Sosyete Polisi - Beverly Hills Cop 1,2,3 TRILOGY 1080p Türkçe Dil Seçenekli DUAL BluRay REMASTERED x264 DTS 5.1


Adı: Sosyete Polisi - Beverly Hills Cop
IMDb Puanı: 7.4/10
Yönetmen: Martin Brest
Ãœlke: ABD
Tür: Aksiyon, Komedi, Suç
Süre: 1 hour 45 minutes
Oyuncular: Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher, Ronny Cox, Steven Berkoff, James Russo, Jonathan Banks, Stephen Elliott, Gilbert R. Hill, Art Kimbro, Joel Bailey, Bronson Pinchot, Paul Reiser, Michael Champion, Frank Pesce, Gene Borkan, Michael Gregory


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt0086960/


Özet: Beverly Hills Cop (1984)
Detroit polis departmanında çalışan Axel Foley, öldürülen bir arkadaşının intikamını almak istemektedir. Amacına ulaşmak için yetkilerini kötüye kullanabileceği şüphesiyle Foley’nin Detroit’ten uzaklaştırılır. Tayin edildiği Beverly Hills’de Foley’nin ününü duymuş olan polis şefi Bogomil ona beladan uzak durmasını öğütler.Fakat Foley’nin aklı halen arkadaşının ölümündedir. Her türlü riski göze alan Foley iki polis arkadaşı Rosewood ve Taggart’ın yardımıyla peşinde olduğu İngiliz suçlu Steven Berkoff’un yaşadığı eve baskın düzenler.Polisiye komedi türünün pek çok başarılı örneğini sunan yönetmen Martin Brest’in büyük gişe ve satış başarısı yakalayan filmi Sosyete Polisi’nde Axel Foley rolü ilk olarak Clint Eastwood’a önerilmişti. Eastwood’un teklifi geri çevirmesiyle bu rolde şans bulan ve o güne kadar sadece iki filmde rol almış olan Eddie Murphy, Sosyete Polisi ile dünya çapında üne kavuşmuştu.


Beverly Hills Cop II (1987)
Sosyete Polisi serisinin ilk filminde anlatılan olaylardan sonra Detroit’e dönmüş olan polis Axel Foley televizyonda bir haberde Beverly Hills’de çalışırken şefi olan Bogomil’in vurulduğunu duyunca aceleyle Beverly Hills’e döner ve hastanede Bogomil’i ziyaret eder, ardından eski arkadaşları dedektif Rosewood ve çavuş Taggart ile yeniden karşılaşır.


Taggart ve Rosewood Axel’a Bogomil’i öldürmeye çalışan kadını bulmasında yardım etmeye karar verirler. Fakat ikilinin başı bu kez kendilerini görevden almak için bahane arayan polis şefi Harold Butz ile derttedir...


Foley, Taggart ve Rosewood bir kez daha güçlerini birleştirerek Bogomil’in vurulması olayının arkasındaki gerçekleri araştırmaya koyulurlar. İpuçları onları bölgede o sırada başlayan seri soygunların arkasındaki isim olan Maxwell Dent’e götürecektir.


Sosyete Polisi serisinin ikinci filminde Top Gun’dan hatırladığımız Tony Scott yönetmen koltuğunu Martin Brest’ten devralıyor.


Beverly Hills Cop III (1994)
Özellikle Amerika’da büyük hasılat yapan Sosyete Polisi serisinin üçüncü ve son filminde Detroit’li polis Axel Foley bu kez patronu Douglas Todd’ın ölümüne şahit olur ve onun katillerini bulmak için Beverly Hills’e döner...


Burada Axel ilk iş olarak eski arkadaşı Billy Rosewood’u bulur. Billy Axel’a arkadaşları çavuş Taggart’ın emekli olduğunu ve Arizona’da yaşadığını söyler. Axel’ın edindiği bilgiye göre Todd’ın katillerinin kullandığı araba Wonder World adlı bir eğlence parkındadır. Burada bozulan bir park oyuncağında mahsur kalan iki çocuğu kurtaran Axel parkın güvenlik sorumlusu olan Ellis DeWald ile görüşmeye gittiğinde onun Todd’ın katili olduğunu farkeder. Fakat Billy Rosewood’un yeni partneri Jon buna inanmayacaktır, çünkü DeWald onun yakın bir arkadaşıdır.


Özellikle Amerika’da büyük hasılat sağlaması sayesinde devamı getirilen Sosyete Polisi serisinin üçüncü filminde Eddie Murphy yine Axel Foley rolünde iken yönetmen koltuğunda bu kez John Landis yer alıyor.








Fragman:

















 










Kod:
 https://tbit.to/tvob4fq55k4w/Beverly.Hills.Cop.1984.REMASTERED.BluRay.1080p.DTS.x264-PRoDJi.mkv.html
https://drop.download/heqa4q69r2hm
https://jodwish.com/ax9he072a93n	Beverly Hills Cop 1984 REMASTERED BluRay 1080p DTS x264-PRoDJi


https://tbit.to/kg6t83p7hmbx/Beverly.Hills.Cop.II.1987.REMASTERED.BluRay.1080p.DTS.x264-PRoDJi.mkv.html
https://drop.download/4h0wjpt7y85b
https://jodwish.com/xcmh8dbdhng7	Beverly Hills Cop II 1987 REMASTERED BluRay 1080p DTS x264-PRoDJi


https://tbit.to/dvir1lnzrnn5/Beverly.Hills.Cop.III.1994.REMASTERED.BluRay.1080p.DTS.x264-PRoDJi.mkv.html
https://drop.download/2ztxzorpja1l
https://jodwish.com/5qsc2ixmrhsm	Beverly Hills Cop III 1994 REMASTERED BluRay 1080p DTS x264-PRoDJi

Türkçe Altyazı Seçenekleri turkcealtyazi.org planetdp.org
https://turkcealtyazi.org/mov/008696...hills-cop.html