Reflection The Greed-SKIDROW

Yıpranmış bir kitap okumaktan olabilecek en kötü şey nedir? Kapağı bile açılmaması gereken bir kitabın sayfalarını karıştıran Jon Oz, kendini bir kabusun içine hapsetmek üzeredir. Karanlık çöktüğünde kabusu bitirecek misin? Yoksa kendi yansımanızın tutsağı mı olacaksınız?
Reflection, bulmaca ve parkur unsurları içeren birinci şahıs bir hayatta kalma korku oyunudur.
Polis TeÄŸmen
John Oz, travmatik bir çatışmanın ardından ücra bir ormanda bulunan Parlak Dağ Hastanesi'nde tedavi görmektedir. Jon şimdi bilmeden merakına yenik düşerek ve başka bir hastaya ait gizemli bir kitabın sayfalarını karıştırarak kendisini bir kabusun içine hapsetmiştir. Bu kabusun düzenleyicisi, düşünceler içinde yaşayan ve kurbanlarının zayıflıkları ve korkularıyla ziyafet çekerek kendini güçlendiren bir asalaktır. Bu parazitin sizi tüketmesine izin verecek misiniz yoksa onu gizemli kitabın tozlu sayfalarına gömebilecek misiniz?


Özellikler

  • Birinci Åžahıs Korku Deneyimi
    Travmatik bir kazadan kurtulmaya çalışan John Oz, tedavi görmek için kaldırıldığı hastanede doğaüstü bir tehditle karşı karşıyadır. Koş ve seni kovalayan parazitten saklan!
  • Gerçekçi Grafikler ve Atmosfer
    Gerçekçi grafikler ve dinamik ortam nesneleri sayesinde ortamdaki nesnelerle etkileşim kurabilir ve oyun dünyasıyla daha sürükleyici bir deneyim yaşayabilirsiniz.
  • Dönüşüm Odaları
    Jon'un akıl sağlığının eksikliği tartışmaya açık olsa da, bu hastane kesinlikle artık aklı başında bir yer değil. Odalar ve salonlar kendi başlarına hareket edip dönüşerek orantısız bir şekilde büyüyor veya küçülüyor, parkur becerilerinizi kullanarak üstesinden gelmeniz gereken engeller oluşturuyor.
  • Bulmacalar Bulmaca
    benzeri engelleri aşmak için kırık elektrik panolarını ve devre kesicileri tamir etmek, nesneleri hareket ettirmek ve çevreyi manipüle etmek gibi başka alanlarda da kurnazlığınızı kullanmalısınız.
  • Karanlık Korkusu Korkunuz
    sizi ele verir… Karanlıkta çok fazla kalmamalısınız, çünkü bu korku seviyenizi artırır ve parazitin sizi bulmasını çok daha kolaylaştırır. Işığa tutun ve hastaneden çıkmak istiyorsanız ışık kaynağınızı size daha yakın tutun.


Tür: Aksiyon, Bulmaca, Bulmaca Platform, Korku
GeliÅŸtirici: Zonex Entertainment Studios
Yayıncı: Zonex Entertainment Studios
Sürüm Adı: Reflection.The.Greed-SKIDROW
Boyut: 5.3 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://turb.pw/t97gykv2x2i9/sr-reflectionthegreed.iso.html
https://nitroflare.com/view/EB80D253E697EEE/sr-reflectionthegreed.iso
https://drop.download/k36micqebq6h