SCARLET NEXUS v1.04-CODEX

Çok uzak bir gelecekte, insan beyninde insanlara ekstra duyusal güçler veren ve bildiğimiz dünyayı değiştiren bir psionik hormon keşfedildi. İnsanlık bu yeni çağa girerken, Diğerleri olarak bilinen dengesiz mutantlar, insan beynine açlıkla gökten inmeye başladı. Geleneksel saldırı yöntemlerine son derece dayanıklı, ezici tehdide karşı savaşmak ve insanlığı korumak için aşırı önlemler alınması gerekiyordu. Psiyonik olarak bilinen akut duyu dışı yetenekleri olanlar, yukarıdan gelen saldırılara karşı savaşmak için tek şansımızdı. O zamandan beri, psionikler yetenekleri için keşfedildi ve insanlığın son savunma hattı olan Diğer Bastırma Gücüne (OSF) alındı.
İkili bir hikaye içeren maceranıza, prestijli bir siyasi aileden gelen enerjik bir asker olan Yuito Sumeragi veya gücü ve becerisi OSF arasında büyük bir ün kazanmış gizemli izci Kasane Randall ile başlayın. Farklı deneyimleri birbiriyle iç içe geçtiğinden, ancak o zaman tüm hikayeyi ortaya çıkaracak ve SCARLET NEXUS'ta teknoloji ve psişik yetenekler arasında kalmış bir Brain Punk geleceğinin tüm gizemlerini çözeceksiniz.
Kinetik Psişik Savaş – Psiko-kinetik yetenekleri kullanarak çevrenizdeki dünya en büyük silahınız olur. Saldırı kombinasyonlarınızı oluşturmak ve düşmanlarınızı yerle bir etmek için ortamınızın parçalarını kaldırın, kırın ve atın.


Diğerlerini Yok Et – Gökten inen, geleneksel saldırı yöntemlerine ve savunmalara karşı oldukça dirençli dengesiz mutantlar. Mutasyonlarının sürekli acısıyla eziyet ederek, çılgınlıklarını yatıştırmak için canlı organizmaların beyinlerini ararlar.
Bir Brain Punk geleceğini keşfedin - Klasik anime ve batı bilim kurgudan ilham alan fütürist bir Japon manzarasını keşfedin ve koruyun.
İkili Hikaye Deneyimi - İkonik Tales of Vesperia'nın arkasındaki beyinler tarafından hazırlanmış karmaşık bir bağ, cesaret ve kahramanlık hikayesine dalın.


Tür: Aksiyon, Macera, RYO
GeliÅŸtirici: BANDAI NAMCO Studios Inc.
Yayımcı: BANDAI NAMCO Entertainment

Yayın Adı: SCARLET.NEXUS.v1.04-CODEX
Boyut: 16.4 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:

https://nitro.download/view/BCEBEF4FFFF691E/codex-scarlet.nexus.v1.04.iso
https://drop.download/6d8g6zb42mp1/codex-scarlet.nexus.v1.04.iso
https://turb.cc/njl1r0jovh58/codex-scarlet.nexus.v1.04.iso.html
https://rg.to/file/acba5af3e373102cdb378d5565dec030/codex-scarlet.nexus.v1.04.iso.html