Winter Resort Simulator 2 Anniversary-PLAZA

tüm heyecan verici teknik olanakları ve araçları ile bir kayak merkezinin gerçekçi ve otantik bir simülasyonudur. Kayak merkezi yöneticisinin çeşitli günlük yaşamını deneyimleyin!
Orijinal lisanslı snowcat'lerle en dik yokuşları hazırlayın ve çeşitli teleferik türlerini çalıştırın. Kendi kayak merkezinizi en iyi hale getirmek için para kazanın ve yeni tesislere yatırım yapın!
Yeni çok oyunculu mod sayesinde sonunda arkadaşlarınızı alabilir ve birlikte oyunun tadını çıkarabilirsiniz! İşi bölün ve teleferikleri çalıştırın, eğimler hazırlayın ve kar toplarını kullanın. Veya yolcu koltuğunda arkadaşlarınızın araçlarına katılın ve bir kartopu atın!
Arkadaşlarınızı haritanıza davet edin ve çok oyunculu modda tesisi birlikte çalıştırın. Karakterinizi ve araçlarınızı genel kayak merkezi temanıza daha iyi uyacak şekilde özelleştirin! Her şeyin üstesinden gelmek için oyunun genel performansı iyileştirildi. Geliştirilmiş, daha gerçekçi kar sistemi ve geliştirilmiş araç kontrolleri, oyun deneyimini eskisinden daha heyecanlı hale getiriyor.
Çok oyunculu mod, arkadaşlarınızla eğlenin ve kayak merkezi hayatının günlük zorluklarını yönetin!
Yüksek çözünürlüklü ve daha gerçekçi kar davranışına sahip iyileştirilmiş kar sistemi
Artan genel performans
Gerçek dünyadaki üreticiler tarafından resmi olarak lisanslanan ayrıntılı teleferikler ve araçlar
Kapsamlı Modlama desteği
Değişen hava koşullarına sahip dinamik ortam sistemi

Çeşitli farklı teleferik türlerini çalıştırın ve teleferik operatörlerinin zorluklarını öğrenin. Teleferiklerin teknik arka planı hakkında daha fazla bilgi edinin ve teleferiklerin teknik süreçlerinin son derece karmaşık ve ayrıntılı temsiline daha yakından bakın. Etkileşimli öğreticiler, işlemeyi ve süreçleri adım adım ayrıntılı olarak açıklar. Tüm teleferikler resmi lisansı ile oluşturulmuştur.
Farklı teleferiklerin gerçekçi rekreasyonu 4 farklı D-Line telesiyej ve gondol
tarafından resmi olarak lisanslanmıştır CWA Atria gondollu üç kademeli gondol kurulumu Authentic Connect teleferik kontrol sistemi Teleferik işletimi için son derece doğru ve adım adım interaktif öğreticiler Dünya editör modunda kendi teleferiğinizi inşa edin! Modlama veya DLC'ler aracılığıyla daha fazla teleferik mevcut!








Kayak merkezindeki günlük işleriniz için farklı tipte araçlar kullanabilirsiniz. Snowcats, Snowmobiles ve SUV'lar sizi bekliyor. Yamaçları üç kardan biriyle hazırlayın. Kar motosikleti sürmenin ve kamyonetle mal taşımanın keyfini çıkarın. Havalar iyi gitmediğinde TR-10 kar topunu kullanın ve kayak misafirleriniz için taze kar üretin! Tüm araçlar, ayrıntılara özellikle dikkat edilerek tasarlanmıştır ve arkasındaki karmaşık teknolojiye ilişkin bir fikir verir. Arkadaşlarınızı size katılmaya davet edin ve ya kendi aracınızı alın ya da ön yolcu koltuğuna yanınızda oturun!
Vinç ve solo versiyonda
100
600 “Level Red” tarafından resmi olarak lisanslanmıştır
Kar araci
TR-10 kar topu
Pickup
Modlama veya DLC'ler yoluyla daha fazla araç mevcuttur!

Detaylı bir ekonomi sistemi sizin tarafınızdan kullanılmayı bekliyor. Görünürlüğünüzü ve popülerliğinizi artırmak için fiyatlar ve mutluluk gibi faktörlere dikkat edin. Kayak misafirleri, yamaçlardan aşağı inmek için can atıyor ve dağ restoranlarınızdan birinde dinlenmek istiyor. Çok oyunculu modda tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte köyü ve tüm ayrıntılarını keşfedin. En tepedeki dağlardan doğal manzaranın keyfini çıkarın veya vadideki ayrıntılı köye yakından bakın. Dinamik hava durumu değişiklikleri sizi tetikte tutar ve oyun deneyimini tamamlar!
Ayrıntılı ekonomik sistem
Tesisinizi ziyaret eden kayak misafirleri
Gündüz/gece döngüsüne sahip dinamik hava durumu sistemi
Etkileşimli oyun eğiticileri
Manzaralı dağ manzaraları ve ayrıntılı manzara

Kendi tatil yerinizi mi inşa etmek istiyorsunuz? Sorun değil! Oyun içinde istediğiniz zaman dünyayı değiştirmenize olanak tanıyan güçlü bir oyun içi dünya düzenleyicisi içerir. Ek teleferikler inşa edin, kendi pistlerinizi tasarlayın veya tamamen kendi kayak merkezinizi yaratın!
Hala daha fazlasını istiyor musun? Steam Workshop'a göz atın ve diğer oyuncular tarafından oluşturulan yeni teleferikleri, görevleri, araçları ve tüm kayak merkezlerini indirin! Kapsamlı modlama desteği, yeni içerik ve özellikler için size neredeyse hiçbir sınır tanımaz. Ve en iyisi: Tüm mod içeriği hem tek oyunculu hem de çok oyunculu olarak kullanılabilir - bu yüzden hayallerinizdeki kayak merkezini yaratın ve arkadaşlarınızla birlikte keyfini çıkarın!
Gerçek zamanlı harita değişikliği için oyun içi dünya editörü dahil
Teleferikler, araçlar ve görevler için kapsamlı modlama desteği
Steam Atölye
Haritaları aracılığıyla modları indirin ve paylaşın ve ayrıca çok oyunculu modda mod desteği!




Tür: Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, Simülasyon
Geliştirici: HR Innoways
Yayımcı: Aerosoft GmbH

Sürüm Adı: Winter.Resort.Simulator.2.Anniversary-PLAZA
Boyut: 2.5 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/0FDB9CFF9AB5AB3/plaza-winter.resort.simulator.2.anniversary.iso
https://drop.download/hashtfwud6uv/plaza-winter.resort.simulator.2.anniversary.iso
https://turb.cc/mra24qtijdqr/plaza-winter.resort.simulator.2.anniversary.iso.html
https://rg.to/file/c634e0cb9d66049e2275e44983a5bb3c/plaza-winter.resort.simulator.2.anniversary.iso.html