Pro Cycling Manager 2022-SKIDROW

Pro Cycling Manager 2022 sizi spor direktörü yapıyor. Ekibinizi zirveye çıkarmak için gerekli tüm kararları alın: sorumluluklarınız arasında işe alım, planlama hedefleri ve yarış programları, sponsor yönetimi, gelecekteki yeteneklerin keşfi, eğitim, yarış stratejisi ve çok daha fazlası yer alıyor. Pro Cyclist modunda
kendi sürücünüzü de oluşturabilirsiniz . Bir takıma katılın ve lider olabileceğinizi kanıtlayın, ardından pelotonda parlamak için ne gerekiyorsa yapın. En iyilerden biri olmak için yükselebilir misin? Pro Cycling Manager 2022, çevrimiçi modda dünyanın her yerinden oyunculara karşı rekabet etmenizi sağlar .



YENİLİKLER :

  • Yeni yetenek keşif sistemi
  • Daha enerjik ve atak bir peloton
  • Oyun deneyiminizi özelleştirmek için daha fazla seçenek
  • Kullanımı daha kolay bir arayüz (yeni Bisikletçi sayfası)
  • Yeniden tasarlanan dayanıklılık ve direnç sistemi
  • 2022 Tour de France'ın 21 resmi etabı

YENİ İZLEME SİSTEMİ
İyi bir spor direktörü geleceğin yeteneklerini nasıl işe alacağını bilmelidir, bu yüzden yeni bir izcilik sistemi kurduk. En iyi yetenekleri ortaya çıkarmak için izcilerinizi farklı bölgelere göndermeniz gerekiyor. Gözcüleriniz zamanla daha etkili hale gelir ve gelişir. Sürücüler hakkında daha fazla bilgi edinebilmeniz için seçimlerinizi (gözlem, geliştirme ekibine entegrasyon vb.) yapmak için kullandığınız bilgileri (potansiyel, özellikler vb. hakkında) düzenli olarak size gönderirler. Elbette diğer takımlarla doğrudan rekabet halindesiniz.YENİ NESİL BİNİCİLER
Bu yeni sistem, 6 yıldızlı bir derecelendirme sistemi kullanan genç bisikletçilerin seviyesine ve potansiyeline dayanmaktadır. Şimdi oluşturulan genç biniciler, her yıl 1.500 ila 2.000 genç bisikletçiden oluşan havuzla (öncekiden 3 kat daha fazla) 16 ila 18 yaş arasındaki gençler. Bu yeni biniciler daha çok yönlü olacak ve mevcut yıldızlara benzer şekilde gelişecekler.

SÜRÜCÜ GELİŞTİRME
Tıpkı genç yeteneklerde olduğu gibi, daha çok yönlü sürücülere sahip olmak istiyoruz, bu nedenle geliştirme sistemi bunu dikkate almak üzere yeniden tasarlandı. Ayrıca sürücülerinizin takımı mükemmel bir şekilde bütünleştirmesi, koçla iyi bir ilişki kurması çok önemlidir, aksi takdirde optimum şekilde ilerlemezler.

DAHA ÇEŞİTLİ YARIŞ
Pro Cycling Manager 2022'de, daha çeşitli bir peloton sayesinde, örneğin bir Tur etabının olağan planından farklı senaryolar yaşarsınız. En başından itibaren favorilerin öne geçtiği, ilk saatten itibaren çeşitli atakların olduğu aksiyon dolu bir yarışta kendinizi bulabilirsiniz.

DİĞER İYİLEŞTİRMELER
Arayüz yeniden tasarlandı, şimdi yeni istatistikler içeren bisikletçi sayfası tamamen elden geçirildi, vurgulanan sürücü yetenekleri ve sonuçları ve bisikletçi özelliklerini karşılaştıran bir arayüz eklendi.
Dayanıklılık ve direnç puanları, bir yarış sırasında ne kadar çaba harcandığı üzerinde daha büyük bir etkiye sahiptir. Bu, bazı binicilerin birkaç kez saldırmasına veya yarışın sonunda çabalarını daha iyi yönetmesine izin verir.
Yarış günü koşulu, ilan edilen geçici koşula artık daha yakın. Kapsamlı özelleştirmeyi etkinleştirmek için artık 2 parametreyi ayarlayabilirsiniz: bonus genlik (+5 ila -5 arası veya tamamen devre dışı bırakma) ve varyasyonun etkinleştirilmesi veya devre dışı bırakılması.
Simülasyon süresi optimize edildi ve şimdi eskisinden iki kat daha hızlı.
Artık belirli bir yarış için belirli takım formalarına sahip olabilirsiniz.



Tür: Basit Eğlence, Yarış, Spor, Strateji
Geliştirici: Cyanide Studio
Yayımcı: Nacon

Sürüm Adı: Pro.Cycling.Manager.2022-SKIDROW
Boyut: 9.8 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/B12416665008E7C/sr-procyclingmanager2022.iso
https://drop.download/pfgtotu7d5yq/sr-procyclingmanager2022.iso
https://turb.pw/jkvya18wb6uc/sr-procyclingmanager2022.iso.html