KAPIA-CODEX

Dünya Birliği çöktü, uluslar “Doğu” ve “Batı” koalisyonlarına ayrıldı, gizemli bir akıllı enfeksiyon insanları şehir karantinası altında yaşamaya zorluyor. Kurtarılması gereken dünya bu. KAPIA'nın dünyası.


Kaosun ortasında, emekli bir pilot ve azimli bir büyükbaba olan Stefan, çatışmayı sona erdirme sorumluluğunu üstlenir. En güçlü müttefikinin küçük torunu Reny olacağını bilmiyor.

  • Denetleyici veya
    İşaretle ve Tıkla Kolayca erişilebilir bir açılır envanter ile geleneksel bir göster ve tıkla akışı. İşleri daha heyecanlı hale getirmek için, çeşitli öğelerle etkileşime girebileceğiniz birinci şahıs bir yakın çekim menüsü de ekledik.
    Veya kontrol cihazınızla KAPIA oynayın ve koltuğunuzdan modern bir oyun akışının keyfini çıkarın.
  • Her iki karakter için de oynayın
    İnsanların farklı yönleri vardır ve aynı şey KAPIA'daki karakterler için de geçerlidir. Hem Stefan hem de Reny için oynarken hikayeyi farklı perspektiflerden keşfedin. Ortak bir hedefe ulaşmak için kendi benzersiz yollarını takip edin.
  • Eşsiz 3D tasarım
    Orta çağ mimarisinin ve fütürist aletlerin özenle hazırlanmış ortamının keyfini çıkarın. Akıllı robotlar elle oyulmuş taştan sokaklarda yürüyor, güç bankaları antika lambaları yakar ve daktilolar güçlü bilgisayarlar için giriş aygıtları olarak hizmet eder.
  • Bulmacalar ve mini oyunlar
    Mantık ve çeşitlilik, oyunun bu en önemli yönü üzerindeki çalışmalarımızın anahtarıydı. Tıpkı geleneksel macera oyununda olduğu gibi, çoğu bulmaca nesnelerle bağlantılıdır, ancak aynı zamanda konuşma bulmacaları ve bir sürü mantıklı mini oyun da vardır.



Tür: Macera, Bağımsız Yapımcı
Geliştirici: 2 FOR 2
Yayımcı: 2 FOR 2

Yayın Adı: KAPIA-CODEX
Boyut: 4.9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/4BA9A89CD13BC1E/codex-kapia.iso
https://drop.download/1gwzv4ra383d/codex-kapia.iso
https://turb.cc/nnvh34v5jyak/codex-kapia.iso.html