Grim Dawn Definitive Edition v1.1.9.6-Razor1911

İnsanlığın yok olmanın eşiğinde olduğu, demirin altından daha değerli olduğu ve güvenin zor kazanıldığı bir kıyamet fantezi dünyasına girin. Bu ARPG, karmaşık karakter geliştirme, yüzlerce benzersiz öğe, işçilik ve seçim ve sonuç içeren görevler içerir.

Ana Özellikler


  • Ä°kili Sınıf - Sınıf başına 25'ten fazla beceri ve deÄŸiÅŸtirici ile altı farklı sınıftan herhangi birini birleÅŸtirin. Temel sınıflar arasında Soldier, Demolitionist, Occultist, Nightblade, Arcanist ve Shaman bulunur.
  • Yüzlerce Öğe Becerisi - Öğeler ve ekipman eklentileri tarafından verilen 250'den fazla benzersiz beceriden oluÅŸan çeÅŸitli bir diziyle sınıf yapınızı geliÅŸtirin.
  • Yüzlerce Öğe toplayın - Yaygın, büyülü, nadir, destansı ve efsanevi ganimet sınıfları. Ayrıca 20.000'den fazla olası sihirli ek kombinasyonu ve 200'den fazla nadir ek.
  • Seçimli ve Sonuçlu Görevler - Dünya üzerinde önemli etkiler bırakan zorlu kararlarla karşılaÅŸacaksınız. Yoldaki yabancılar, çaresiz aileler ve hatta tüm köyler, eylemlerinize baÄŸlı olarak yaÅŸayabilir veya yok olabilir. Åžu anda toplanacak 75'ten fazla bilgi notu içeren 35'ten fazla görev.
  • Dost ve Düşman Gruplar - Ek görev dizileri, satıcı indirimleri ve özel ulus tabanlı öğeler ve güçlendirmelerin kilidini açmak için insan gruplarıyla iyilik kazanın. Bazı tarafsız gruplar müttefik haline getirilebilir, ancak birine yardım etmek diÄŸerinin düşmanı olur. Düşman gruplar yaptıklarınızı hatırlayacak ve size olan nefretlerini derinleÅŸtirecek, sizi avlamak için büyük sürüler ve seçkin kahramanlar gönderecek.
  • Adanmışlık , ek bir beceri özelleÅŸtirme katmanı, sınıf becerileriniz için bonuslar ve güçlü ikincil etkiler elde etmenizi saÄŸlar. Bunlar, dünya çapında gizlenmiÅŸ yıkılmış veya bozulmuÅŸ türbeleri bulup restore ederek elde edilen puanlarla dev bir takımyıldız haritasından açılır.
  • Dünyayı Yeniden Ä°nÅŸa Et - Hayati ihtiyaçları güvence altına alarak, yapıları yeniden inÅŸa ederek ve daha sonra hizmetlerini amacınıza ödünç verebilecek hayatta kalanları kurtararak insan yerleÅŸim bölgelerinin hayatta kalmasına ve geliÅŸmesine yardımcı olun.
  • 4 KiÅŸilik Çok Oyunculu - MuhteÅŸem çok oyunculu modda ArkadaÅŸlarınızla baÄŸlantı kurun veya yeni müttefikler edinin. Çok oyunculu karşılaÅŸmalar, ekip çalışmanızı en üst seviyeye çıkaracak.
  • Hızlı tempolu Visceral Combat - Düşmanın kan sıçraması, bez bebek fiziÄŸi ve tatmin edici düşman ölüm etkileri. Kapıları kırın ve evden eve savaşın, ardından yıkılmış mobilyalardan oluÅŸan bir yol bırakın.
  • Dönebilen Kamera - Dünyanın tüm güzelliÄŸini incelemeyi ve her zaman en uygun açıdan savaÅŸmayı seçerseniz. Seviyeler, oyuncuların kamerayı döndürmeye zorlanmayacağı ÅŸekilde tasarlanmıştır; tamamen isteÄŸe baÄŸlıdır.
  • Secrets and Perils Abound - 200'den fazla Düşman kahramanı ve patronu, kendi benzersiz ölümcül yetenek dizileriyle elle yapılandırılmış. Yıkılan duvarların, gizli boÅŸlukların ve gizemli kilitli kapıların arkasına gizlenmiÅŸ 20'den fazla gizli alan. Yeni yollar açmak için engelleri patlatın veya yapıları onarın.
  • Rogue-Like Dungeons - Nadir hazırlanmış bir anahtar gerektiren, ilerledikçe düşman seviyelerinin arttığı ve oyuncu teleportunun devre dışı bırakıldığı özel kilitli meydan okuma zindanlarına inin. Zindanı tamamlamak veya denerken ölmekten baÅŸka çıkış yolu yok.
  • Dinamik Hava Durumu - Dünya, bölgeye özgü iklimler ve çeÅŸitli hava etkileri ile hayata geçirilir. GüneÅŸli bir gün, ÅŸiddetli bir fırtınaya dönüşen hafif yaÄŸmur saÄŸanakları ile bulutlanabilir. DeÄŸiÅŸken rüzgar esintileri çimenleri uçurur ve yel deÄŸirmenleri gibi nesneleri etkiler.
  • Tarife Dayalı Ãœretim - Kurtarılan bileÅŸenleri benzersiz hazırlanmış öğelerle birleÅŸtirmenize izin veren 250'den fazla işçilik tarifi toplayın ve daha sonra, inanılmaz güçteki öğeleri tamamlamak için bu temel hazırlanmış öğeleri daha yüksek katmanlı tariflerle kullanın.
  • Beceri Puanlarını Geri Al - Puanları geri almak için ödeme yeteneÄŸi, bir karakteri kalıcı olarak bozabilecek erken, bilgisiz beceri seçimleri yapmak zorunda kalma korkusunu ve hayal kırıklığını hafifletir.

Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO
GeliÅŸtirici: Crate Entertainment
Yayımcı: Crate Entertainment

Sürüm Adı: Grim_Dawn_Definitive_Edition_v1.1.9.6-Razor1911
Boyut: 8.5 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:

https://nitro.download/view/8489A074960EE46/rzr-grimdawn1196.iso
https://drop.download/jh6jizw233er/rzr-grimdawn1196.iso
https://turb.pw/tjs6q0x2z0qv/rzr-grimdawn1196.iso.html