona bir şans vermek ve özür dilemek için onu geri arar.

Constance hemen binlerce kez teşekkür ederek yaşlı ve huysuz Bay Henri’nin evine taşınır. Eve taşındığında hem yaşı hem de Henri ile alakasız yaşam tarzı nedeni ile ikisi de birbirini garipser. Bir süre sessiz bir şekilde devam ederler fakat Constance ayakları üşüdüğü için düşünmeden yerde bulduğu terlikleri giydiğinde Henri sessizliğini bozar. Daha sonrasında ise Henri’nin oğlu eve uğradığında Contance ile karşılaşır ve ondan oldukça etkilenir.

Henri, Constance’a eğer oğlunu karısından ayırabilirse ona üç ay evinde kira ödemeden kalabileceğini söyler. Hem paraya ihtiyacı olan hem de evli bir çifti ayırmak istemeyen Constance bunu istemeden kabul eder.







Fragman:

















 










Kod:
 https://nitro.download/view/5A5972E8DCECC49/KiracininBoylesi.2015.1080p.H264.AAC.Tr.Dublaj.mkv
https://drop.download/4aw3buexv0wc/KiracininBoylesi.2015.1080p.H264.AAC.Tr.Dublaj.mkv
https://turb.cc/684fxyqieml5/KiracininBoylesi.2015.1080p.H264.AAC.Tr.Dublaj.mkv.html
https://vidoza.net/aoap6lyedq94.html	KiracininBoylesi 2015 1080p AAC Tr Dublaj