Serena Dark Confessions-DARKSiDERS

Macera oyunu öğeleriyle karıştırılmış anlamlı seçimlerle dolu, 9 farklı sonla sonuçlanan doğrusal olmayan bir hikayeyle dolu erotik bir görsel roman. Önemsediğiniz birden fazla anlatıcı ve karakter. Hepsi 4k görseller, seks animasyonları ve harika cumshot'larla.
Julian ve Serena, mutlu bir çift, nişanlı ve yakında evlenecek, sonsuza kadar mükemmel bir görüntü için hazırlar. Sakar hataların sağlam bir romantizme dönüşmesi ve daha büyük bir şeyin vaadi ile ilgili yürek ısıtan bir hikayeydi. Ancak verilen sözler tutulmayabilir ve bu, nişanlısından ayrılan Julian ve kocasını olduğu gibi kabul eden Serena'nın en iyi arkadaşı Nicole tarafından paramparça edildi. Ve Serena gitti ve Julian... sürüklendi.
Kötü adam olmak... kolay değildi. Nicole her zamanki gibi hayat ve enerjiyle titreyen neşeli, yanında duruyordu. Yeteneklerinin değerli olduğunu hissettiği sevgili araba atölyesinde çalıştı. Ama her gün, sahip olduğu her şeyi bilerek, artık ne yapmadığını düşünmekten kendini alamıyordu. Bu listede kendine saygı oldukça yüksekti.
Ve Serena'nın ne yaptığını ya da kiminle olduğunu bilmeden? Bu kolay değildi. Baldızı olması gereken kız Jade bile bilmiyordu. Julian'ın eski sevgilisi artık bir muammaydı ve onu bazen ne kadar özlese de, bir şekilde işleri daha iyi hale getirmeyi ne kadar istese de...
Ama bunların hepsi geçmişte kaldı, zaten anlatılmış, bildiğiniz bir hikayenin parçası. Ve bu oyun? Hayır, bu henüz gelecek olan kısım. Bu, hikayenin sönmeyen közlerin parladığı, bildiğimizi sandığımız karakterlerle tanıştığımız ve yenilerinin ilgi odağı olduğunu gördüğümüz kısmı. Serena'nın geçmişini, şimdi koruduğu sırları burada öğreniyoruz. Julian'ın seçtiği yer burası. Ve sen onunla.
ÇOKLU ANLATICILAR
Herkes kendi hikayesinin kahramanıdır ve bu nedenle, ilk kez, tek bir oyunda gizlenmiş tüm farklı hikayeleri görmenize izin vereceğiz. Julian'ın yerine geçecek ve eylemlerini seçeceksiniz, evet, ancak bunu Serena, Jade ve diğer karakterlerle de yapacaksınız, böylece hikayelerini ortaya çıktıkça ve birbirlerine dokunduklarında deneyimleyebilirsiniz. Tüm konuları takip edin ve goblene bakmak için geri adım atın. GÖRSEL ROMAN OYUNU
Geçmişte, Julian ve Serena'nın hikayesi, uygun istatistikleri yükselttiğiniz ve istediğinizi elde edene kadar mevcut eylemleri tekrarladığınız bir flört simülasyonu olarak anlatıldı. kombinasyon. Bu zamanlarda? Taşlama yok.
Oyun, seçimleri ileride hissedilecek olan etkileşimli sahneler ve klasik maceranın, siz anlatının bir sonraki bölümünü tetiklemeye karar verene kadar çevre ile etkileşime giren alternatif bir görsel roman karışımı olarak oynayacak. Bu, eğlence bir yana bırakılmayacağı anlamına gelmez: Bir macera segmentinde Nicole'un kıyafetlerini sebepsiz yere modellemesi hem mümkün hem de şiddetle tavsiye edilir. ÖNEM ETTİĞİNİZ KARAKTERLER
Serena, Jade, Nicole… Uzun süredir tanıdığınız isimler, eski hatıralardan devam edecek hikayeler - ama bu sadece buzdağının görünen kısmı. Hayatlarına bir göz atmanızı sağlayacak yeni karakterler, yeni muhteşem yüzler ve ilgi çekici kişilikler olacak. Hepsinin kontrolü sizde olacak ve bir kez direksiyona geçtiğinizde keşfedeceksiniz... Eh, bu çok şey anlatır, değil mi?

YAÅžAYAN ORGANÄ°ZMA
Bu karakterler hakkında anlatmak istediğimiz o kadar çok şey var ki, hepsini oyuna sığdıramadık - ve bu yüzden önümüzdeki aylarda ortaya koyduğumuz her şeyle onu güncellemeye devam edeceğiz. Uyguladığımız yeni yapı, orijinal oyunun akışını bozmadan kolayca içerik eklememize izin verecek, bu nedenle, daha fazlasının olmasını istediğiniz sürece olacaktır.

ANA ÖZELLİKLER:

  • – ÅŸimdiye kadar tasarladığımız en sevimli karakterlerden biriyle çarpıcı 4K görseller
  • – 1500'den fazla statik görüntü artı neredeyse 50 cumshot dizisi, her biri 5 sulu görüntü
  • - her biri 30 kare ile tutkuyla iÅŸlenmiÅŸ 118 seks animasyonu
  • - neredeyse 300.000 kelimeyle yazılmış güzel bir hikaye
  • – 10 farklı sonla sonuçlanan akıllı seçimlerle doÄŸrusal olmayan hikaye– %100 sansürsüz ve eksiksiz deneyim

Tür: Macera, Bağımsız Yapımcı, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Lesson of Passion
Yayımcı: Lesson of Passion

Yayın Adı: Serena.Dark.Confessions-DARKSIDERS
Boyut: 4.6 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/CDEC10CF52CE3BB/ds-serenadarkconfessions.iso
https://drop.download/l15tneerz5tv/ds-serenadarkconfessions.iso
https://turb.cc/4c1q8jnkhn5e/ds-serenadarkconfessions.iso.html