Stronghold Warlords The Warrior Queen-CODEX

MÖ 1230'da başlayan Savaşçı Kraliçe Kampanyası, ünlü askeri lider Fu Hao'nun birçok fetihlerine hayat veriyor. Shang Hanedanlığı, şiddetli kabile savaş ağaları, bitmeyen çatışmalar ve kısa ömürlü hükümdarlar arasında iktidara yükselirken, kral Wu Ding, topraklarını istiladan korumak için değerli komutanına döner. Shang krallığının dışında doğan Leydi Fu Hao, kralın ordularının komutasını almadan ve onları korkusuzca savaşa götürmeden önce kraliyet evindeki yerini alır.
Stronghold: Warlords temel oyununda bulunan tek oyunculu kampanyayı genişleten bu kampanya DLC'si, altı zorlu yeni görevde 15 yıllık eski Çin tarihini anlatıyor. İstilacı Tu-Fang'a karşı karşı saldırılar yürütürken, kuzeydeki Qiang Fang varlığıyla yüzleşirken ve Shang Hanedanlığını zafere taşırken en güçlü Shang generallerinden biri ve Çin askeri tarihinin önemli bir gücü olun.


Bu kampanyanın bir parçası olarak, The Warrior Queen DLC ayrıca çarpışma modunda ve çevrimiçi çok oyunculu modda kullanılabilen iki yeni kontrol edilebilir AI savaş lordu sunuyor.
Eagle Warlord
Yakalaması zor ama kanatlarınız altında güçlü bir müttefik olan Eagle Warlord, ağır diplomasi veya askeri güçle güvence altına alınabilir. Kontrolünüz altına alındığında Kartal, tüm okçu ateşi için hasarı artıran bir yetenekle korkulması gereken bir güçtür. Hem saldırı hem de savunma yeteneklerinizi güçlendiren Kartal, özellikle yardımcı birliklerin ilk ve tek savunma hattı olarak hareket ettiği oyunun başlarında etkilidir. Buna okçu mangaları veya bütün bir kuşatma ordusu gönderme yeteneğini de eklediğinizde, ihtimaller ne olursa olsun savaşın gidişatını değiştirebilecek bir savaş lordunuz olur.

Dog Warlord
Neredeyse her durumda efendilerine yardım eden sadık bir askeri yoldaş olan Dog Warlord'un avantajı, popülerliğinizi pasif bir şekilde artırırken, aynı zamanda bölgenizi düşman istilasından korur. Savunma kalkanları inşa etme, güçlü imparatorluk muhafızlarını işe alma ve ağır topuz tedarik etme yeteneği ile Dog Warlord, savaş alanındaki en güçlü birimlerden bazılarına hızlı bir yol sağlar. Çok çeşitli taktik oyunlar için uygun çok yönlü bir müttefik olan Dog Warlord, sonuna kadar yanınızda olacak.

DLC Özellikleri

  • Yeni Hikaye – Fu Hao'nun altı tarihi çatışmasını yeniden yaÅŸayan Savaşçı Kraliçe ol.
  • Altı Görev – Bir dizi zorlu senaryo ile Stronghold becerilerinizi test edin.
  • Two Warlords – Yeni avantajlar, fermanlar ve yükseltmeler kullanarak düşmanı savaÅŸmadan boyun eÄŸdirin.
  • The Eagle Warlord – Emrinizde olan daha ölümcül okçular ve kuÅŸatma ordularıyla durumu tersine çevirin.
  • The Dog Warlord – Güçlü ÅŸok birliklerine eriÅŸim kazanırken popülerliÄŸinizi artırın.
  • Ekstra BaÅŸarılar – Yeni baÅŸarılarla Stronghold tamamlayıcısı unvanını alın.

Lütfen Dikkat : Warrior Queen Kampanyası , tam Stronghold: Warlords oyununun oynanmasını gerektiren indirilebilir bir eklenti içeriğidir . Fu Hao AI rakibi, Warlords ana oyununa dahildir ve tüm oyuncular için çatışma modunda ve çok oyunculu olarak kullanmak ücretsizdir.
Tür: Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: FireFly Studios
Yayımcı: FireFly Studios

Sürüm Adı: Stronghold.Warlords.The.Warrior.Queen-CODEX
Boyut: 7.9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/641A881F605F656/codex-stronghold.warlords.the.warrior.queen.iso
https://drop.download/ygsw5r0pnai8/codex-stronghold.warlords.the.warrior.queen.iso
https://turb.cc/6zpn5w9y6nfi/codex-stronghold.warlords.the.warrior.queen.iso.html