RONIN Two Souls Chapter 1-PLAZA

Bu kurgusal dünyada, Japonya'nın ıssız bir köşesinde küçük bir adada yaşayan Kenji'nin yolculuğuna tanık olun, diğer insanlarla tanışın ve Kenji'nin hikayesine öncülük edin. Toshi adasında yalnız yaşayan Kenji, bir gün istemediği bir şey yapmak zorunda kaldı ve tüm hayatı değişti. Bir oyuncu olarak düşmanlarınızı dost, arkadaşlarınızı düşman olarak belirlemekte özgürsünüz.


FPP ve TPP kamera açısına sahip oyunumuzda çevrenizdeki insanlarla sohbet edebilir ve onların hayatları hakkında ek bilgiler öğrenebilirsiniz. İlerleyen bölümlerde düşmanlarınızla arkadaşlık kurabilir ve bu dostluklardan kendinize fayda sağlayabilirsiniz. Erken erişim olarak yayınladığımız ilk bölümümüzde karakterinizin temel yapısını oluşturun, güncellemelerle eklenen yeni bölümlerde oyunu bu yapı üzerine kurun. Samuray olma yolunda emin adımlar atan Kenji'ye hayat verin.
“Bazen hayat acımasız hale gelir ve sizden yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmanızı ister. Bunu yapmak zorundasın. Çünkü seçme hakkın yok.”
RONIN, hikayeye odaklanan ve oyuncuyu oyunun evrenine tamamen serbest bırakan bir RPG'dir. Aynı ganimeti kazanmak için sürekli oynadığınız sıkıcı ve gereksiz görevlerin olmadığı, kendine has tarzı olan bir aksiyon/macera oyunudur. Bölüm 1'de oyuna başladığımız Kenji karakteri samuray olmak için çok çalışıyor. Ama ilk bölümün bitmesiyle peşimizden asla kaçamayacağımız dertler geliyor. Kenji artık yalnız değil ve görev bitene kadar yalnız kalamaz. Aşağıdaki bölümlerle birlikte, gizlilik ve daha birçok mekanik oyuna eklenecek. İşbirliği ve PVP modları eklemek gibi çılgın fikirlerimiz bile var. İşbirliği modu için büyük umutlarımız olduğunu bilmeniz gerektiğini düşünüyoruz.
2 KISIMLI YOL HARİTASI
Oyunu bölümler halinde yayınlamanın bizim ve sizin için daha iyi olacağına inanıyoruz. Hikaye her bölümde bir adım daha ileri giderken, yeni özellikler ve yerelleştirmelerle daha fazla oyuncu kazanacağız ve neler yapabileceğimizi size göstereceğiz. Şimdi hepinizin gerçekçi olmasını istiyorum, Türkiye'de yaşayan küçük bir ekibiz ve bu proje bizim için oldukça önemli. Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsak, organize olmalı ve küçük adımlarla hareket etmeliyiz. haklı mıyım? Ama inanıyoruz ki bu proje sizinle birlikte büyüyecek ve gerçeğe dönüşecek.



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RPG
Geliştirici: M11 Studio
Yayıncı: M11 Studio

Yayın Adı: RONIN.Two.Souls.Chapter.1-PLAZA
Boyut: 3,7 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://dropapk.to/iw1npnhwqi78/plaza-ronin.two.souls.chapter.1.iso
https://nitro.download/view/6C77C6E9FDF0104/plaza-ronin.two.souls.chapter.1.iso
https://rg.to/file/297e853987b956ecae9d253b87aedd95/plaza-ronin.two.souls.chapter.1.iso.html
https://turb.cc/n0stjvg9axcd/plaza-ronin.two.souls.chapter.1.iso.html