Wasteland 3 v1.5.0-CODEX

Wasteland 3'te, nükleer sonrası bir dünyada, toplumu küllerden yeniden inşa etmeye çalışan bir Desert Rangers, kanun adamı ve kadın ekibinin komutasını alıyorsunuz. Bombaların düşmesinden bir asırdan fazla bir süre sonra, sevgili Arizona'nızı hayatta tutmak için kaybedeceğiniz bir savaştasınız. Ardından, kendini Colorado Patriği ilan eden radyolar, yalnızca bir yabancıya emanet edebileceği bir işi yaparsanız yardım vaat ediyor - topraklarını kana susamış üç çocuğunun hırslarından kurtarmak.
Kavurucu çöllerden karlı dağlara sıfırdan başlamak, yeni bir üs inşa etmek, karlı bir araç bulmak, yeni askerler yetiştirmek ve düşmanca donmuş atıklar arasında savaşmak için umutsuz bir göreve gönderildiniz. Bu arada, yolsuzluk, entrika, savaşan gruplar, çılgın tarikatlar, acımasız çeteler ve acı kardeş rekabetleriyle parçalanan bu topraklarda kime güveneceğinize karar vermeniz gerekecek. Colorado'yu, sakinlerini ve deneyimlediğiniz hikayeyi derinden etkileyecek kararlar alarak kendiniz için bir itibar oluşturun. Colorado'nun kurtarıcısı mı yoksa en kötü kabusu mu olacaksın?


Wasteland 3, zorlu taktiksel sıra tabanlı dövüşler ve ister Wasteland emektarı ister yeni olun, sizi bağımlı kılacak bükülmeler, dönüşler ve acımasız etik kararlarla dolu derin, tepkisel bir hikaye içeren inXile eğlencesinden kadro tabanlı bir RPG'dir. seri. Altı adede kadar Ranger'dan oluşan bir manga oluşturun ve bunları oyun tarzınıza göre ayarlanmış avantaj ve yeteneklerle özelleştirin. Düşmanlarınızı biçmek için silahlarla dolu, sertleştirilmiş bir savaş canavarına yükseltebileceğiniz kendi savaş kamyonunuzu bile alırsınız.


Tür: RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: inXile Entertainment
Yayımcı: inXile Entertainment

Yayın Adı: Wasteland.3.v1.5.0-CODEX
Boyut: 19 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/E1791E595FA22C7/codex-wasteland.3.v1.5.0.iso
https://drop.download/r2zzei896vux/codex-wasteland.3.v1.5.0.iso
https://turb.cc/8nfbngzynh57/codex-wasteland.3.v1.5.0.iso.html
https://rg.to/file/ae1d34513d6254ece86013e6302d27ef/codex-wasteland.3.v1.5.0.iso.html