Interregnum Chronicles Signal-CODEX

Interregnum Chronicles: Signal, kararsız bir AI'nın hikayesidir ve Operatör, kargaşa içindeki bir Dünya'nın üzerindeki bir uzay istasyonunda onunla kilitli kalır. Kendileri ve birbirleri hakkında yeni gerçekler keşfederken uzayın derinliklerinden imkansız bir sinyali çözmeye çalışırlar.
Bu, Interregnum'un hikayesini ve sonrasını anlatan bir dizi oyunun ilk girişidir. Przemyslaw Karda'nın Polonya'nın aynı adlı en çok satan bilimkurgu romanında yarattığı dünyaya dayanmaktadır.
Interregnum Chronicles: Signal, oyuncuya keşif sırasında eşi görülmemiş bir hareket özgürlüğü seviyesi sunan sıfır yerçekimi ortamında gerçekleşen birinci şahıs, hikaye odaklı bir oyundur.
Sinyalin mesajını anlama yolunda yapay zekanın yükseltmelerini denetleyin ve yönlendirin. Yapay zeka, işlenen veri miktarı ile birlikte gelişir ve büyür. Hikaye, AI ile konuşma yoluyla ortaya çıkıyor, ancak ilerlemenin hızı, oyuncunun AI için en uygun yükseltmeleri seçme yeteneği tarafından belirlenir. Amaç, mümkün olduğunca fazla veri toplamak ve bunu yapay zekayı ve veri toplama sürecini yükseltmek için kullanmaktır.
İlgi çekici bir bilimkurgu hikayesi
Eşi benzeri görülmemiş veri yoğunluğu ile galaksinin dört bir yanından gelen gizemli sinyal Dünya'ya ulaşıyor. Kökenleri kesinlikle dünya dışıdır, ancak mesajın amacı bilinmemektedir. Harmony uzay istasyonunun içinde, yalnız bir Operatör ve istasyonun yerleşik AI'sı sinyali analiz etmekle görevlendirilmiştir, ancak sürecin kendisinin onlar üzerinde beklenmedik bir etkisi var gibi görünmektedir.

Karmaşık mekanikler
Yapay zekanın yeteneklerini ve sinyal verilerinin işlem hızını daha da geliştirmek için işlenmiş verileri kullanın. Karmaşık mekanikler ve yükseltme sistemi, oyuncunun optimum verimlilik için yükseltme yolunu planlamasını gerektirecektir.

Zero-G keÅŸfi
İstasyonu özgürce keşfederken ve koleksiyon parçaları için avlanırken altı derecelik özgürlüğü deneyimleyin.



Tür: Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Spacewalkers
Yayımcı: Spacewalkers

Yayın Adı: Interregnum.Chronicles.Signal-CODEX
Boyut: 1.4 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/74BF7643C5472D8/codex-interregnum.chronicles.signal.iso
https://drop.download/ngm1porlae6j/codex-interregnum.chronicles.signal.iso
https://turb.cc/5ki21aswbuoh/codex-interregnum.chronicles.signal.iso.html
https://rg.to/file/9504f99f941efd41486ea282199001d9/codex-interregnum.chronicles.signal.iso.html