Grek Anıları Azur-CODEX

Greak: Memories of Azur, elle çizilmiş animasyonlara sahip yandan kaydırmalı tek oyunculu bir oyundur. Üç kardeşin rolünü üstleneceksiniz: Greak, Adara ve Raydel, onlara Azur topraklarında rehberlik edecek. Aralarında alternatif kontrol ve Urlag istilasından kaçmak için benzersiz yeteneklerini kullanın.
Greak, ana karakterin adı ve üç kardeşin en küçük kardeşidir. O, şu anda Urlaglar adlı bir fraksiyonun düşman istilasının saldırısı altında olan Courines adlı büyülü bir ırka ait.
Bu savaş uzun süredir devam ediyor ve Courine'ler kendi topraklarından kaçmaya başlıyor. Greak'in amacı kardeşi (Raydel) ve kız kardeşi (Adara) ile yeniden bir araya gelmek ve ardından parça parça bir Hava Gemisi inşa ederek Azur topraklarından kaçmaktır.
Oyun boyunca her bir kardeşi farklı senaryolarda bulacaksınız ve bir kez yaptığınızda maceraya katılacaklar ve oyun boyunca ilerlemenize yardımcı olacaklar.


Ana Özellikler:

  • Elle ÇizilmiÅŸ Sanat ve Animasyon: Renkli ve etkileyici senaryoları keÅŸfederken zor zamanlarda aile, ev ve birlik hakkında büyüleyici bir hikaye dizisinin tadını çıkarın.
  • Özel Olarak Yapılmış Bulmacalar: Birbirine BaÄŸlı Dünya üzerinden bir Zeplin eksik parçalarını bulmak ve toplamak için özel hazırlanmış bulmacaları çözün.
  • EÅŸsiz Oynanış: Üç karakter arasında geçiÅŸ yapın ve Azur'un Büyülü topraklarını keÅŸfetmek için farklı yeteneklerini kullanın.
  • Hızlı Tempolu Dövüş : Yeni bölgeleri keÅŸfedin ve çok çeÅŸitli düşmanlara karşı savaşın ve Courine'leri Urlag istilasından kurtarın.
  • Sinematik Klipler: Oyun boyunca, sizi Azur dünyasına sokmak için önemli hikaye anlarına eÅŸlik edecek, elle çizilmiÅŸ güzel sinematik kliplerle karşılaÅŸacaksınız.
  • Canlı Orkestra Film MüziÄŸi: EÅŸsiz bir macera yaÅŸamak için özel olarak oluÅŸturulmuÅŸ etkileyici ve atmosferik müzik temalarının keyfini çıkarın.



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO
GeliÅŸtirici: Navegante Entertainment
Yayımcı: Team17

Sürüm Adı: Greak.Memories.of.Azur-CODEX
Boyut: 1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/A0027F323F2A917/codex-greak.memories.of.azur.iso
https://drop.download/fe41dc68sfup/codex-greak.memories.of.azur.iso
https://turb.cc/y725iz4vqh46/codex-greak.memories.of.azur.iso.html
https://rg.to/file/e1e4d9f98d27a7db4c6062a435695cda/codex-greak.memories.of.azur.iso.html