WinRAR 6.02 Beta 1-P2P

WinRAR, Windows için güçlü bir arşiv yöneticisidir. Bu, sıkıştırılmış arşivlerinizi düzenlemenize yardımcı olacak birçok entegre ek işleve sahip güçlü bir sıkıştırma aracıdır. Verilerinizi yedekleyebilir ve e-posta eklerinin boyutunu azaltabilir, RAR, ZIP ve İnternet'ten indirilen diğer dosyaların sıkıştırmasını açabilir ve RAR ve ZIP dosya biçiminde yeni arşivler oluşturabilir. Arşivleyici, sıkıştırma söz konusu olduğunda sizi kalabalığın önüne koyar. Sürekli olarak daha küçük arşivler oluşturarak, WinRAR genellikle rakiplerinden daha hızlıdır. Bu size disk alanından, iletim maliyetlerinden ve değerli çalışma süresinden tasarruf sağlayacaktır. WinRAR, multimedya dosyaları için idealdir. En iyi sıkıştırma yöntemini otomatik olarak tanır ve seçer.
Özel sıkıştırma algoritması, multimedya dosyalarını, yürütülebilir dosyaları ve nesne kitaplıklarını özellikle iyi sıkıştırır. RAR dosyaları genellikle içeriği ZIP dosyalarının yapabileceğinden yüzde 8 ila yüzde 15 daha fazla sıkıştırabilir.
WinRAR'ın Özellikleri:
Sıkıştırılmış arşivlerinizi düzenlemenize yardımcı olacak birçok entegre ek işlevi olan güçlü bir sıkıştırma aracıdır.
Sıkıştırma söz konusu olduğunda sizi kalabalığın önüne geçirir. Sürekli olarak daha küçük arşivler oluşturarak, WinRAR genellikle rakiplerinden daha hızlıdır. Bu size disk alanından, iletim maliyetlerinden ve değerli çalışma süresinden tasarruf etmenizi sağlar.
Tüm popüler sıkıştırma formatlarını destekler (RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z ve 7-Zip).
Multimedya dosyaları için idealdir. En iyi sıkıştırma yöntemini otomatik olarak tanır ve seçer. Özel sıkıştırma algoritması, multimedya dosyalarını, yürütülebilir dosyaları ve nesne kitaplıklarını özellikle iyi sıkıştırır.
Arşivleri kolayca ayrı birimlere ayırmanıza ve örneğin birkaç diske kaydetmenize olanak tanır.
Kendi kendine açılan ve çok hacimli arşivler oluşturmanıza olanak sağlar.
Kurtarma kaydı ve kurtarma ciltleri, fiziksel olarak hasar görmüş arşivlerin bile yeniden oluşturulmasına izin verir.
Web üzerinden veri gönderiyorsanız da idealdir. 256 bitlik parola şifrelemesi ve doğrulanmış imza teknolojisi size aradığınız rahatlığı sağlayacaktır.
Basit bir soru ve cevap prosedürü aracılığıyla temel arşivleme işlevlerine anında erişim sağlayan özel bir "Sihirbaz" modunun eklenmesi ile kullanımı diğer birçok arşivleyiciye göre daha kolaydır. Bu, kullanımın erken aşamalarında kafa karışıklığını önler.
Bu bir deneme ürünüdür, yani onu kapsamlı bir şekilde test etme şansınız vardır. Program 40 gün boyunca tamamen ücretsiz olarak kullanılabilir!
Lisanslar, mevcut tüm dil ve platform sürümleri için geçerlidir. Birkaç lisans satın aldıysanız, kendi kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için sürümleri bile karıştırabilirsiniz.

Sürüm İsimleri : WinRAR 6.02 Beta 1-P2P
Boyut : 6.37MB
Bağlantılar: ANA SAYFA -



Kod:

https://nitro.download/view/71706C180634052/WinRAR6b.rar
https://dropapk.to/ryfydapjycpl/WinRAR6b.rar
https://turb.cc/91rm2or1hfnr/WinRAR6b.rar.html