Last Stop-CODEX

Gizli hayatlar, bağlayan bağlar ve sıradan olanda sihrin nasıl bulunabileceği hakkında bir video oyunu.
Last Stop, günümüz Londra'sında geçen tek oyunculu üçüncü şahıs bir maceradır.
Ödüllü Virginia'nın yaratıcıları Variable State tarafından yazılan ve geliştirilen Last Stop, oynanabilir üç ana karakter içeren birbirine bağlı üç hikaye anlatıyor.

– Donna, boğucu ev hayatı ve aşırı korumacı ablası tarafından kapana kısılmış hisseden, mesafeli bir lise öğrencisi. Evden uzakta olan Donna, arkadaşları Becky ve Vivek ile gençlerin heyecanını yaşamak ister, ancak üçlü bir amatör dedektif oyununda beklenmedik bir şekilde adam kaçırınca beklediğinden fazlasını alır.
– John, çok çalışan orta yaşlı bekar bir baba. Borç ve tek ebeveyn olmanın getirdiği baskılarla boğuşan John, yirmili yaşlarındaki bekar komşusu Jack'in özgür ve kolay hayatının peşinden koşar. İkili farkında olmadan kinci bir yabancıya saldırdığında, lanetli bir eser hayatlarını sonsuza dek değiştirmekle tehdit eder.
– Meena, işinin heyecanında olduğu gibi ailesiyle de aynı memnuniyeti bulmaya çalışan acımasız hırslı bir profesyonel. Meena, önemli bir terfi için yeni başlayan bir meslektaşıyla rekabet ederken, işyerinin altındaki bodrumda eski bir şey hareket eder.
Last Stop, Molly Smith rolündeki yükselen yıldız Lulu Simpson da dahil olmak üzere bugün Birleşik Krallık'taki en parlak yeteneklerden bazılarının performanslarıyla, saatlerce diyalog ve düzinelerce seslendirme içeren, tamamen seslendirmelidir.
Last Stop, Prag Filarmoni Orkestrası tarafından seslendirilen BAFTA ödüllü besteci Lyndon Holland'a ait orijinal bir film müziğine sahiptir.
3 benzersiz karakter olarak rol yapma. Konuşmalarını şekillendirmek için seçimler yapın. Onların yerinde yürüyün ve bireysel hikayelerinin nereye vardığını keşfedin.


Tür: Macera, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Variable State
Yayımcı: Annapurna Interactive

Sürüm Adı: Last.Stop-CODEX
Boyut: 5,3 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/FDAEB221FE75EAC/codex-last.stop.iso
https://drop.download/fukc6ne7v98v/codex-last.stop.iso
https://turb.cc/tvs6zo8bu0ld/codex-last.stop.iso.html
https://rg.to/file/cef39f636910a073fbce708c2f35cd66/codex-last.stop.iso.html