Tour De France 2022 - SKIDROW

EFSANEVÄ° OLUN Tour de France 2022'de Pro Leader modunda
kendi bisikletçinizi oluşturabilirsiniz . Profilinizi seçin (tırmanıcı, sprinter, zımba veya çok yönlü) ve Grande Boucle'ın gelecekteki kazananı veya harika klasiklerin uzmanı olun!

Pro Team modunda bir ekibin kontrolünü elinize alın ! En düşük seviyelerden başlıyorsunuz ve organizatörlerden yüksek profilli yarışlara davet almak için kendinizi kanıtlamalısınız. My Tour modu ve mevcut 92 etap
ile kendi turunuzu yaratın . Kendi benzersiz turunuzu oluşturmak için takımları, dinlenme günlerini ve aşamaları seçin.



YENİ ÖZELLİKLER

  • Skor tablosu ile yeni çevrimiçi mod
  • Yarış olayları (düşmeler, hastalıklar…)
  • Yeni hazırlık sistemi
  • Arnavut kaldırımlı bölümlerde yeni arayüz
  • Daha agresif bir peloton ve daha iÅŸbirlikçi ayrılıklar ile daha yoÄŸun yarışlar
  • Tour de France 2022'nin tüm 21 resmi etabı
  • Büyük bir Ä°talyan yarışından ilham alan yeni "Primavera Classic"
  • 3 yeni takım: Eolo-Kometa Bisiklet Takımı, Caja Rural-Seguros RGA ve Uno-X Pro Bisiklet Takımı

YENİ ÇEVRİMİÇİ MOD: HAFTANIN YARIŞI
Skor tablosunun zirvesine ulaşmaya çalışırken dünyanın her yerinden oyunculara karşı her hafta yeni bir mücadelenin tadını çıkarın! Kontrol edilebilir takım ve hedefler – örneğin genel klasmanı kazanmak, dağ etaplarında daha fazla puan almak – yarışa göre farklılık gösterir.YENİ: YARIŞ OLAYILARI
Artık yarış olaylarını ve sonuçlarını etkinleştirmeyi veya devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Bunları etkinleştirirseniz (kendiniz ve rakipleriniz veya sadece rakipleriniz için), frekanslarını seçebilir ve olayın ciddiyetine bağlı olarak değişen sonuçlarını etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz: kısa veya uzun süreli güç kaybı, hatta geri çekilme. Uyum sağlamaya hazır olun çünkü stratejinizin her an tamamen yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

YENÄ°: YARIÅž HAZIRLIÄžI
Yarışlara daha fazla tahmin edilemezlik katmak için yeni bir hazırlık sistemi eklendi. Beş rastgele bisikletçi (takımınızdan veya pelotondan) yarış için özellikle iyi hazırlanmış olacak ve diğer beş bisikletçi potansiyel olarak düşük performans gösterebilir. Ne yazık ki bu bisikletçilerin kim olacağını bilemezsiniz… Tüm rakiplerinize göz kulak olmanız gerekecek.

DÄ°ÄžER Ä°YÄ°LEÅžTÄ°RMELER
Arnavut kaldırımlı yarış bölümlerini daha sürükleyici hale getirmek için tüm kullanıcı arayüzüne titreme ekledik. Bu yeni özellik, Arnavut kaldırımlı bölümlerin zorluğunu yansıtıyor. Arenberg hendeğini hiç böyle yaşamadınız!
Tour de France 2022'de yarışlar, daha büyük erken ayrılıklar ve tüm ayrılıklarda daha iyi işbirliği ile her zamankinden daha yoğun. Stratejinizi buna göre uyarlamanız gerekecek!



Tür: Yarış, Simülasyon, Spor, Strateji
GeliÅŸtirici: Cyanide Studio
Yayımcı: Nacon

Yayın Adı: Tour.De.France.2022-SKIDROW
Boyut: 24.7 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:

https://nitro.download/view/D99277EE8E765F3/sr-tourdefrance2022.iso
https://drop.download/i2984x79i95o/sr-tourdefrance2022.iso
https://turb.pw/67tnfsasj6nz/sr-tourdefrance2022.iso.html