Last Kids on Earth and the Staff of Doom-FLT

Kıyamet sonrası kasaba Wakefield'de yeni bir hikaye anlatan yarı açık dünya aksiyon RPG'si The Last Kids on Earth ve Staff of Doom'da zombi ve canavar ordularıyla savaşın. Hayatta kalan genç Jack, Quint, June veya Dirk olarak oynarken, Staff of Doom'u ele geçirmek için güçlü bir rakip olan Malondre'yi durdurma arayışınızda zombi istilasına uğramış sokakları keşfedeceksiniz. Düşmanlarla çevrili olduğunuzda, ağaç evi savunmak için kahramanlarınızın benzersiz savaş becerilerini kullanın. Savaşta yardım için büyücü Bardle, savaşçı Skaelka ve diğer müttefikleri çağırın. Yeteneklerinizi, ağaç evi ve kaçış aracı Big Mama'yı güçlendirmek için yükseltmeler yapın. 4 adede kadar oyuncu, kanepeli kooperatifte hikayeyi birlikte ele alabilir veya Horde Modunda düşman dalgalarıyla baş edebilir. Yepyeni bir düşman olan Malondre de dahil olmak üzere animasyon dizisindeki dev patronları yenebilir misin?


Havalı Jack, kendi kendini yetiştirmiş bilim adamı Quint, havalı ve alaycı June veya bahçesine bakmayı seven sert adam Dirk'in kasırgası olarak oynayın. Kanepede en fazla üç aile ve arkadaşlarınızla oynayın ve tıpkı Dünyadaki Son Çocuklar gibi hissedin!
Hırpalanmış bir kurtulan olarak başlayın, ancak doğru planları ve kaynakları bulun ve zanaat yapmaya hazırsınız! Ekipmanınızı, yeteneklerinizi, ağaç evinizi ve kaçış arabanız Big Mama'yı Efsanevi güç seviyelerine yükseltin.
Dünyadaki Son Çocuklar olabilirsiniz, ancak hayatta kalma mücadelesinde yalnız değilsiniz! Köpek canavar Rover, boynuzlu dev Biggun, savaşçı Skaelka ve kılıç kullanan büyücü Bardle'ı çağırın. Hatta müttefiklerinizin saldırılarını, hasar yarıçapını, hızını ve daha fazlasını yükseltebilirsiniz.


Tür: Aksiyon, RYO
GeliÅŸtirici: Stage Clear Studios
Yayımcı: Outright Games Ltd.

Sürüm Adı: Last_Kids_on_Earth_and_the_Staff_of_Doom-FLT
Boyut: 3,9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:



https://nitro.download/view/9A6FAF04E887B1F/flt-last_kids_on_earth_and_the_staff_of_doom.iso
https://dropapk.to/pnzu4fvepkg0/flt-last_kids_on_earth_and_the_staff_of_doom.iso
https://turb.cc/17ver7wijik0/flt-last_kids_on_earth_and_the_staff_of_doom.iso.html
https://rg.to/file/3cab89189644bb417e67db05dc904d19/flt-last_kids_on_earth_and_the_staff_of_doom.iso.html