RiMS Racing-CODEX

Bir yarış sadece pistte kazanılmaz, bu nedenle motosiklet davranışını gerçek bir mühendis gibi anlayarak bir sürücüden daha fazlası olmanız gerekir. Çekiş, açı, frenleme, tork, yörünge, hız… belirli bileşenleri değiştirmek ve en uygun kurulumu yapılandırmak için atölyeye gitmeden önce her faktör dikkate alınmalıdır.


HAYALÄ°NÄ°ZDEKÄ° GARAJ
Maceranız, hayalinizdeki motosikleti seçerek başlar. RiMS Racing'de dünyanın en güçlü 8 Avrupa ve Japon motosikletine binebilirsiniz: Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR, Yamaha YZF-R1. Her üreticiyle yakın işbirliği sayesinde benzersiz bir ayrıntı düzeyiyle yeniden yaratılan bu motosikletler, aynı zamanda son derece doğru ve gerçekçi bir sürüş deneyimi de sağlıyor. Onlar, en parlak şekilde parlamak için sadece birkaç kesime ihtiyaç duyan gerçek pırlantalardır!

MOTOSÄ°KLETÄ°NÄ°ZÄ° OPTÄ°MÄ°ZE EDÄ°N
Daha önce bir motosiklet simülasyonunda hiç görülmemiş bir mekanik yönetim sistemi ile, her yarıştan sonra onları korumak veya yükseltmek ve performansınızı artırmak için bisikletinizin tüm parçalarını sökebilirsiniz. Motosikletinizdeki her son vidaya aşina olacaksınız. Sürücünüzü kişiselleştirmek için sektördeki en büyük isimlerden 500'ün üzerinde resmi yedek parçanın yanı sıra 200'ün üzerinde resmi ekipman ürününün yer aldığı bir kataloğa göz atın!

PERFORMANSINIZI
ANALİZ EDİN RiMS Racing, motosikletinizin davranışını gerçek zamanlı olarak analiz etmenize ve performansınızı nasıl optimize edeceğinizi anlamanıza yardımcı olan Motorbike Status Check (MSC) ile sizi doğrudan aksiyonun kalbine götürür. Fren diski sıcaklığı, lastik bileşimi ve basıncı, dengeyi etkileyen süspansiyon davranışı, elektronik ayarlar… Tıpkı gerçek bir sürücüde olduğu gibi, motosikletinizin konfigürasyonu sürüş tarzınıza uyarlanabilir!

DOĞRU VE GERÇEKÇİ FİZİK
Mekanik yönetimi ve MSC tarafından sağlanan doğruluk ve ayrıntı düzeyi, en zorlu yarışçıları heyecanlandıracak gerçekçi motosiklet fiziği ile eşleştirilir. Ancak çeşitli sürüş destek teknolojileri sayesinde, daha az deneyimli oyuncular kendilerini zirveye taşıyacak teknikleri öğrenebilirler.

EN Ä°KONÄ°K DEVRELER
Silverstone, Laguna Seca, Suzuka, Nürburgring, Paul Ricard… Dünyayı dolaşın ve aslına uygun olarak yeniden oluşturulmuş 10 resmi pistte heyecan verici yarışların tadını çıkarın. Yolları tercih edenler için Amerika Birleşik Devletleri, Norveç, Avustralya, İspanya ve İtalya'nın muhteşem manzaralarındaki beş rota, iki tekerlek üzerinde farklı bir yarış deneyimi için yeniden oluşturuldu!

KARÄ°YERÄ°NÄ°ZÄ° VE
TAKIMINIZI YÖNETİN RiMS Racing'deki kariyer modu size bir takımın kontrolünü verir. Yarış takvimini yöneterek sürücünüzü oluşturun, hangi Ar-Ge alanlarına yatırım yapacağınızı seçin ve ekibin becerilerini yükseltin. Doğru kararları verir ve yarış performansınızı geliştirirseniz, diğer üreticilerle olan fırsatlar size sunulacaktır!



Tür: Yarış, Simülasyon, Spor
GeliÅŸtirici: Raceward Studio
Yayımcı: Nacon

Yayın Adı: RiMS.Racing-CODEX
Boyut: 10.3 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/0687124905FB508/codex-rims.racing.iso
https://drop.download/6xypqfciks43/codex-rims.racing.iso
https://turb.cc/8hatz226crh3/codex-rims.racing.iso.html
https://rg.to/file/584e57b7d35cb98eb313a65cd30320e4/codex-rims.racing.iso.html




DLC.Unlocker
https://nitro.download/view/4E08C5E9D802802/RiMS.Racing.DLC.Unlocker-CODEX.rar
https://drop.download/dxd5e0d8a7mo/RiMS.Racing.DLC.Unlocker-CODEX.rar
https://turb.cc/qdwzs5fjljkf/RiMS.Racing.DLC.Unlocker-CODEX.rar.html
https://rg.to/file/45de1a915481319c21da430bf8dedae1/RiMS.Racing.DLC.Unlocker-CODEX.rar.html