Rogue Lords Apprentice-PLAZA

Şeytan olarak oynadığınız ilk roguelike, yani oyunun bazı kurallarını avantajınıza göre değiştirebilirsiniz! Koşu üstüne koşun, öngörülemeyen olaylar ve sıra tabanlı dövüşlerle karşılaştıklarında ünlü kötü dahiler ekibinizi yönetin. Yeni becerilerin kilidini açın, güçlü sinerjiler yaratın ve kritik anlarda durumu lehinize çevirmek için güçlerinizi kullanın. Sonunda Demon Hunters'dan intikamını ancak eski eserleri toplayarak alabilirsin. KARANLIK HİKAYE


Yenilgiden iyi güçler karşısında zayıf düştün, dünyadan kaçtın ve hayatta kalmak için cehenneme sığındın. On yıllar sonra, o sefil İblis Avcılarından intikam almak için en sadık Müritlerinizle birlikte geri döndünüz. Ama senin yokluğunda dünya değişti. Düşmanlarınız çok güçlü hale geldi ve yeni bir din - Sanctua Lumen - çok etkili oldu. Size hizmet eden herkesi acımasızca avlar. İnsanların dünyasındaki hakimiyetinizi eski haline getirmek için, önce efsanevi güçteki eserlere sahip olarak daha önce kullandığınız gücü yeniden kazanmalısınız. ÜNLÜ KÖTÜ DAHİLERİN KONTROLÜ

  • Dracula, Headless Horsemen, Bloody Mary, the White Lady, Lilith, Hecate, Baron Samedi ve Frankenstein ve Yaratığı'ndan 3 Müritten oluÅŸan ekibinizi oluÅŸturun.
  • Her Öğrencinin kendine özgü hikayesi, yetenekleri ve oynanışı vardır: yıkıcı sinerjiler yaratmak için becerilerini birleÅŸtirin ve yolunuza çıkmaya cüret eden ölümlülerle uÄŸraşın.
  • Ruhları toplayın ve onları yeni beceriler, yükseltmeler ve Müritlerinizi güçlendirebilecek güçlü kalıntılarla deÄŸiÅŸtirin.

ŞEYTAN KENDİ KURALLARINA GÖRE OYNAMAKTADIR

  • Oyun arayüzünü kontrol etmek için saÄŸlığınızın bir kısmını feda edin: sizi hiçbir ÅŸey durduramaz - ve kesinlikle ölümlülere dayatılan kurallar deÄŸil.
  • Müritlerinizin ve düşmanlarınızın saÄŸlık çubuklarını manipüle edin, durum efektlerini dövüş taktiklerinize uyacak ÅŸekilde optimize edin, haritada portallar açın, olaylar sırasında oranları lehinize çevirin… koÅŸunuz boyunca ÅŸeytani güçlerinizi kullanmak için birçok fırsat var.

HAKKI YERÄ°NÄ°ZÄ° GERÄ° ALIN

  • Müritleriniz için deÄŸerli bonuslar kazanmak için dövüşler kazanarak ve etkileÅŸimli etkinlikleri tamamlayarak terör göstergesini artırın.
  • Sanctua Lumen'in etkisini azaltmak için her etkinliÄŸi istediÄŸiniz gibi tamamlayın, ölümlülere sizden korkmaları için iyi bir neden verin ve düşmanlarınızla ittifak kuran hainlerin kaderine karar verin.
  • Destansı sıra tabanlı dövüşlerde Demon Hunters'tan intikam alın.



Tür: RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Leikir Studio, Cyanide Studio
Yayımcı: Nacon

Sürüm Adı: Rogue.Lords.Apprentice-PLAZA
Boyut: 1.9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/243A4C4FD857854/plaza-rogue.lords.apprentice.iso
https://drop.download/ct3oje5fc89o/plaza-rogue.lords.apprentice.iso
https://turb.cc/v3j2n3bumfqh/plaza-rogue.lords.apprentice.iso.html
https://rg.to/file/54b75b44d3632b73eeb2c4c27cba6887/plaza-rogue.lords.apprentice.iso.html