Wreckfest Complete Edition v1.280419-CODEX


Wreckfest ile kuralları çiğneyin ve tam temaslı yarışların sınırlarını zorlayın! ............. .................. ......................
Destansı çarpışmalar, bitiş çizgisinde boyun-boyun kavgaları ve metalin bükülmesi için yepyeni yollar bekleyin - Bunlar, yalnızca Wreckfest'te elde edilebilecek, hayatta bir kez yaşanabilecek anlardır. Size FlatOut 1 & 2'yi de getiren efsanevi geliştirici Bugbear tarafından hazırlanmış fizik simülasyonu!

Nihai sürüş oyun alanında kauçuk yakın ve metal parçalayın!


Wreckfest, yükseltme ve özelleştirme seçenekleriyle dolu. İster güçlendirilmiş tamponlar, takla kafesleri, yan koruyucular ve çok daha fazlasıyla bir sonraki yıkım derbisine hazırlanıyor olun, ister hava filtreleri, eksantrik milleri, yakıt sistemleri vb. gibi motor performans parçalarıyla arabanızı bir patlama yarışına hazırlıyor olun, Wreckfest şekillendiriyor. oradaki en iyi dövüşçü motor sporları oyunu olmak için.
Sert sür. En son öl.



Eşsiz Yarış Deneyimi
Sadece gerçek hayattaki bir fizik simülasyonu ile elde edilebilecek, hayatta bir kez yaşanabilecek anları tanımlayan, kuralsız, heyecan verici yarış aksiyonu. Yüksek hızlı pistlerde çılgın boyun-boyun dövüşlerine tanık olun, kavşaklar ve karşıdan gelen trafik ile çılgın parkurlarda tam bir yıkım çılgınlığıyla yüzleşin veya derbi arenalarında yıkım hakimiyetine gidin.

Müthiş Arabalar Arabalarımız
eski, yıpranmış, birbirine yamalanmış… Stil ve karakter yayıyorlar! Eski Amerikan ağır topçularından çevik Avrupalılara ve eğlenceli Asyalılara kadar, diğer oyunlarda böyle bir şey bulamazsınız.

Anlamlı Özelleştirme
Sadece arabalarınızın görünümünü değiştirmekle kalmaz, aynı zamanda vücut zırhlarını da yükseltin - Sizi hasardan koruyan ağır demirle güçlendirin, aynı zamanda aracın yol tutuşunu etkileyen ağırlık da ekleyin. Arabanızı sağlam bir tank veya kırılgan ama şimşek hızında bir roket veya bunların arasında herhangi bir şey yapmak için değiştirin!

Çok Oyunculu
Arkadaşlarınızı çevrimiçi olarak mahvedin ve yıkım hakimiyetini kovalarken yarışın sınırlarını zorlayın!

Meydan okuma modları
Çim biçme makineleriyle ve piyasaya sürüldükten sonra ekin biçerdöverler, okul otobüsleri, üç tekerlekli araçlar ve daha fazlasıyla eğlenceli eğlenceler yaşayın!

Kariyer modu
Şampiyonalar için savaşın, deneyim kazanın, yeni yükseltmelerin ve arabaların kilidini açın ve tüm zamanların Enkaz Festivali şampiyonu olun!

Mod desteÄŸi
Tamamen delirmek mi istiyorsunuz? Canavar kamyonlar, yüksek atlamalı pistler ve hatta ünlü yıkım temalı oyunlardan klasik haritalar ekleyen çok çeşitli modlar bulacağınız Steam Atölyesine bir göz atın!



Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Yarış, Simülasyon, Spor
GeliÅŸtirici: Bugbear
Yayımcı: THQ Nordic

Yayın Adı: Wreckfest.Complete.Edition.v1.280419-CODEX
Boyut: 25 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/A6199B35BB286B2/codex-wreckfest.complete.edition.v1.280419.iso
https://drop.download/3unb7zja0nt3/codex-wreckfest.complete.edition.v1.280419.iso
https://turb.cc/4njfmgj3ha66/codex-wreckfest.complete.edition.v1.280419.iso.html
https://rg.to/file/10f32e856b4f950e1c31cb304a8c5f49/codex-wreckfest.complete.edition.v1.280419.iso.html