Train Sim World 2-CODEX

Tren simülasyonunun evrimi! Bu gelişmiş devam oyununda yüksek hızlı servislerde, uzun yük taşımalarında veya hassas banliyö trafiğinde ikonik lokomotiflerde ustalaşın ve kişiselleştirme araçlarıyla yaratıcılığınızı ortaya koyun. Train Sim World 2'de kabine tırmanın.
Özgün Olarak Kopyalanmış
Ünlü DB ICE 3M'de Köln'ün dışına çıkıp gaza basarken ve hızları tırmanırken ilk kez yüksek hızlı şehirlerarası Alman demiryolunu sürün. CSX AC4400CW'nin ham gücünü kullanarak Cumberland Terminali de dahil olmak üzere Sand Patch Grade boyunca uzun yük taşıma zorluğunu üstlenin. Bakerloo Hattı üzerinde dünyaca ünlü Londra Metrosu'nun kalıplarında ve istasyonlarında ustalaşın.
Tüm resmi lisanslar, tamamı orijinal olarak yeniden yaratıldı - kabinde ve kontrol sizde.

Yaratıcı Olun
Özel yeni Tasarım Tasarımcısı ile Train Sim World 2 loco'larını kişiselleştirin - Train Sim World 2 loco görünümlerinizi hayata geçirmek için hem basit hem de karmaşık tasarımlar oluşturmanıza olanak tanıyan kullanımı kolay bir oyun içi araçla kendi özel görünümlerinizi oluşturun .
Senaryo Planlayıcı ile nasıl oynadığınızı özelleştirin – Kendi senaryonuzu yaratın. Loco'ları ve hedefleri özelleştirin, ardından atlayın ve sürmeye başlayın. Hızlı sürüş, senin yolun.

Yeni Bir Gerçeklik
Düzeyini Yaşayın Tescilli SimuGraph® araç dinamiği motoru gelişti ve ilk kez gerçekçi yapışma fiziği eklendi. Olumsuz havalarda tekerlek kaymasını ve tekerlek kaymasını ve dik yokuşlarda ilave kontrol zorluğunu hissedin. Optimize edilmiş ve yükseltilmiş görsel aslına uygunluk aynı zamanda Train Sim World 2 dinamik gökyüzü ve 4K desteği sağlar.

Kendinizi Simülasyona Bırakın
Sürüş sırasında talimatlar, eğim ve hız profilleri hakkında, yeni HUD ekranları, yerleşik güvenlik sistemlerine netlik, fren kontrolleri, güç ölçer ve ivmeölçer dahil olmak üzere daha net bilgiler alın. Yeni bir kontrolör şeması, Kamera ve Sürüş modlarında harika seçenekler sunacak ve tam fizik ve simülasyon hala çalışırken, sisteminizdeki başka bir araca girmek için harici kamera modundan daha kolay erişime izin verecek.

Preserved Collection Koleksiyonunuz
sizinle birlikte gelir – Train Sim World 2020 Eklentilerinizi Train Sim World 2'de oynayabilirsiniz. Train Sim World her zaman koleksiyonunuzla, favori bölgenizden, zaman diliminden, dizelden seçtiğiniz Eklentilerle ilgili olmuştur. , elektrik, yolcu, yük – sizin yolunuz. Satın aldığınız Train Sim World 2020 Eklentileri Train Sim World 2'de oynamaya hazır olacak. Lütfen unutmayın: Northeast Corridor New York, Amtrak SW1000R ve CSX GP40-2, Preserved Collection'ın parçası değildir.

İlerlemenizi Takip Edin ve Paylaşın
Dovetail Live ile ilerlemenizi ve istatistiklerinizi çevrimiçi olarak takip edebilirsiniz - Performansınızı gözden geçirin ve arkadaşlarınızla paylaşın ve karşılaştırın. Railfan Shots ayrıca ekran görüntülerinizi paylaşmak üzere kişisel bir galeriye yüklemeniz için kontrol sağlar.



Ana Özellikler


    • EÅŸsiz zorluklarla ünlü rotaları keÅŸfedin:
      • Bakerloo Hattı – Ä°lk olarak 1906'da açıldı Bakerloo, Londra Metrosu'ndaki en eski hatlardan biridir. Ä°ngiliz baÅŸkentinde yoÄŸun iÅŸ saatlerinin modern karmaşıklığında ustalaşın.
      • Schnellfahrstrecke Köln-Aachen – Ãœnlü DB BR 406 ICE 3M'e adım atın ve bu Alman ÅŸehirlerarası hattında Köln ile Aachen arasında yarışırken yolcuları 250 km/s'ye kadar hızlarda sürün.
      • Kum Yama Derecesi – CSX AC4400CW ile destansı gücün keyfini çıkarın. Amerika BirleÅŸik Devletleri'ndeki en dik yokuÅŸlardan birinde tutunmayla mücadele ederek Allegheny DaÄŸları boyunca yük taşıyın.

    • Train Sim World 2'de ustalaÅŸmak için ikonik lokomotifler bulunur. Bakerloo Line'daki klasik 1972 Mark 2 Stock, DB BR 406 ICE 3M ve DB BR 442 'Talent 2' ile modern hızlı yolcular ve AC4400CW, GP38-2 ve SD40-2 ile güçlü nakliyeciler.
    • Tasarım Tasarımcısı – Özel tasarımlara izin veren bu kullanımı kolay araçla yaratıcı olun ve Train Sim World 2 locos'unuza kiÅŸisel bir dokunuÅŸ katın.
    • Senaryo Planlayıcı – Kendi senaryolarınızı planlarken istediÄŸinizi, istediÄŸiniz yere sürün. Hızlı sürüş, senin yolun.
    • Yeni Yapışma FiziÄŸi – Olumsuz havalarda tekerlek kaymasını ve tekerlek kaymasını hissedin, ağır yüklerin taşınmasında ustalaşın ve dik yokuÅŸlarda lokomotif gücünüzü kontrol edin.
    • Dinamik Gökyüzü – Çoklu bulut katmanları ve gerçekçi güneÅŸ ışığı filtrelemesi, Train Sim World 2'de gökyüzü için daha fazla görsel aslına uygunluk anlamına gelir.
    • Yolculuklar – Senaryolar, hizmetler ve tamamlanması gereken daha fazlasını içeren 24 saatten fazla oynanışı keÅŸfetmek için herhangi bir rotada yeni bir Yolculuk baÅŸlatın.
    • Öğreticiler – Her lokomotif için ayrıntılı eÄŸitimlerle raylara gitmeniz gereken her ÅŸeyi öğrenin. Her anahtar, kol ve kadranda ustalaşın.
    • Dovetail Games'in tescilli SimuGraph® araç dinamiÄŸi motoru ve Unreal Engine 4® teknolojisi ile güçlendirilmiÅŸtir.
    • Ä°ndirme Boyutu: 9.6GB



Tür: Simülasyon
GeliÅŸtirici: Dovetail Games
Yayımcı: Dovetail Games – TSW

Yayın Adı: Train.Sim.World.2-CODEX
Boyut: 12.2 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/DB713C366056C4A/codex-train.sim.world.2.iso
https://drop.download/62o9d0pn22gk/codex-train.sim.world.2.iso
https://turb.cc/nq7jt0acd6uh/codex-train.sim.world.2.iso.html
https://rg.to/file/eabbd5cd14163e5364a5ab80f78350a2/codex-train.sim.world.2.iso.html