Marvels Spider-Man Remastered-FLT

Insomniac Games tarafından Marvel ile işbirliği içinde geliştirilen ve PC için Nixxes Software tarafından optimize edilen Marvel's Spider-Man Remastered, PC'de Marvel'in New York'unda büyük suçlarla ve ikonik kötü adamlarla savaşan deneyimli bir Peter Parker'ı tanıtıyor. Aynı zamanda, Marvel'ın New York'unun kaderi omuzlarındayken kaotik kişisel hayatı ve kariyerini dengelemek için mücadele ediyor.


Temel Özellikler
Daha Büyük Olun
İkonik Marvel kötüleri Marvel'ın New York'unu tehdit ettiğinde, Peter Parker ve Spider-Man'in dünyaları çarpışır. Şehri ve sevdiklerini kurtarmak için ayağa kalkmalı ve daha büyük olmalı.

Örümcek Adam gibi hissedin
Peter Parker, maskenin arkasında sekiz yıl geçirdikten sonra suçla mücadele ustasıdır. Doğaçlama dövüş, dinamik akrobasi, akıcı kentsel geçiş ve çevresel etkileşimlerle daha deneyimli bir Örümcek Adam'ın tüm gücünü hissedin.

Dünyalar çarpışıyor
Peter Parker ve Örümcek Adam'ın dünyaları, aksiyon dolu orijinal bir hikayede çarpışıyor. Bu yeni Örümcek Adam evreninde, Peter ve Örümcek Adam'ın hayatlarından ikonik karakterler yeniden tasarlandı ve tanıdık karakterler benzersiz rollere yerleştirildi.

Marvel's New York sizin oyun alanınız
Büyük Elma, Marvel's Spider-Man'de hayat buluyor. Hareketli mahallelerde dolaşın ve ikonik Marvel ve Manhattan simge yapılarının nefes kesici manzaralarını yakalayın. Gerçek gişe rekorları kıran aksiyonda destansı yayınlarla kötü adamları yenmek için çevreyi kullanın.

The City That Never Sleeps tam içeriğin keyfini çıkarın
Marvel's Spider-Man Remastered'ın ana hikayesindeki olayların ardından, Peter Parker'ın Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps'teki yolculuğunun devamını, ek görevler ve zorluklar içeren üç hikaye bölümü deneyimleyin. Discover.PC Özellikleri
PC için Optimize Edilmiş Grafikler
Çok çeşitli cihazlara uyarlamak için çeşitli grafik kalitesi seçeneklerinin, kilitlenmemiş kare hızlarının ve performansı artıran NVIDIA DLSS ve görüntü kalitesini artıran NVIDIA DLAA dahil olmak üzere diğer teknolojilere yönelik desteğin keyfini çıkarın. Yükseltme teknolojisi AMD FSR 2.0 da desteklenmektedir.

Işın izlemeli yansımalar ve iyileştirilmiş gölgeler*
Seçilebilecek çeşitli kalite modlarıyla iyileştirilmiş gölgeler ve çarpıcı ışın izlemeli yansıma seçenekleriyle şehrin canlandığını görün.

Ultra geniş Monitör desteği**
Üçlü monitörle 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 ve 48:9 çözünürlükler dahil olmak üzere çeşitli ekran kurulumları desteğiyle Marvel's New York'un sinematik manzaralarını seyredin NVIDIA Surround veya AMD Eyefinity kullanan kurulumlar.

Kontroller ve KiÅŸiselleÅŸtirme
Kablolu bir USB bağlantısı üzerinde PlayStation DualSense™ kontrol cihazı kullanarak sürükleyici dokunsal geri bildirim ve dinamik tetikleme efektleriyle Spider-Man olarak oynamanın nasıl bir şey olduğunu hissedin. Çeşitli özelleştirilebilir kontrol seçenekleriyle tam fare ve klavye desteğinin keyfini çıkarın.



Tür: Aksiyon, Macera, Basit Eğlence
GeliÅŸtirici: Insomniac Games, Nixxes Software
Yayıncı: PlayStation PC LLC

Sürüm Adı: Marvels_Spider-Man_Remastered-FLT
Boyut: 54.7 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitroflare.com/view/F5EDA045D4427B1/flt-marvels_spiderman_remastered.part1.rar
https://drop.download/0g5g8rrd4vrb/flt-marvels_spiderman_remastered.part1.rar
https://turb.pw/u3ogjnzfe7tx/flt-marvels_spiderman_remastered.part1.rar.html


https://nitroflare.com/view/0A6CA8BF5E745A6/flt-marvels_spiderman_remastered.part2.rar
https://drop.download/ab4gowabpkic/flt-marvels_spiderman_remastered.part2.rar
https://turb.pw/b81k85la5cnj/flt-marvels_spiderman_remastered.part2.rar.html