Mortal Shell The Virtuous Cycle-FLT

18 Ağustos Çarşamba'dan 24 Ağustos 01.00 PST'ye kadar, genişlemeyi Steam'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kopyanızı şimdi alın ve sonsuza kadar saklayın.
Mortal Shell, paramparça bir dünyada akıl sağlığınızı ve direncinizi test eden derin bir aksiyon RPG'sidir. İnsanlığın kalıntıları kuruyup çürürken, harabelerde gayretli düşmanlar iltihaplanır. Üstün farkındalık, hassasiyet ve içgüdüler gerektiren hayatta kalma ile merhametten kaçınmazlar. Dindar takipçilerin gizli sığınaklarını takip edin ve gerçek amacınızı keşfedin.


Ölü çöpler bu yıpranmış manzara, ama hepsi umutsuz değil. Mağlup edilmiş savaşçıların kayıp kalıntılarını keşfetmek sizin elinizde. Bu Ölümcül Kabukları uyandırın, vücutlarını işgal edin ve anlayışınızı çeşitli dövüş ustalıklarına önemli ölçüde açın.
Yolunuz, esrarengiz tanrılara adanmış çaresiz düşmanlar tarafından korunuyor. Hem acınası hem de grotesk yaratıklara bakın, ancak korkunun yolculuğunuzu durdurmasına izin vermeyin. Cesaretinizi toplayın ve onlarla yüzleşin.
Savaş stratejik ve kasıtlıdır. Kılıcınızı ancak bir fırsat açıldığında kullanmalısınız. Yıkıcı karşı darbeleri serbest bırakmak için savuşturmalarınızı hesaplayın. Saldırıları engellemek için Ölümcül Kabuğunuzu geçici olarak taşa gömün veya agresif oynayın ve kendi kılıç vuruşlarınıza acımasız ağırlık eklemek için taş formunuzu kullanın.


Tür: Aksiyon, RYO
GeliÅŸtirici: Cold Symmetry
Yayımcı: Playstack

Sürüm Adı: Mortal_Shell_The_Virtulous_Cycle-FLT
Boyut: 8.3 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:

https://nitro.download/view/6651B7140A208F3/flt-mortal_shell_the_virtuous_cycle.iso
https://drop.download/uhvbhdea2wpx/flt-mortal_shell_the_virtuous_cycle.iso
https://turb.cc/9eia5u6waf8m/flt-mortal_shell_the_virtuous_cycle.iso.html
https://rg.to/file/97c5e6f838a5e62ea75e5981fb8bcaa0/flt-mortal_shell_the_virtuous_cycle.iso.html