Stronghold Warlords Rise of the Shogun-CODEX

MS 1180'deki Uji Savaşı'ndan Genpei Savaşı'nın doruk noktasına kadar tarih boyunca bir rota çizen Rise of the Shogun Campaign , oyunculara Japon ortaçağ tarihinin belirleyici bir döneminde geçen altı yeni tarihi görev sunuyor. Savaşan klanlar, kırılgan ittifaklar, ihanetler ve öldürülen kraliyet hikayeleriyle Rise of the Shogun, deneyimli Stronghold oyuncularının becerilerini test ederken tarihin kanlı bir bölümünü hayata geçiriyor.
Stronghold: Warlords temel oyununda bulunan tek oyunculu kampanyayı genişleten bu yeni kampanya DLC'si, altı yeni görevde beş önemli yıllık siyasi çatışmayı tasvir ediyor. Samurayın gücünü pekiştirirken, Kamakura şogunluğunu kurarken ve Japonya'nın feodal çağına başlarken Yoritomo'nun başarılı bir askeri lider olarak hayatını deneyimleyin! Bu kampanyanın bir parçası olarak The Rise of the Shogun DLC ayrıca, çatışma modunda ve çevrimiçi çok oyunculu modda kullanılabilen iki yeni kontrol edilebilir AI savaş lordu sunuyor.
Snake Warlord
Bir aldatma ustası olarak, rakip bir Snake Warlord'a karşı oynamak, kalenizi dikkatle izlemek anlamına gelir. Gölgelerden saldıran ninjalar bir şeydir, ancak bu gizli birimlerin saldırı gücünü artıran benzersiz bir yetenekle bir Yılan, güçlü ve el altından bir düşman olabilir. Ancak yetenekli bir oyuncunun elinde bu gizli saldırılar, düşmanlarınızı her zaman tetikte tutan hayati bir araç olabilir. Tek hileli bir savaş lordu olmaktan çok uzak olan Snake, aynı zamanda Mızraklar şeklinde silah sevkiyatları sağlayabilir, güçlü Ballistae kuşatma motorları gönderebilir ve savaş alanında kendini korumak için kale savunmasını yükseltebilir.

Grasshopper Warlord
Snake kadar dolambaçlı olmasa da Grasshopper Warlord rakip oyuncu ekonomilerini hedeflemek için aynı derecede hızlı ve etkili olabilir. Çekirge, büyük kabile ordularını ve savaşçı keşiş yardım kuvvetlerini toplayabilir ve beklenmedik baskınlar için mükemmel şok birlikleri ile rakiplerinizin endüstrisine zarar verebilir! Spirit'i artırabilecek bir yetenek ve köylülerin ortaçağ diyetini çok ihtiyaç duyulan sebzelerle tamamlama yeteneği ile Grasshopper, her bir çatışmanın temelini oluşturan ekonomik savaşta kesinlikle küçümsenecek bir oyun değil.DLC Özellikleri


  • Yeni Hikaye – Altı tarihi savaÅŸta Kamakura ÅŸogunluÄŸunu Yoritomo olarak kurun.
  • Altı Görev – Bir dizi zorlu senaryo ile Stronghold becerilerinizi test edin.
  • Two Warlords – Yeni avantajlar, fermanlar ve yükseltmeler kullanarak düşmanı savaÅŸmadan boyun eÄŸdirin.
  • The Snake Warlord – Daha güçlü Ninja ve kuÅŸatma malzemeleriyle gölgelerden saldırın .
  • The Grasshopper Warlord – Kendi ekonominizi geliÅŸtirirken rakiplerinizin ekonomisini sakatlayın!
  • Ekstra BaÅŸarılar – Yeni baÅŸarılarla Stronghold tamamlayıcısı unvanını alın.

Lütfen Dikkat : Rise of the Shogun Campaign , tam Stronghold: Warlords oyununun oynanmasını gerektiren indirilebilir bir eklenti içeriğidir . Minamoto Yoritomo AI rakibi, Warlords temel oyununa dahildir ve tüm oyuncular için çatışma modunda ve çok oyunculu olarak kullanmak ücretsizdir.

Tür: Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: FireFly Studios
Yayımcı: FireFly Studios

Yayın Adı: Stronghold.Warlords.Rise.of.the.Shogun-CODEX
Boyut: 7.4 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/E9561C1D2C71206/plaza-stronghold.warlords.rise.of.the.shogun.multi15.iso
https://drop.download/cc4h08514dmb/plaza-stronghold.warlords.rise.of.the.shogun.multi15.iso
https://turb.cc/zw38irzhgtdd/plaza-stronghold.warlords.rise.of.the.shogun.multi15.iso.html
https://rg.to/file/4924c0fffccedc94cdfc48d23bbb9423/plaza-stronghold.warlords.rise.of.the.shogun.multi15.iso.html