In Sound Mind-FLT

Açıklanamayan bir binanın koridorlarında uyanırken, ortamın kendi başına bir hayat sürdüğünü ve sizi, hepsi aynı deneysel kimyasala maruz kalmış bir dizi kurbanı keşfetmeye yönlendirdiğini keşfedersiniz. Cevapları ararken, tuhaf vizyonlar ortaya çıkar ve bir dizi heybetli dehşeti ve Tonia adında bir kediyi tanıtır.
Kült klasik Nightmare House 2'nin yaratıcılarından, çılgın bulmacalar ve benzersiz patron dövüşleri içeren esprili bir birinci şahıs psikolojik korku oyunu In Sound Mind geliyor. Kaçamayacağınız tek yer olan kendi zihninizin iç işleyişinde yolculuk ederken bir dizi rahatsız edici anıyı gezin.



  • Efsanevi Nightmare House 2'nin yaratıcılarından yeni bir hayatta kalma-korku deneyimi . Tüm zamanların en yüksek puanlı modlarından birinin arkasındaki ekip olan We Create Stuff, korku türünde beklenmedik bir dönüşle geri dönüyor.
  • Bir dizi unutulmaz anı yaÅŸayın. Her biri benzersiz bulmacalar, mekanikler, silahlar ve patron dövüşleri içeren rahatsız edici hikayelerin ilerleyiÅŸinde yolculuk edin.
  • Bir dizi terörün üstesinden gelin. Bir dizi göz korkutucu patron dövüşünde sizi takip edenlerle yüzleÅŸin ve akıl almaz bulmacaları çözerek onları nasıl yeneceÄŸinizi öğrenin.
  • The Living Tombstone'dan ürkütücü bir film müziÄŸi. Ä°nternet simgesi, her hikaye için farklı bir ÅŸarkıyla, bu yeni nesil psikolojik gerilim filmine kendine özgü sesini katıyor.
  • Beklenileni beklemeyin. Duyarlı mankenler, kedi dostu ve çok daha fazlasını içeren, yaratıcı ve kafa karıştırıcı bir anlatıyı keÅŸfedin. Ve evet, kediyi sevebilirsin.



Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: We Create Stuff
Yayımcı: Modus Games

Sürüm Adı: In_Sound_Mind-FLT
Boyut: 9,2 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/6DD5FC990369A06/flt-in_sound_mind.iso
https://drop.download/oto8ykwn01ac/flt-in_sound_mind.iso
https://turb.cc/qz2vljv74te6/flt-in_sound_mind.iso.html
https://rg.to/file/03bda56e366e2242cf0a5e7ec20e8a40/flt-in_sound_mind.iso.html