The Wind Road v1 9 1-DARKSiDERS

"Rüzgar Yolu", kurgusal bir dönemin arka planı altında antik İpek Yolu'na dayalı bir dövüş sanatları dünyası inşa eden gerçek zamanlı bir ARPG savaş oyunudur.
Boz Kurt'un Barbarları, İpek Yolu'nu yüz yıldır işgal ediyor! Şimdi, Longyou'nun önemli bölgesini ele geçirmek ve on binlerce sıradan insanın güvenliğini tehdit etmek amacıyla Shazhou'ya birlikler gönderdiler.
Bu zamanda, Büyük Karma Kutsal Yazısı ortaya çıkar ve Shazhou'nun ve hatta tüm Longyou ticaret yolunun kaderini tersine çevirmenin anahtarı haline gelir. Barbarlar, keşişlerin (Kutsal Eskortlar) Kutsal Yazıları İmparatorluk Mahkemesine göndermelerini kesinlikle engellerken, Jianghu'da Kutsal Yazı'nın sırrına göz koyan tüm güçler de harekete geçiyor. Karakterin görevi aslen iyi tarikatların keşişlere görevlerinde eşlik etmesine yardımcı olmaktır. Ancak on gün içinde çeşitli yollar ve aksilikler yaşadıktan sonra tesadüfen Kutsal Kitap'ın sırrını ortaya çıkarır!


Son olarak, kaderin seçiminde karakterin görevi üstlenmesi ve gerçek bir kahraman haline gelmesi, dünyanın kaosunu durdurmak için ilk adımı atması gerekiyor...
Gerçek zamanlı bir savaş dövüş sanatları ARPG oyunu olarak, temel oynanışı savaştır. Rolün dövüş ritmini çeşitli unsurlar belirler. ------------[Temel Durum]------------
[Sağlık] : Karakterin Sağlığı, savaşta hayatta kalma süresini belirler. "İç Qi Metodu'nu geliştirerek ve ilaç alarak büyür."
[Qi] : Dahili Hareketleri (QER becerileri) kullanmak için gereken karakterin Qi değeri. "İç Qi Metodu geliştirerek ve ilaç alarak büyür."
[Dayanıklılık] : Karakterin dayanıklılık değeri, Sprint, Roll ve Block'un sıklığını belirler. "İç Qi Yöntemini geliştirerek ve ilaç alarak büyür."
[Öfkelenmek]: Karakterin öfkesinin değeri, saldırıya uğradığında toplanır. Öfke belirli bir miktara ulaştığında, düşmanın savunmasını kıran hızlı bir hareket yapabilir. (Arkadaki silahlara göre.)

------------[Savaş Teknikleri]------------
[Dodge] : Düşmanın yakın dövüş alanından anında çıkmak için "İzsiz" Hafiflik Tekniği'ni kullanın .
[Yuvarla] : Düşmanın saldırılarından kaçınmak için yuvarlan. Bir rulonun mesafesi daha uzundur ve dodge ile birlikte kullanılabilir.

[Engelle] : Düşmandan gelen saldırıları engellemek için dayanıklılığı kullanın.
[İçgörü] : Umutsuz bir durumda kritik saldırılar. Savaşta, ister saldırıyor ister savunma yapıyor olun, düşmanın kusurlarını bir kez gördüğünüzde, savaş durumunu kolayca tersine çevirebilirsiniz. Durumun olasılığını büyük ölçüde artırır ve Jianghu'daki heyecan verici ve gerçek savaşı gösterir. Düşman saldırılarını o anda engelleyerek (Sword Riposte) veya özel Inner Qi Metodunu kullanarak gerçekleştirin.

------------[Gerçek Zamanlı Dövüş Sanatları]-----------
Bu başlığın temel oynanışı, sürükleyici gerçek zamanlı savaştır. Şiddetli düşmanlarla karşı karşıya kaldıklarında, oyuncular onlarla Block, Dodge, Insight, Response ve diğer teknikler aracılığıyla uğraşmak zorundadır. Oyuncular, gerçek zamanlı savaşta sonsuz eğlenebilir ve farklı dövüş sanatları hareketlerini birleştirerek savaş fikirlerini ve stillerini oluşturabilir.
[Kılıç Oyunu] : Bir kılıç her zaman her Xia'nın en sevdiği silahtır. Bu başlıkta oyuncular çeşitli Swordplay türlerini kullanabilir ve doğal ve pürüzsüz kılıç hareketleri yapabilirler. (Sword Riposte'u engelleyebilir ve gerçekleştirebilir, ancak Gizli Silahları kullanamaz.)

[Yumruk ve Avuç İçi] : Gerçek dövüşlerde veya filmlerde ve romanlarda, Yumruk ve Avuç içi teknikleri dövüş sanatlarının temel unsurlarıdır. Bu başlıkta, Inner Qi tarafından desteklenen Palm Blaster, görülecek tek şey değil, aynı zamanda Wing Chun ve Sarhoş Boks. Güçlü Palm Blaster, menzilli düşmanlarla başa çıkmak için en iyi seçimdir. (Gizli Silahları kullanabilir, ancak engelleyemez; Çok fazla Dayanıklılık harcar)
[Yanıt] : Oyuncunun hareketleri düşman tarafından görülebilir ve çözülebilir, bu da Blade Impact etkisine neden olur.
[Inner Qi Response] : Oyuncunun Inner Qi'si düşmanınkiyle dengelenebilir. Ejderhayı bastıran Avuç içi ve Maddi Olmayan Kılıçlar arasındaki etki etkisini bir düşünün. Bu arada, Inner Qi sahnedeki bazı nesneleri de yok edebilir.
[Inner Qi Method & Meridians] : Bu başlıkta, dövüş ve iyileştirme için farklı 6 farklı Inner Qi Method türü ve 6 tamamen farklı oyun yolu vardır. Örneğin: "Arts of Violet Mist" özellikle hardcore oyuncular için tasarlanmıştır. Süper düşük Sağlık ve güçsüz bloklara sahiptir ancak yeterli Qi ve Kritik Hasar sağlar. "Sinüs Değiştiren Klasik" yeterli Sağlığa sahip olsa da, ancak Buddha'nın merhametine göre, Krit'e neden olmaz veya düşmanın zayıflığına çarpmaz, ancak alınan hasarı aktarabilir ve yaraları iyileştirmede ve İç Yaralanmalara direnmede büyük bir etkiye sahiptir.
[Inner Qi–Psi-Sword] : Oyuncu Inner Qi Metodu'nu etkinleştirdiğinde, kullanılan Inner Qi'nin özel etkisine bağlı olarak farklı Psi-Sword efektleri oluşturulacaktır. Bu etki tetiklendiğinde, oyuncu düşmanı yenmek için değerli saniyeleri kullanmalıdır. Örneğin, "Arts of Cloud Dragon" efekti, tüm Kılıç Hareketlerini oyuncuya sunacak ve her hareket düşmanın savunmasını kıracaktır.
[Kılıç Tutma] : Oyuncunun, Qi ve Dayanıklılığın iyileşme oranını hızlandırarak Kılıç Tutma statüsüne girmek için olası herhangi bir şansı kullanması gerekir.
[60+ Dövüş Sanatı Hareketlerinin Kombinasyonu] : Bir dövüş sanatı sistemi seti, 3 Dış Hareket (Kombo) ve 3 İç Qi Yöntemi (Qi'ye mal olan QER Becerileri) dahil olmak üzere 6 hamleden oluşur. Bu hareketlerin keşfedilecek farklı hareketleri vardır ve oyuncular tarafından dövüş sanatı tarzlarını oluşturmak için birleştirilebilir. (Savaşta, oyuncu dövüş sanatı hareketlerini ve kullanılan İç Qi'yi istediği zaman ayarlayabilir, ancak ek EXP'ye mal olur.)

[Gizli Silahlar] : Jianghu'da bir hayat kurmak için Gizli Silahlar şarttır. Toplayarak veya işleyerek, çeşitli Gizli Silahlar (Zehirli Dart, Yaprak Bıçaklar, Fırlatma Bıçağı, Dart, Hurma Çukuru) elde edebilirsiniz. Her Gizli Silahın bir etkisi vardır, bu yüzden savaşta akıllıca kullanın.
[Silah Arıtma] : Bu başlıkta oyuncular, Keskinleştirme (Silahlar kısa sürede keskinleşerek düşmanda Kanamaya neden olur), Zehirleme (Silahlar zehirlenir, Zehir Hasarına neden olur) gibi çeşitli silah iyileştirme efektleri elde etmek için malzemeleri kullanabilirler. bir süre düşman), Buzlanma (Silahlar düşük sıcaklıkla ele alınır, bir süre için Kritik Hasarı artırır).
[Ekipman Görünümü]: Bu başlıkta Maskeler, Bambu Şapka, Silahlar, Sırt Süslemeleri, Yüzükler vb. dahil olmak üzere çeşitli ekipman görünümleri vardır. Ekipman değiştirildiğinde, sadece görünümde bir değişiklik olmayacak, aynı zamanda bazı niteliklerde bir bonus olacak.

[Atlı Okçuluk] : Bazı özel seviyelerde, oyuncu soğuk çağın kralı silahını kullanabilir: Yay ve Oklar! Engebeli arazilerde, oyuncu sakince karar vermeli ve düşmana ince bir yay ile kritik bir saldırı vermeli veya tek atışla peşindeki birkaç düşmanı delip geçmelidir.
[Dayanıklılık] : Bazı dövüş sanatları hareketleri "Dayanıklılık" etkisine sahiptir, böylece bir yaralanma ile kesintiye uğramazsınız.
[Meditasyon] : Gerçek savaşta meditasyon da kazalarla doludur. Seni hayatta tutan keskin bakışların ve çevik ellerin.
[Sarhoş Sistem] : Oyuncular çok fazla içerlerse sarhoş olurlar. Ve bu statüde, savaş gücünü artırmak için özel dövüş sanatı hareketleri (Drunken Boxing, Taibai Swordplay gibi) yapabilirler.

------------ 【El İşi, Geliştirme ve Keşif】-----------
[El İşi] : Oyuncular, çeşitli türde ilaçlar yapmak için oyunda toplanan malzemeleri kullanabilirler. ve dart.
[Geliştir] : Oyuncular oyunda toplanan malzemeleri silahları geliştirmek ve onarmak için kullanabilir
[Topla] : Oyuncular, görevler ve keşifler yoluyla çeşitli zanaat malzemeleri toplayabilir.
[Keşif ve Bulmacalar] : Boyunca dublaj, dünya görüşü oyuncunun keşfetmesine, gözetlemesine, okumasına, mektuplarına ve koleksiyonuna bağlıdır. Birçok bulmaca çözme ve keşif öğesi dahil edilmiştir.

------------ [Zayıflandırmalar] ------------
[Dahili Yaralanma] : Güçlü İç Qi'ye sahip düşmanlar, oyuncuya "Ying" olarak bölünmüş İç Yaralanmalar verebilir , "Yang" ve "Ağır Yaralanma". Yaralanmayı tedavi etmek veya farklı yaralanmalara göre ilaç almak gerekir. Aksi takdirde, olumsuz etki daha ciddi olacaktır.
[Zehirli] : Oyuncuda zamanla Canlılık kaybederek zehir etkisi yaratır.
[Sinew-broken] : Oyuncuda "None Lightness Technique" etkisine neden olarak, Dodge, Roll vb. gibi Hafiflik Tekniklerini gerçekleştiremez hale getirir.
[Insight] : Zorlu rakipler de hamlelerinizi bozabilir.
[Mola] : Bir rakipten gelen sürekli vuruşlar, oyuncuyu blok yapamaz hale getirir ve Break etkisine maruz kalır.
[Ters – Sword Riposte] : Sword Riposte'unuzla karşılaştığınızda, zorlu rakiplerin de çözümleri olacaktır.

------------[100+ NPC & Arena Challenge]-----------
Bu başlıkta yüzden fazla NPC ve ayrıca yüzlerce savaşılabilir korucu var Jianghu'da. Oyuncular, Lianshuo Kasabasındaki Arena veya Kumarhanede koruculara ve ustalara meydan okuyarak bol miktarda ödül kazanabilirler.

------------[Multiloop Inheritance] ------------
Bu başlık bir multi-loop kalıtım sistemine sahiptir. Çok döngülü oyunlarda, üretim malzemeleri, Fonlar, Ekipman, Dövüş Sanatları, İç Kuvvet, Dövüş Sanatları Temeli ve oyun temizleme ödülleri yeni bir oyunda devralınacak. Bu arada, sıkıcı çok döngülü oyunlardan kaçınmak için oyuncular, ana hikayedeki bazı dallar gibi önceki oyunda keşfedilmemiş içeriği keşfedebilir.



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO
Geliştirici:甘肃嘉元数字科技有限公司
Yayıncı: Phoenix Games

Sürüm Adı: The.Wind.Road.v1.9.1-DARKSIDERS
Boyut: 29.2 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:

https://nitro.download/view/6444C462EBD4747/ds-thewindroadup.iso
https://drop.download/hmzv52szbo0e/ds-thewindroadup.iso
https://turb.cc/4o0mrv9bzbfc/ds-thewindroadup.iso.html