Outward Definitive Edition-FLT

Definitive Edition, Outward oyuncuları için en üst düzey deneyimi sunar.
Bu sadece görsel bir revizyon değil, aynı zamanda yepyeni bir deneyim gibi hissettirmek için Outward ve her iki DLC, The Soroboreans ve The Three Brothers'ın yeni mekaniklerini ve özelliklerini doğal olarak birleştiriyor. Yeni silahlar, zindanlar ve DLC'lerin benzersiz mekaniklerinin yanı sıra, yaşam kalitesinde iyileştirmeler de bekleyebilirsiniz. Maceracılar, şimdi Aurai dünyasını keşfetmek için en iyi şansınız!


Outward, hayatta kalma oyunuyla birleştirilmiş sürükleyici bir RPG deneyimi sunarak, en hevesli oyuncular için derinden ödüllendirici bir meydan okuma sunuyor.
Sıradan
bir maceraperest olarak, yalnızca tehditkar yaratıklara karşı saklanmak veya kendinizi savunmak zorunda kalmayacaksınız, aynı zamanda tehlikeli çevre koşullarına göğüs gerecek, kendinizi bulaşıcı hastalıklara karşı koruyacak, yeterince uyuduğunuzdan ve susuz kaldığınızdan emin olacaksınız. Yeni şehirlere ulaşmak, çeşitli görevler üstlenmek ve zorlu düşmanlarla dolu gizli zindanları keşfetmek için evcilleştirilmemiş topraklarda tehlikeli seferlere çıkın.

Aurai'nin göz kamaştırıcı ama ölümcül dünyasında hayatta kalmak için tek başınıza veya kooperatif olarak zorlukların üstesinden
gelin; kurnaz, zeki ve hazırlıklı olmanız gerekir. Düşmanlarınızı yenmek için çeşitli stratejiler geliştirin ve temel ihtiyaçlarınızı ihmal etmeyin, yolculuğunuzu yerel veya çevrimiçi olarak bir arkadaşınızla paylaşın.

City Building Mechanic: Sirocco'yu Yeniden Ä°nÅŸa
Etme: Bu acımasız dünyada nüfusun hayatta kalmasına yardım ederek Aurai'de kendi dönüm noktanızı yaratın! Yeni Şehir İnşası tamircisi ile Mülteci Kampını New Sirocco'da yeniden inşa etmenin bir parçasısınız.

Büyü Sistemi
Büyüleyici sistem aracılığıyla silahlarınızı, biblolarınızı ve zırhlarınızı geliştirebildiğiniz için zırhınızı yükseltin ve güçlenin! Artan hasar, hava koşullarına dayanıklılık, temel hasar, kişiselleştirme ve hatta daha fazlasından 85'in üzerinde tarif arasında mükemmel büyünüzü bulacaksınız.

Dış Deneyim:

  • Araziyi keÅŸfederken vahÅŸi doÄŸada hayatta kalın
  • Tek başınıza veya ortaklaÅŸa oynayın, ekranı yerel veya çevrimiçi olarak bölün
  • Büyü yazımına ritüel, adım adım yaklaşım
  • Sürekli otomatik tasarruf, kararlarınızla yaÅŸamanız gerektiÄŸi anlamına gelir
  • Dinamik yenilgi senaryolarıyla karşılaşın
  • Her oyunda benzersiz bir deneyim

Tür: RYO
GeliÅŸtirici: Nine Dots Studio
Yayıncı: Prime Matter

Yayın Adı: Outward_Definitive_Edition-FLT
Boyut: 29.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:

https://turb.pw/mgxlmq6eck81/flt-outward_definitive_edition.iso.html
https://nitro.download/view/6240FC77913F591/flt-outward_definitive_edition.iso
https://drop.download/4frz0okdwdwt/flt-outward_definitive_edition.iso