Vengeance v2.0-PLAZA

Bu oyunun küçük bir topluluğu var ve gerçek oyuncularla oyun bulmak zor olabilir. Oyun, bot maçlarına büyük önem veriyor. Beğenip beğenmediğinizden emin değilseniz, lütfen satın almadan önce oyunun Demo versiyonuna göz atın. Teşekkür ederim!

Play Fast Play The Past
Vengeance, eski-modern bir nişancı oyunudur. Paradoks! Ama tam olarak değil:
Günümüzün modern nişancıları çoğu durumda çok sayıda mikro dönüşüm ve ganimet kutusu içeriyor. İntikam bunların hiçbirine sahip değil! 2007 döneminden çevrimiçi nişancı oyununu sevdiyseniz, Vengeance'ı kesinlikle seveceksiniz !
FFA, Domination, Team Deathmatch ve Gungame gibi dört farklı oyun modunun keyfini çıkarın.

Küçük Kaotik Haritalar
Fikir, İntikam'ı olabildiğince hızlı yapmak ve ölmeyi acı verici hale getirmekti. Öldükten sonra beklemeden direkt olarak yeniden doğabilirsiniz. Beş harita çok küçük, çok kaotik, bu yüzden kesintisiz aksiyon isteyen türden bir oyuncu olmalısınız!

Oyun Tarzınız Silahınız
Sunduğumuz 20 silahtan birini seçin. Milletvekillerinden Av Tüfeklerine, bizde var! Geri tepmenin her saniyesinin tadını çıkarın!

Oyuncu Yok Sorun Yok
Bir eşleşme bulamıyor musunuz? No Problem Vengeance, tam bot desteği sunar. Bu, gerçek oyunculara karşı oynamadan bile silahları derecelendirip kilidini açabileceğiniz anlamına gelir!

ikna olmadınız mı?
Sorun değil, resmi Vengeance Demo sürümünü denemekten çekinmeyin. Bu sürüm, oyunun tüm haritalarını sunar, ancak M4 ve P350 gibi yalnızca iki silah sunar.



Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, Strateji
GeliÅŸtirici: 314 Arts
Yayımcı: 314 Arts

Yayın Adı: Vengeance.v2.0-PLAZA
Boyut: 5 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/7F5977C427127A0/plaza-vengeance.v2.0.iso
https://drop.download/0i2q0sa3fbcy/plaza-vengeance.v2.0.iso
https://turb.cc/ady226tcnpv6/plaza-vengeance.v2.0.iso.html
https://rg.to/file/ddc4e1248d68f561fa131123ca348c01/plaza-vengeance.v2.0.iso.html