X4 Foundations Kingdom End-RUNE

X Universe'deki ana grupların koleksiyonunu tamamlayan X4: Foundations'ın dördüncü genişletmesi X4: Kingdom End'de Boron ile uzun zamandır beklenen yeniden bir araya gelmenin tadını çıkarın. Eşsiz Boron gemilerini keşfedin ve bir keşif yolculuğunda onları farklı sistemlerde uçurun. Büyüleyici yerleri ziyaret edin, eski sırları açığa çıkarın ve yeni tanıdıklar edinin. X4'ün sürükleyici yeni bölümüne atılın!


Bilinmeyen Heretic's End'e yapılan bir keşif, keşfedilmeyi bekleyen bir sır içeriyor. Daha önce etkin olmayan bir atlama geçidindeki yanıp sönen ışıklar heyecana neden oluyor. İşbirliği adına güçlerini birleştiren çok fraksiyonlu bir keşif, fenomeni araştırmak için yola çıkar. Birbirinden çok farklı zihinlerin daha büyük iyilik için bir araya gelmesi gereken sürükleyici bir işbirliği hikayesine hazırlanın. Eşsiz yeni gemiler nefesinizi kesecek Bor gemileri, böylesine olağanüstü bir türden bekleyeceğiniz kadar alışılmadık. X4: Kingdom End, akıcı tasarımları, dalga benzeri kabuk animasyonları ve ayırt edici zarafetleri ve benzersizlikleri ile öne çıkan, farklı sınıflardan çok çeşitli Boron gemilerini tanıtıyor. Gemiye gelin ve X-Universe'deki en nefes kesici gemiler olabilecekleri deneyimleyin. Diğerlerinin yanı sıra şunları bekleyebilirsiniz:

  • Ray (Yok Edici) Sanki sudan yeni çıkmış ve diÅŸlerini göstererek avını bekliyormuşçasına, Ray yok edici hassas yapısıyla göz doldurur. Ancak, çok uzun süre gözlerini kamaÅŸtırmamak gerekir; normalde barışçıl olan Boron bile gerekirse kendini savunur.
  • Köpekbalığı (Taşıyıcı) GeniÅŸ formu ve kendine has dinamizmi ile Boron XL taşıyıcı, görenleri anında büyüler. Bununla birlikte, belki de en büyük sürprizi, ilk bakışta kolayca gözden kaçabilir. Daha küçük gemilerin yan yana yanaÅŸma ve fırlatma yeteneÄŸi ile uçak gemisi, savaÅŸ alanında hafife alınmaması gereken belirgin bir avantaj saÄŸlar.



Tür: Aksiyon, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Egosoft
Yayıncı: Egosoft

Sürüm Adı: X4.Foundations.Kingdom.End-RUNE
Boyut: 25,9 GB
Bağlantılar: STEAM |



 






Kod:

https://turb.pw/48b9y1zy84e9/rune-x4.foundations.kingdom.end.iso.html
https://nitroflare.com/view/AA75C1EDF688094/rune-x4.foundations.kingdom.end.iso
https://drop.download/uc2h9j7tuku7