Planetary Annihilation TITANS Fusion-CODEX

TITANS, temel oyunu içeren ve tonlarca yeni özellik ekleyen, zaten devasa ölçekli RTS Planetary Annihilation'ın devasa bağımsız genişletmesidir:
Dünyayı sarsan Atlas botu ve şimşek savuran Zeus zeplin gibi 5 devasa Titan sınıfı süper birim ile düşmanlarınızı yok edin!


Stratejik cephaneliğinizi çok yönlü Hover Tanks, yılmaz Yörünge Savaş Gemileri ve doymak bilmez Nanobot Sürüleri gibi 18 yeni birim ile genişletin!
Hem tekli hem de çok oyunculu olarak kullanılabilen çok seviyeli arazi özelliklerine sahip yeni gezegenlerle oyununuzu yükseltin. Yeni, modern bir eğitim deneyimiyle daha hızlı hızlanmaya başlayın, ardından Planetary Annihilation hakkında sevdiğiniz her şey dahil olmak üzere AI çarpışması ve çok oyunculu için yeni Ödül Modu seçeneğiyle oyununuzu bir sonraki seviyeye taşıyın
:


  • Epik Ölçek - Karada, denizde, havada ve hatta yörüngede birden fazla gezegende sayıları binlerle ifade edilen ordulara komuta edin.
  • Epik Çok Oyunculu - Herkes için ücretsiz ve takım tabanlı maçlarda en fazla on arkadaşınızla (veya düşmanınızla) oynayın. Veya 1v1 dereceli merdivende yarışın.
  • Epik Tek Oyunculu - Galaktik SavaÅŸ, oyuncuların prosedürel olarak oluÅŸturulmuÅŸ içerikle dolu dinamik bir galakside savaÅŸtığı geleneksel gerçek zamanlı strateji kampanyalarında bir bükülme.
  • Smash Planets - Dev lazerler, asteroit çarpışmaları ve gezegeni bölen yeni Ragnarok Titan ile tüm gezegenleri yok ederek oyunları bitirin!
  • GeliÅŸmiÅŸ Komuta Ve Kontrol - Ordularınızı sezgisel kontroller ve özelliklerle otomatikleÅŸtirin, aynı anda birden fazla gezegende birden fazla cephede kolaylıkla devasa ordular ve üretim hatları oluÅŸturmanıza ve yönetmenize olanak tanır!
  • Anında Tekrarlar - Maçlar devam ederken maç içi kayıtları gerçek zamanlı olarak görüntüleyin. Oyunu herhangi bir noktaya geri sararak bir savaşın ne zaman döndüğünü görün ve lehinize geri döndürmek için Buradan Oyna'yı kullanın.
  • Yerel Sunucu - Dahil edilen DRM ücretsiz yerel sunucuyu kullanarak 32 oyuncuya kadar LAN oyunlarına ev sahipliÄŸi yapın : https://planetaryannihilation.com/guides/hosting-a-local-server/ * Çevrimdışı oyun için Minimum Sistem Gereksinimlerini karşılamalıdır

Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Strateji
GeliÅŸtirici: Planetary Annihilation Inc
Yayımcı: Planetary Annihilation Inc

Sürüm Adı: Planetary.Annihilation.TITANS.Fusion-CODEX
Boyut: 2.2 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/2E31AEB28702A20/codex-planetary.annihilation.titans.fusion.iso
https://drop.download/8ojp3bepgcm3/codex-planetary.annihilation.titans.fusion.iso
https://turb.cc/4k1k0e2uyvg4/codex-planetary.annihilation.titans.fusion.iso.html
https://rg.to/file/0d43ece587e3a58250b044b2cd62fb7b/codex-planetary.annihilation.titans.fusion.iso.html