Protocol Aftertime-SKIDROW



Protocol Aftertime, ana karakter Jericho'nun karakter gelişimini yüksek kontrastlı iki dünyada çeşitli oynanışla birleştiren bir platform macera oyunudur.


Uzay ve zamanda
Antik Yunanistan'a seyahat edin ve dördüncü bin yılın terk edilmiş uzay istasyonu Hermes'i keşfedin! Filozoflardan bilimin kökenleri hakkında bilgi edinin ve geleceğin bilim adamlarının icatlarını ve keşiflerini ilk elden deneyimleyin! İmkansız gibi görünenin üstesinden gelmek için Kontrol zamanını
anlamayı ve yerçekimini manipüle etmeyi öğrenin .
Sürükleyici platform pasajlarında ustalaşın, gizli odaları keşfedin ve daha güçlü olun. Özünüzü içselleştirin ve gerçek potansiyelinizi keşfedin!
Eski zihninizi serbest bırakın
Güneşin konumunu bile değiştiren benzersiz bulmacaları çözün, Olimpos tanrılarını alt edin, yer çekimini fethedin ve en önemli sorularınızın yanıtlarını bulun. Yalnızlığı kabul edin ve her şeyin bütünlüğüne hakim olun!
Deşifre Protokolü Sonrası
Sizi hedefinizden çok daha uzağa götüren bir yolculukta duygulardan kurtulun. Bağını hissettiğin ama anlamadığın, her adımda senden biraz daha uzaklaşmakla tehdit eden bir aileye geri dönmek istiyorsun.
Geliştiriciler hakkında
Protocol Aftertime, Berlin, Almanya merkezli bağımsız iki kişilik Neverfly Games ekibinin ilk oyunudur.


Tür: Macera, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Neverfly Games
Yayıncı: Neverfly Games

Sürüm Adı: Protocol.Aftertime-SKIDROW
Boyut: 9.4 GB
Bağlantılar: STEAM |





 





Kod:
https://turb.pw/x746iordufbq/sr-protocolaftertime.iso.html
https://nitroflare.com/view/988506F5FC5228C/sr-protocolaftertime.iso
https://drop.download/y13ghaqy33gy