Vortex-DARKSiDERS

Vortex, oyuncunun StarCraft'ı kontrol ettiği ve aynı zamanda Tüm Menzilli Mod stili uçuş simülasyonlu kozmik dünyada birden fazla manevra gerçekleştirebilen bir 3D açık seviye yıldız savaş pilotu oyunudur. Oyun boyunca, oyuncu, Star Fox 64 gibi klasik RPG Uzay savaşçılarına benzer şekilde onları toplamak için güçlendiriciler arasında uçabilir veya araba kullanabilir. Ancak bu oyun aynı zamanda, yükseltebileceğiniz ve savaşçınızı donatabileceğiniz görevlerden ganimetler toplayan bir RPG öğeleri içerir. yeni silahlar, füzeler ve motorların yanı sıra geminizin gövde ve kalkanlar gibi çekirdek sistemlerini güçlendirin.
Centraus V Galaksisinin kalbinde, 1000 yılı aşkın bir süredir çevredeki sektörleri kaosa sürükleyen bir savaş patlak verdi, Aldari Kolektifi bölgede iktidarı ele geçiriyor şimdi bu noktada kendi galaktik imparatorluklarını neredeyse güvence altına aldılar. düşmüş birini kurtar. Hose Elias'ın Dovan Girişimi Muhafızları, yüzyıllardır merkezi evlerinin hepsi Aldari tarafından sürpriz bir saldırıda yok edildi, şimdi bu işgalcileri herkesin evlerinden kovmak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ama bunu tek başlarına yapamazlar, tüm sektörlerin çağrısına paralı askerler katılır.
Vortex'te, Dovan Initiative'in amacı tarafından yönlendirilen bir yıldız pilot paralı asker rolünü üstleniyorsunuz.


Bu paralı askerler, Dovan Ordusu'nun savaşan öncüsü olmaları için akademiye gemiler, silahlar ve eğitimler verilerek gönderilir. Şimdi ölüm veya zafer için Dovan Bölgesi'nin son kalesi Sigmus Prime'da onlara katılmak için seyahat ediyorsunuz, artık yalnızca pilot olarak becerileriniz sizi kurtarabilir. Bağlantı yeri açılır ve yeni bir savaş dünyasına yolculuğunuza başlarsınız.
Ekibimiz 2 buçuk yılı aşkın bir süredir Vortex'i bir araya getirmek için çalışıyor ve sonuçtan çok memnunlar, ancak sözümüze güvenmeyin, ücretsiz demomuzu deneyin ve Vortex'in sunduğu her şeyi kendiniz görün. Demomuz, size Vortex'te hem oynanış hem de ilerleme hakkında temel bir fikir vermek için ilk Ana Hikaye misyonlarından birkaçını ve StarCraft gemi ve silah yükseltmelerine tam erişimi sergiliyor.


Tür: Aksiyon, Oynaması Ücretsiz, RYO
GeliÅŸtirici: Endless Void Studios
Yayımcı: Endless Void Studios

Yayın Adı: Vortex-DARKSIDERS
Boyut: 702.2 MB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/4EF3F36428757FF/ds-vortex.iso
https://drop.download/2p8jmnudcdqb/ds-vortex.iso
https://turb.pw/5osjyubjxtsb/ds-vortex.iso.html