Iron Harvest Operation Eagle-CODEX

"Iron Harvest - Operation Eagle", 1920+ alternatif gerçekliğinde geçen ve eleştirmenlerce beğenilen Iron Harvest dünyasının yeni genişlemesidir.
Savaş asla bitmez ...
Büyük Savaşın ardından dünya kaos içindedir ve sınırlar yeniden çizilmektedir. Gölgelerdeki eski bir düşman iktidarı ele geçirmeye çalışırken Usonia, 20. yüzyılı "Amerika Yüzyılı" yapmak istiyor.


Yeni Sefer
25 dakikadan fazla yeni sinematik ve düzinelerce yeni müttefik ve düşmanla 7 zorlu görevde tek oyunculu veya yan yana kooperatif olarak yepyeni bir Demir Hasat kampanyasını deneyimleyin.
Yeni Grup: Usonia
Amerikan Usonia Birliği, Birinci Dünya Savaşı'nın dışında kaldı ve Avrupa'nın eski seçkinleri tarafından fark edilmeden ekonomik ve askeri bir güç merkezi haline geldi. Usonia ezilenler için bir umut ışığı olabilir, herkese özgürlük ve adalet getirebilir ya da gücün cazibesine kapılıp yeni bir imparatorluk haline gelebilir, ilk önce demirle hüküm sürebilir. Eklenti, ABD'nin 1920+ versiyonu olan yeni “Usonia” fraksiyonunu içeriyor. Bu gruplar için 30'dan fazla yeni piyade birimi, makine ve bina.
Yeni Ünite Tipi: Hava Üniteleri!
Tüm fraksiyonlar için yeni hava gemisi birimlerinin tanıtımıyla gökyüzüne çıkın ve dünyayı fethedin. Bu erken uçan makineler, çevik gökyüzü bisikletinden Usonian kahraman Amiral Mason'un muazzam savaş gemisine kadar farklı sınıflarda geliyor, her türlü araziyi geçiyor ve yukarıdan ölüm gönderiyor. En cesur adamlar, düşman hatlarının gerisinde tehlikeli görevler yapan Paraşütçüler olur. Stratejilerinizi uyarlayın ve tüm Iron Harvest fraksiyonları için yeni hava karşıtı mekaniklerle savunmanızı hazırlayın!


Tür: Strateji
Geliştirici: KING Art
Yayıncı: Deep Silver

Yayın Adı: Iron.Harvest.Operation.Eagle-CODEX
Boyut: 20.6 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://dropapk.to/rm4plouogcmg/codex-iron.harvest.operation.eagle.iso
https://turb.cc/42xk8jykon29/codex-iron.harvest.operation.eagle.iso.html
https://rg.to/file/ad93bdd68c147258683cdf90df82a221/codex-iron.harvest.operation.eagle.iso.html
https://nitro.download/view/19D2B237EC852AA/codex-iron.harvest.operation.eagle.iso