Wildermyth-PLAZA

Wildermyth, karakter odaklı, prosedürel olarak oluşturulmuş bir taktik RPG'dir. En iyi masa üstü rol yapma deneyimleri gibi, Wildermyth de size seçenekler sunar ve her kararınızı karakterlerinizi ileriye taşıyan sonuçlarla yanıtlar.
İsteksiz çiftçilerden benzersiz, efsanevi savaşçılara dönüşen bir kahraman grubuna liderlik edin. Etkileşimli savaş alanlarında beklenmedik tehditler ve garip canavarlarla savaşın. Acı gerçekleri ve fedakarlığı mizah ve kişisel hikaye anlatımıyla harmanlayan yepyeni bir fantezi ortamında gizemleri çözün ve dalgın anları paylaşın.


Efsaneniz nereye gidiyor? Gel, ortaya çıkarmamıza yardım et!

  • Masa üstü rol oynamayı andıran benzersiz kahramanlar, her oyunda benzersiz ortamlarda doğar. Yaşlanırlar, dönüşürler, aşık olurlar, anlaşamazlar ve üzücü fedakarlıklar yaparlar.
  • Her kahraman kendi organik tarihini ve kişiliğini beraberinde getirir, ancak seçimleriniz ve savaş becerileriniz onların yollarını ve sonuçlarını belirler.
  • Tüm kahramanlar bir gün ölür… ama favorilerinize tutunursunuz. Onları bir sonraki macerada yeniden tanıtın ve birçok yaşam boyunca yaptığınız mitler kendi efsanevi panteonunuzu oluşturacaktır. Yaratıcı Bir
    Kağıt El Sanatları Dünyası Oyunun geçtiği Yondering Lands, elle boyanmış 2D karakterler ve manzaralarla dolu, zengin katmanlı bir dünyadır. Kalıpları kırmaya ve yeni fikirleri keşfetmeye sevgiyle dikkat ettik: burada orklar, elfler veya goblinler yok - ama telepatik böcek-ejderhalara ve saat gibi işleyen ölümsüzlere dikkat edin. Aşırı Karakter Derinliği
    Kahramanlarınızın her birinin kendine özgü oluşturulmuş bir tarihi, kişiliği ve görünümü vardır ve diğer kahramanlarınızla ilişkiler kuracaktır. Tüm bu unsurlar, karakterler yaşlandıkça, gizemlerle karşılaştıkça ve zorlukların üstesinden geldikçe bir oyun boyunca değişir ve gelişir.

Önemli Olan Seçimler
Kahramanınız esrarengiz kurt tanrısına güvenmeyi seçebilir, bu da görünüşlerinde ve savaş yeteneklerinde tüyler ürpertici bir değişikliğe yol açar. Veya her birine ortak bir tutku ve daha fazla hikaye fırsatı vererek bir kahramanla romantizm peşinde koşabilirler. Karşılaşmalar ve olaylar, kalıcı, karakter tanımlayan etkilere sahiptir ve her karakterin kavisini oluşturmanıza olanak tanır.Ölüme Yeni Bir Yaklaşım
En sevdiğiniz karakter, dokunaçlı bir korku ayısı tarafından tek vuruşta mı vuruldu? Bir kahramanın, efsanelerinde bazı dönüştürücü yeni yollara yol açacak bir sakatlıkla "geri çekilmesine" veya gelecek nesiller boyunca hatırlanacak bir zafer parıltısı içinde dışarı çıkmasına izin vermeyi seçin.


Wildermyth'deki Derin ve Yaratıcı Taktik Savaş Savaşı, takım çalışması ve dikkatli konumlandırmanın yanı sıra gelişen yeteneklerinizin ve çevrenizin yaratıcı kullanımını vurgular. Duvar Kurma ve Kuşatma mekaniği açık ama çelişkili teşvikler sağlarken, mistik etkileşim, savaş alanını patlayıcı bir büyüyle yeniden oluşturmanıza olanak tanır. Birden fazla zorluk seviyesi, istediğiniz kadar yoğun olabileceğiniz anlamına gelir.

Sonsuz Tekrar Oynanabilirlik
Kahramanlarınız her oyunda seviye atladıkça büyük bir savaş yetenekleri bankasından birini seçin ve seçin ve saldırı mı yoksa savunma taktikleri mi, kaba kuvvet mi, gizli mi yoksa yakındaki bir lambadan düşmanlarınızın yüzüne sihirli bir şekilde ateş mi fırlatacağınıza karar verin. Prosedürel oluşturma, her oynadığınızda size yeni kahramanlar, yeni düşmanlar, yeni hikaye etkinlikleri ve yeni haritalar verir.

Özel Pantheon of Legends
Kahraman görünümlerini, adlarını, geçmişlerini ve daha fazlasını özelleştirme özgürlüğüne sahip olacaksınız. Zaman geçtikçe, kahramanlar yaşlanır ve emekli olabilir ya da savaşta düşebilir ve evet, bazıları sonuna kadar hayatta kalacaktır. Favori kahramanlarınızı bir efsane listesine ekleyebilir ve sonraki oyunlarda tekrar arayabilirsiniz. Kendi mitolojilerinizi oluşturun ve kahramanlarınızın hayranlık uyandıran gücünü başkalarıyla paylaşın.



Tür: Bağımsız Yapımcı, RYO, Strateji
Geliştirici: Worldwalker Games LLC
Yayımcı: Worldwalker Games LLC, WhisperGames

Yayın Adı: Wildermyth-PLAZA
Boyut: 1.4 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/59B2F0147C1CDAC/plaza-wildermyth.ISO
https://drop.download/w0z9cuppidf6/plaza-wildermyth.ISO
https://turb.cc/y6p2voco1p8c/plaza-wildermyth.ISO.html
https://rg.to/file/bd5d8a2db9b336b6d7fa4f272ba523e2/plaza-wildermyth.ISO.html