The Medium Deluxe Edition-CODEX

Yalnızca bir ortamın çözebileceği karanlık bir gizemi keşfedin. Gerçek dünyayı ve ruh dünyasını aynı anda keşfedin. Her iki dünyayı da kapsayan bulmacaları çözmek, derinden rahatsız edici sırları ortaya çıkarmak ve tarif edilemez bir trajediden doğan bir canavar olan The Maw ile karşılaşmalarda hayatta kalmak için psişik yeteneklerinizi kullanın.
The Medium, patentli çift gerçeklik oynanışı ve Arkadiusz Reikowski ve Akira Yamaoka tarafından ortaklaşa oluşturulan orijinal bir film müziği içeren üçüncü şahıs psikolojik korku oyunudur.
Hediyeye sahip olanlar için ayrılmış benzersiz psişik yetenekleri kullanın. Gerçekler arasında seyahat edin veya ikisini aynı anda keşfedin. Gerçek dünyadaki benliğinizin gidemediği yerleri araştırmak için Vücut Dışı deneyimini kullanın. Ruhlar dünyasından ve onun uhrevi tehlikelerinden kurtulmak için enerji kalkanları oluşturun ve güçlü ruh patlamaları yapın.
Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ve her şeyin başka bir yanının olduğu olgun ve ahlaki açıdan belirsiz bir hikayenin derinliklerine dalın. Bir ortam olarak diğerlerinden daha fazla görür, duyar ve deneyimlersiniz ve her yeni bakış açısıyla Niwa beldesinde olanlara ilişkin algınızı değiştireceksiniz.


Aynı anda görüntülenen iki dünyada oynanan, daha önce hiç görülmemiş ve resmi olarak patentli oyun. Fiziksel dünyayı ve ruh dünyasını aynı anda keşfedin ve ikili gerçeklik bulmacalarını çözmek, yeni yolların kilidini açmak ve geçmiş olayların anılarını uyandırmak için aralarındaki etkileşimleri kullanın.
Ortamın ruh dünyası, gerçekliğimizin karanlık bir ayna yansımasıdır, cezasız eylemlerimizin, kötü dürtülerimizin ve aşağılık sırlarımızın kendilerini gösterdiği ve bir şekil alabildiği korkunç ve rahatsız edici bir yerdir. Bu dünya, Zdzisław Beksiński'nin resimlerinden ilham alınarak icat edildi ve tasarlandı, Polonyalı distopik sürrealist, kendine özgü ve çarpıcı bir şekilde uğursuz stiliyle uluslararası alanda tanındı.
Akira Yamaoka ve Arkadiusz Reikowski tarafından ortaklaşa oluşturulan orijinal 'ikili' film müziği sayesinde kendinizi oyunun rahatsız edici ve baskıcı atmosferine bırakın. Yamaoka-san, Silent Hill serisindeki çalışmaları ile tanınan efsanevi bir Japon bestecidir; Reikowski, Blair Witch, Layers of Fear ve Observer gibi beğenilen korku oyunlarında çalışmış bir Hollywood Müzik in Medya Ödülleri adayıdır. Şimdi The Medium'un müziği ve şarkıları için yaratıcı güçlerini birleştiriyorlar.


Tür: Macera
GeliÅŸtirici: Bloober Team
Yayımcı: Bloober Team SA , NA PUBLISHING INC.

Yayın Adı: The.Medium.Deluxe.Edition-CODEX
Boyut: 40.5 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:

https://nitro.download/view/BAFB38A99F35D01/codex-the.medium.deluxe.edition.iso
https://turb.cc/lgca156mqvm7/codex-the.medium.deluxe.edition.iso.html
https://rg.to/file/91322293739eb02249b504a106aa4b5e/codex-the.medium.deluxe.edition.iso.html