James Bond Complete Collection | 1962-2012 BoxSet 720p | DUAL Türkçe Dil Seçenekli CHD - HDA Teklink 4 Alternatif



Dr.No 1962
Jamika'da araştırma yapan bir ajanının öldürülmesinin ardından, İngiliz Servisi'nin en gözde adamı James Bond Göreve çağrılır. Derhal Jamika'ya giden Bond, burada CIA ajanı Felix ile birlikte çalışacaktır. Amaçları karanlık işlere bulaşmış çılgın bilim adamı Dr. No'yu izlemek ve yakalamaktır.

Uzay araçlarının bir süredir ortadan kaybolduğu yolundaki araştırma yapan ajanın öldürülmesi James Bond için ilk ipucudur. Dr. No'nun neyin peşinde olduğunu anladığında onun zekasını küçümsediklerini görecektir.

Rusya'dan Sevgilerle
From Russia With Love
1963
007 James Bond bu kez bir şifre çözücünün peşindedir. Lektor ismi verilen bu makineyi ezeli düşmanı SPECTRE ele geçirmeden önce bulmak zorundadır. Ona Rus Tatiana yardım edecektir.

James Bond makineyi bulmak için gizlice İstanbul'a gelir. Onun peşinde Dr. No'nun intikamını almak isteyen SPECTRE ajanları bulunmaktadır. Bond Rus sırlarını çözecek bu makineyi bulmadan önce Red Grant ve Rosa Klebb gibi ölümcül ajanları alt etmek zorundadır.

Altın Parmak
Goldfinger
1964
Nüfuzlu bir iş adamı olan Auric Goldfinger, Grand Slam ismindeki organizasyonu ile Fort Knox'u soymayı planlamaktadır. Askerler tarafından korunan ve altın rezervlerinin çoğunu barındıran Fort Knox'un soyulması demek dünya ekonomisinin alt üst olması anlamına gelmektedir.

James Bond, kötü işadamı Goldfinger'ı yakalamakla görevlendirilir. Onun bu macerada en büyük yardımcısı üstün bir teknoloji ile donatılmış Aston Martin'idir. Bond, Goldfinger'a ulaşmadan önce işadamanının dilsiz uşağı Oddjob ev Bond kızlarına yeni bir boyut kazandıran Jill Masterson ile karşılaşmak zorundadır.


Thunderball 1965
Şeytani SPECTRE organizasyonu kurnazlıkla bir NATO askeri uçağını ve onun içindeki nükleer savaş başlıklarını kaçırır. Bu nükleer başlıklardan yalnızca bir tanesi milyonlarca masum insanı öldürmeye yeterlidir. Organizasyon ellerindeki silahla dünyayı tehdit etmektedir.

Kaçırılan uçak Nassau isimli bir adaya indirilir. James Bond organizasyonun izini sürer. Ancak zaman daralmaktadır. Bond dört gün içinde nükleer başlıkları bulmalı ve organizasyon elemanlarını etkisiz hale getirmelidir


Ä°nsan Ä°ki Kere YaÅŸar
You Only Live Twice
1967
Amerika'nın yeni uzay kapsülü Jupiter 16 fırlatıldığında Rus ve ABD arasında soğuk rüzgarlar eser. Kapsülün bilinmeyen bir uzay aracı tarafından kaçırılması üzerine bu gerginlik hat safhaya tırmanır. Herkes kapsülün Rusya tarafından kaçırıldığından emindir, ancak olayı araştırmakla görevlendirilen James Bond, beklenenin aksi kanıtlarla ortaya çıkar. Bond kapsülün izine Japonya'da rastlar.

Olayı daha iyi araştırmak için Tokyo'ya gönderilen Bond, Osata isimli gizemli bir şirketten şüphelenir. Aslında şüphelerinde haklıdır, çünkü Osata'nın ardında yine SPECTRE vardır.


Majestelerinin Gizli Servisinde
On Her Majesty's Secret Service
1969
James Bond'un ezeli düşmanı Blofeld bu kez bir virüsle dünyayı tehdit etmektedir. Kendisi hakkındaki tüm suçlamaların düşmesi karşılığındaki elindeki virüsü devreye sokmayacaktır. Elbette onun karşısında James Bond yer almaktadır.

Bond Blofeld'in izini sürerken, intihar etmekte olan Tracy Draco'nun hayatını kurtarır. Tracy,Blofeld ile işbirliği yapan ünlü bir gangsterin kızıdır. Mr. Draco Bond'un kızıyla evlenmesi karşılığı Blofeld'in yerini söyleyecektir. Bunun üzerine Bond Tracy ile evlenir ve Blofeld'in İsviçre'deki yeni üssüne ulaşır.


Ölümsüz Elmaslar
Diamonds Are Forever
1971
İngiliz Hükümeti yüksek değerdeki işlenmemiş elmas sevkiyatları ortadan yok olunca harekete geçer. İngiliz ajan James Bond konuyu araştırmakla görevlendirildiğinde, konuyu ilk önce basit bir kaçakçılık olarak değerlendirir ve fazla önemsemez. Fakat bir ipucu, 007'nin ezeli düşmanı Blofeld'in bu işin arkasında olduğunu gösterdiğinde, Bond onun planlarını bozmak ve karısı Tracy'nin ölümünün intikamını almak üzere çalışmaya başlar.


Yaşamak İçin Öldür
Live and Let Die
1973
Uyuşturucu çetelerinin peşinde olan İngiliz ajanları öldürülünce, James Bond katilleri bulmak amacıyla New York'a gönderilir. Bütün ipuçları New Yorklu suç baronu Mr. Big ve bir diplomat olan Mr. Katanga'yı işaret etmektedir. Sorşturmayı sürdürdükçe Mr. Big'in en önemli hedefi haline gelen Bond, milyarlarca dolarlık bir uyuşturucu pazarlığının tam ortasında olduğunu anlar.


Altın Tabancalı Adam
The Man with the Golden Gun
1974
İngiliz Gizli Servisi'nin merkezine üzerine 007 kazınmış altın bir mermi geldiğinde İngilizler, uluslararası suikastçi Scaramanga'nın yeni hedefinin 007 James Bond olduğuna inanır. James Bond görevini tamamlayıp $1,000,000 olan ücretini almadan Scaramanga'yı bulma görevini kabul eder


Beni Seven Casus
The Spy Who Loved Me
1977
James Bond ve güzel Sovyet Ajanı Anya Amasova kayıp atomik denizaltıların durumunu araştırmak üzere beraber bir takım kurarlar, ipuçları onları milyarder sevkiyat kralı Karl Stromberg'e götürür. Pek yakında Bond ve Anya, global bir nükleer savaş planına karşı dünyanın tek kurtuluş umudu olacaktır! (Kartonet'ten)


Ay Harekatı
Moonraker
1979
Megalomanyak bir milyarder olan Sir Hugo Drax, yeni bir dünyanın kurulması ile ilgili korkunç planları vardır. Çılgın milyarder yörüngede dev bir uzay üssü inşa etmiştir. Bu üsse güzel kadın ve erkekleri yerleştirmeyi düşünen Drax, dünyayı bir nükleer füze ile yok edecek ve üssündeki seçilmiş kişilerden yeni bir insan ırkı yaratmayı amaçlamaktadır.

Bond'un bu planı keşfetmesi uzun sürmez. Ama öncelikle Drax'ın adamlarını alt etmek zorundadır, özellikle de demir çeneli Jaws'ı...


Senin Gözlerin İçin
For Your Eyes Only
1981
Varşova açıklarında bir gemi kazası meyadan gelmiştir. Batan gemide bulunan ATAC Polaris denizaltılarını kontrol etmeye yarayan bir cihazdır ve bu nedenle büyük ülkelerin ilgisi buraya toplanmıştır. Özellikle ABD ve İngiltere, bu cihaza Rusya'dan önce ulaşmak istemektedir.

İngiliz Gizli Servisi olayı incelemekle James Bond'u görevlendirir. Bond, araştırmaları sırasında armatör Kristatos ile karşılaşır ve ilk izlenimi onun kuşku uyandırıcı olduğudur.

Ahtapot
Octopussy
1983
İngiliz Gizli Servisi'nde çalışan 009, mücevherlerle kaplı paha biçilmez Faberge yumurtasının peşinde olduğu görevi sırasında öldürülür. Olayı soruşturmak için teşkilat James Bond'u Hindistan'a gönderir. Bond yumurtanın o bölgenin zenginlerinden Kemal Khan tarafından alındığını öğrenir ve onu takibe alır. Takip sonucunda Bond'un öğrendikleri dehşete düşürücüdür: Khan, çılgın bir Rus generalinin emrinde çalışmaktadır ve amaçları III. Dünya Savaşı'nı çıkarmaktır.

Bu olaylar sırasında Bond, bir sirkte çalışan güzel Octopussy ile tanışır. Bond, Octopussy ile işbirliği yapacak ve kadının yeteneklerinden faydalanacaktır.


Ölüme Bir Bakis
A View to a Kill
1985
Ajan 007 James Bond ) güç delisi Fransız endüstri patronu Maz Zorin'in çılgın hedeflerine ulaşmasını engellemek için zamanla yarışmak zorundadır! Zorin, dünya mikroçip pazarını ele geçirmek için Silikon Vadisi'ni büyük patlamalarla oluşacak bir depremle yoketmeyi planlamaktadır. Şimdi Bond, ilk önce Zorin'in güzel ve ölümcül partneri May Day'i, sonra da Zorin'i alt etmelidir. Eyfel Kulesi'nden Golden Gate Köprüsü'ne uzanan bu macerada James Bond durdurulamıyor!


Gün Işığında Suikast
The Living Daylights
1987
Bir Sovyet generali olan Georgi Koskov, Demirperde'den kaçmak istemekte ve James Bond da ona yardımcı olmaktadır. Kaçışı organize eden Bond, Generali öldürmeye niyetli Kara isimli bir çellistin peşlerinde olduğunu görür. Ancak Bond General'in ele geçirilmesine engel olamaz.

Bunun üzerine Bond, Kara'nın izini sürer ve Viyana'dan Fas'a oradan Afganistan çöllerine uzanan müthiş bir maceraya atılır.


Öldürme Yetkisi
Licence to Kill
1989
James Bond'un bir çok macerasında beraber çalıştığı arkadaşı Felix, düğün gününde öldürülür. Bond yaptıı araştırmalar sonucu olayın uyuşturucu tacirleri ile ilgili olduğunu anlar. Bunun üzerine Bond istifa ederek, uyuşturucu kartelinin başındaki isim olan Franz Sanchez'in peşine düşer. Bu sefer ülkesi için değil, arkadaşının intikamını almak için savaşacaktır.


007 James Bond: Altın Göz
Golden Eye
1995
Güçlü bir uydu sistemi eskiden dost; şimdi düşman olan ellere geçtiğinde, dünyayı tek bir atışta yok edebilecek muhteşem bir uzay silahından kurtarabilecek tek kişi Ajan 007'dir!


Yarın Asla Ölmez
Tomorrow Never Dies
1997
Yalnızca kendi çıkarını düşünen bir medya patronu olan Eliot Carver, tüm sektörü ele geçirmek istemektedir. Ancak planları Çin tarafında bozulmaktadır. Çin piyasasına bir türlü giremeyen Carver, bu kez şiddeti arttırır ve hain bir plan kurar. İngiliz savaş gemisinin Çin karasularında batmasına neden olan Carver, iki ülkeyi savaşa sürüklemeyi istemektedir. Ancak James Bond faktörünü hesaba katmamıştır.


Dünya Yetmez
The World Is Not Enough
1999
James Bond, M'in kişisel isteği üzerine Küba'ya uçar. Amacı, M'in yakın arkadaşı olna petrol zengini milyarder Sir Robert King'ten çalınan parayı geri getirmektir. Ancak bu görevden dönüşünde, teröristlerin King'in öldürülmesi ve M16 karargahlarının hasar görmesiyle sonuçlanan intikam girişimini durduramaz. King'e borçlu olduğunu düşünen Bond, King'in güzel kızı Elektra'yı dünyaca ünlü terörist Renard'dan koruma görevini kabul eder. Renard'ın Elektra'yı kaçırarak babasının petrol borularınn kontrol altına almak istediği düşünülmektedir.

Ancak olaylar göründüğünden daha farklıdır. Renard her defasında onlardan bir adım öndedir, Bond'un eski düşmanı Valentin Zukofsky önemli bir şey bilmektedir ve bir de Amerikan nükleer denizaltısı Güney Rusya'da kaybolmuştur.

James Bond'un Elektra'yı koruma ve Renard'ı durdurma çabası, içinde İstanbul'un da bulunduğu pek çok farklı mekanda devam eder.


Başka Gün Öl
Die Another Day
2002
James Bond'un bu seferki macerası Kuzey ve Güney Kore arasındaki tarafsız bölgedeki bir mayın tarlasında yapılan bir hovercraft takip sahnesiyle başlıyor. Bond, sonucu felaket olacak bir savaşı önlemek ve bir haini bulmak için Hong Kong'tan Küba'ya, Küba'dan Londra'ya dünyayı dolaşıyor. Bu arada yolu Jinx (Hale Barry) ve Miranda Frost'la(Rosamund Pike) kesişiyor ki bu iki güzel bayan her Bond filminde olduğu gibi maceranın iki önemli kahramanı oluyorlar. Psikopat bir megaloman olan Gustav Graves (Toby Stephens) ve onun sağ kolu Zoo'yu (Rick Yune) bulmak için İzlanda'ya giden Bond burada kötü adamın inine yani tamamı buzdan yapılmış sarayına sızıyor ve yeni teknolojiyle üretilmiş son derece tehlikeli bir silahi ilk elden tecrübe ediyor. Bond'un sonunda asıl düşmanıyla yüzleştiği yer hikayenin başladığı yer olan Kore oluyor.


Casino Royale
2006
James Bond'un ilk 007 görevi onu dünya teröristlerinin bankacısı Le Chiffre'ye götürür. Onu durdurmak ve terrorist ağını çökertmek için Bond'un Le Ciffre'yi, Casino Royale'de oynanan yüksek meblağlı bir poker oyununda yenmesi gerekmektedir. Güzel bir İngiliz kadını olan Vesper Lynd adlı resmi hazine memurunun, Bond'un kumarda kullanacağı devlete ait büyük meblağdaki paraları gözetmek üzere atanması Bond'u başta rahatsız eder.

Ancak, Bond ve Vesper'ın Le Chiffre ve adamları tarafından bir dizi silahlı saldırıdan kurtulmaları, aralarında karşılıklı bir çekimin de oluşmasını sağlar. Bu onları daha fazla tehlikeye ve Bond8217;un hayatını sonsuza kadar değiştirecek olaylara sürükler.

Quantum of Solace
2008
Sevdiği kadın Vesper tarafından ihanete uğrayan 007, içinden gelen dürtüye karşı koyarak son görevini kişiselleştirmemeye çalışır. Kararlılıkla doğruyu ortaya çıkarmaya çalışırken Bond ve M, Mr White'ı sorguya çekerek, Vesper'a şantaj yapan, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar karmaşık ve tehlikeli bir şebekeyi ortaya çıkarırlar. Adli bilgiler MI 6'ya ihanet eden bir kişi ve Haiti'de bir banka hesabı arasında bir ilişkiyi ortaya koyar ve başkasıyla karışan kimliği, Bond'un burada kendi kan davası için çalışan güzel fakat alıngan kadın Camille ile tanışmasını sağlar. Camille, Bond'u doğruca gizemli bir organizasyonun başındaki nereden geldiği belirsiz iş adamı Dominic Greene'e götürür.

Görevi nedeniyle Avusturya, İtalya ve Güney Amerika'ya giden Bond, Greene'in dünyanın en önemli doğal kaynaklarından birinin tüm kontrolünü ele geçirmek için sürgündeki General Medrano ile anlaşma yaptığını öne sürerek komplo düzenlediğini ortaya çıkarır. Greene, organizasyondaki ortaklarını, CIA ve İngiliz hükümetindeki güçlü kontaklarını kullanarak, General'e görünürde verimsiz olan bir bölgeyi almak karşılığında.Latin Amerika'daki rejimi yıkacağına ve kontrolü ona vereceğine dair söz verir. İhanet ve yalan ortamında Bond gerçeği ortaya çıkarmak için eski dostları ile güçlerini birleştirir. 007, Vesper'ın ihanetinden sorumlu olan kişiyi bulmaya yaklaştıkça Greene'nin tehditkar planını ortaya çıkarmak ve organizasyonunu durdurmak için, CIA'in, teröristlerin ve hatta M'in bir adım önünde olmak zorundadır.


Skyfall
2012

Geçmişteki olaylar gelip M için bir sorun olduğu zaman Bond'un ona olan sadakati de bir teste tabi olur. MI6 saldırı altındayken Bond tehditi bulmalı ve yok etmelidir. Bunun bedeli her ne olursa olsun..






http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/downloa...rimow.mkv.html

http://www.redbunker.net/ml3cow6oj7d...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/meth63sjpi9...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/mt27oei43at...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/08rjhbamif8...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/c0k4ez8k4bj...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/g81hntrhse3...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/vnqf06173rb...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/lqzdx3u4rcf...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/3pbpymm6h9a...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/hpn58k8m4r7...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/yjpgsbve7ew...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/s0g88q3m756...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/tvrh9yx4q3t...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/7r96fcv47j8...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/s5u5sovqlv5...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/4x1ciw4o4bq...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/h1r42r0lfjr...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/wiozbfdt3dx...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/hlia1a6mgqt...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/l5y4qeomol8...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/aa186oraq5o...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/9yvhrih2zg6...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/z3udiailo4o...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/xhu2ckz2mae...rimow.mkv.html

http://turbobit.net/3akpwfl4ebu9/01....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/v9jzuaaj7e03/02....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/8sig2sw9p7go/03....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/sxunqbpnuu0l/04....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/79qav5xit27b/05....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/tnegcs245nju/06....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/5xgr6pu635i6/07....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/ggrfczf03nof/08....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/s011qqfb0yht/09....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/87tk753314ek/10....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/z86qi0jrwr23/11....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/eieenrbciiv9/12....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/3r0rknzl1va2/13....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/dzrz0cz9rr6g/14....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/eksdmh9r3rju/15....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/n2udmc6glx0d/16....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/blz02rzkqtbt/17....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/1ntgacacvziz/18....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/s63kj2a6e7cs/19....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/w6q7cpp350mn/20....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/zs7w89afpoo3/21....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/4jwcvx2t3yhw/22....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/mnl4ogbxk2g6/23....rimow.mkv.html
http://turbobit.net/qv2uthhit0is/24....rimow.mkv.html

http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/downloa...rimow.mkv.html

http://uploaded.net/file/nw7779gz/12...n.devrimow.mkv
http://uploaded.net/file/14z0nzvq/23...n.devrimow.mkv
http://uploaded.net/file/benwgltg/03...n.devrimow.mkv




Kod:

http://u1161774.letitbit.net/download/79318.711e9c4445c925ebf2375a47e84d/01.James.Bond.007.Dr.No.1962.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/89892.853674c01d3d74c7120c63d90d6c/02.James.Bond.007.From.Russia.With.Love.1963.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/85342.89f376cbdfcfa1b3e1a1b7e91027/03.James.Bond.007.Goldfinger.1964.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/29817.2a86e9e1192c095ca46da57d32d5/04.James.Bod.007.Thunderball.1965.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/51342.57be845946bd69ab1d4fc5124bc2/05.You.Only.Live.Twice.1967.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/03365.0e3ea9e762be67e5e6d45763f968/06.On.Her.Majestys.Secret.Service.1969.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/22782.29100258e19cf6c8b705ca830d2c/07.Diamonds.Are.Forever.1971.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/88107.8762d05aec84915281721a45578b/08.James.Bond.007.Live.And.Let.Die.1973.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/14003.179e5aada2c5c856fbf6d077d0f0/09.James.Bond.007.The.Man.With.Golden.Gun.1974.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/13299.1f364a9b85f4cd333bb4cc0b7b97/10.The.Spy.Who.Loved.Me.1977.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/64604.6b75439002ff0f5680840783fb53/11.James.Bond.007.Moonraker.1979.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/77268.785fe887ca5a357d05cf6c63b154/12.For.Your.Eyes.Only.1981.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/33245.3a24570d114961fa640446443803/13.Octopussy.1983.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/17151.169ccf514ebdbbf721caca39980b/14.James.Bond.007.Never.Say.Never.Again.1983.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/58395.5952dac3c5f5d377fd9be528e88a/15.A.View.to.a.Kill.1985.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/62700.658c101096dada12a2ab4045ec22/16.The.Living.Daylights.1987.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/03847.0f1cf5feb42490d7540e7c230629/17.James.Bond.007.Licence.To.Kill.1989.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/24520.2fb745bc0d23fb1ae4c1c28cac03/18.GoldenEye.1995.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/85364.8455d2fcfb4e3a36c328a4228cc5/19.Tomorrow.Never.Dies.1997.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/63238.6b6f799a1d9d6984f08798cc70a6/20.James.Bond.007.The.World.Is.Not.Enough.1999.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/99977.9169ee5a4b56f1c2d677b70d0cee/21.hdarsivi.com.Die.Another.Day.2002.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/90960.9505a6b8329a3855bf729fab102d/22.Casino.Royale.2006.720p.BluRa.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/80625.84f12eea9c1239707afb7fa4701e/23.James.Bond.007.Quantum.Of.Solace.2008.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u1161774.letitbit.net/download/68838.6ff0c052df1575588d1ccfa56a92/24.Skyfall.2012.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html

http://www.redbunker.net/ml3cow6oj7dj/01.James.Bond.007.Dr.No.1962.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/meth63sjpi96/02.James.Bond.007.From.Russia.With.Love.1963.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/mt27oei43at3/03.James.Bond.007.Goldfinger.1964.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/08rjhbamif83/04.James.Bod.007.Thunderball.1965.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/c0k4ez8k4bjd/05.You.Only.Live.Twice.1967.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/g81hntrhse3x/06.On.Her.Majestys.Secret.Service.1969.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/vnqf06173rbf/07.Diamonds.Are.Forever.1971.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/lqzdx3u4rcfp/08.James.Bond.007.Live.And.Let.Die.1973.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/3pbpymm6h9a8/09.James.Bond.007.The.Man.With.Golden.Gun.1974.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/hpn58k8m4r78/10.The.Spy.Who.Loved.Me.1977.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/yjpgsbve7ewc/11.James.Bond.007.Moonraker.1979.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/s0g88q3m7562/12.For.Your.Eyes.Only.1981.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/tvrh9yx4q3tu/13.Octopussy.1983.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/7r96fcv47j8a/14.James.Bond.007.Never.Say.Never.Again.1983.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/s5u5sovqlv5a/15.A.View.to.a.Kill.1985.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/4x1ciw4o4bqo/16.The.Living.Daylights.1987.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/h1r42r0lfjrm/17.James.Bond.007.Licence.To.Kill.1989.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/wiozbfdt3dxg/18.GoldenEye.1995.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/hlia1a6mgqt7/19.Tomorrow.Never.Dies.1997.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/l5y4qeomol8l/20.James.Bond.007.The.World.Is.Not.Enough.1999.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/aa186oraq5oj/21.hdarsivi.com.Die.Another.Day.2002.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/9yvhrih2zg6d/22.Casino.Royale.2006.720p.BluRa.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/z3udiailo4oj/23.James.Bond.007.Quantum.Of.Solace.2008.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/xhu2ckz2maeu/24.Skyfall.2012.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html

http://turbobit.net/3akpwfl4ebu9/01.James.Bond.007.Dr.No.1962.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/v9jzuaaj7e03/02.James.Bond.007.From.Russia.With.Love.1963.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/8sig2sw9p7go/03.James.Bond.007.Goldfinger.1964.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/sxunqbpnuu0l/04.James.Bod.007.Thunderball.1965.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/79qav5xit27b/05.You.Only.Live.Twice.1967.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/tnegcs245nju/06.On.Her.Majestys.Secret.Service.1969.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/5xgr6pu635i6/07.Diamonds.Are.Forever.1971.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/ggrfczf03nof/08.James.Bond.007.Live.And.Let.Die.1973.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/s011qqfb0yht/09.James.Bond.007.The.Man.With.Golden.Gun.1974.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/87tk753314ek/10.The.Spy.Who.Loved.Me.1977.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/z86qi0jrwr23/11.James.Bond.007.Moonraker.1979.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/eieenrbciiv9/12.For.Your.Eyes.Only.1981.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/3r0rknzl1va2/13.Octopussy.1983.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/dzrz0cz9rr6g/14.James.Bond.007.Never.Say.Never.Again.1983.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/eksdmh9r3rju/15.A.View.to.a.Kill.1985.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/n2udmc6glx0d/16.The.Living.Daylights.1987.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/blz02rzkqtbt/17.James.Bond.007.Licence.To.Kill.1989.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/1ntgacacvziz/18.GoldenEye.1995.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/s63kj2a6e7cs/19.Tomorrow.Never.Dies.1997.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/w6q7cpp350mn/20.James.Bond.007.The.World.Is.Not.Enough.1999.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/zs7w89afpoo3/21.hdarsivi.com.Die.Another.Day.2002.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/4jwcvx2t3yhw/22.Casino.Royale.2006.720p.BluRa.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/mnl4ogbxk2g6/23.James.Bond.007.Quantum.Of.Solace.2008.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/qv2uthhit0is/24.Skyfall.2012.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html

http://u23728.shareflare.net/download/75468.711e9c4445c925ebf2375a47e84d/01.James.Bond.007.Dr.No.1962.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/81073.853674c01d3d74c7120c63d90d6c/02.James.Bond.007.From.Russia.With.Love.1963.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/85406.89f376cbdfcfa1b3e1a1b7e91027/03.James.Bond.007.Goldfinger.1964.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/21314.2a86e9e1192c095ca46da57d32d5/04.James.Bod.007.Thunderball.1965.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/53560.57be845946bd69ab1d4fc5124bc2/05.You.Only.Live.Twice.1967.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/04790.0e3ea9e762be67e5e6d45763f968/06.On.Her.Majestys.Secret.Service.1969.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/24802.29100258e19cf6c8b705ca830d2c/07.Diamonds.Are.Forever.1971.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/88498.8762d05aec84915281721a45578b/08.James.Bond.007.Live.And.Let.Die.1973.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/11263.179e5aada2c5c856fbf6d077d0f0/09.James.Bond.007.The.Man.With.Golden.Gun.1974.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/13028.1f364a9b85f4cd333bb4cc0b7b97/10.The.Spy.Who.Loved.Me.1977.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/63750.6b75439002ff0f5680840783fb53/11.James.Bond.007.Moonraker.1979.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/72104.785fe887ca5a357d05cf6c63b154/12.For.Your.Eyes.Only.1981.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/35278.3a24570d114961fa640446443803/13.Octopussy.1983.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/18272.169ccf514ebdbbf721caca39980b/14.James.Bond.007.Never.Say.Never.Again.1983.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/56165.5952dac3c5f5d377fd9be528e88a/15.A.View.to.a.Kill.1985.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/64522.658c101096dada12a2ab4045ec22/16.The.Living.Daylights.1987.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/06382.0f1cf5feb42490d7540e7c230629/17.James.Bond.007.Licence.To.Kill.1989.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/21752.2fb745bc0d23fb1ae4c1c28cac03/18.GoldenEye.1995.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/84594.8455d2fcfb4e3a36c328a4228cc5/19.Tomorrow.Never.Dies.1997.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/60518.6b6f799a1d9d6984f08798cc70a6/20.James.Bond.007.The.World.Is.Not.Enough.1999.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/92232.9169ee5a4b56f1c2d677b70d0cee/21.hdarsivi.com.Die.Another.Day.2002.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/96634.9505a6b8329a3855bf729fab102d/22.Casino.Royale.2006.720p.BluRa.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/83351.84f12eea9c1239707afb7fa4701e/23.James.Bond.007.Quantum.Of.Solace.2008.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://u23728.shareflare.net/download/65543.6ff0c052df1575588d1ccfa56a92/24.Skyfall.2012.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD.HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv.html

http://uploaded.net/file/nw7779gz/12.For.Your.Eyes.Only.1981.BluRay.720p.DUAL.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://uploaded.net/file/14z0nzvq/23.James.Bond.007.Quantum.Of.Solace.2008.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://uploaded.net/file/benwgltg/03.James.Bond.007.Goldfinger.1964.BluRay.720p.DUAL.x264-HDA-www.derinport.in.devrimow.mkv