EVERSPACE 2-FLT


EVERSPACE 2, sizi bir sonraki destansı ganimet damlasıyla aranızda şiddetli karşılaşmaların ve acımasız mücadelelerin durduğu bu hızlı tempolu tek oyunculu uzay nişancı oyununda pilot koltuğuna oturtuyor. Demilitarized Zone of Cluster 34'ün savaştan zarar görmüş yıldız sistemlerini keşfedin; her devasa el yapımı alan, karşılaşılacak sırlar, bulmacalar ve tehlikelerle doludur.
Evrendeki yerini arayan bir klon pilot olan Adam'ı takip eden heyecan verici bir bilim kurgu öyküsünü deneyimleyin. DMZ kaynama noktasına yaklaşırken, geçmişteki olaylar çatışan gruplarla karışır. Kolonyal esaretten kurtulun, yerel savaş ağalarının entrikalarında gezinin, enerji delisi tarikatçılardan kaçının ve savaşa aç uzaylıları savuşturun.
Adam'ın hayatta kalmak için zeka, şans ve beceriden daha fazlasına ihtiyacı olacak - maaş gününe ulaşmak için bir uzman ekibi toplayın ve sonunda DMZ'den kaçma hayalini gerçekleştirin. Her birinin anlatacak kendi hikayesi olan eski arkadaşlar ve yeni müttefiklerle tanışın. Görevler sırasında size katılacaklar, yükseltilebilir avantajlar sağlayacaklar, yeni yeteneklerin kilidini açacaklar ve ilerlemenize yardımcı olacaklar.


HEYECAN VERİCİ BİR YOLCULUĞA ÇIKIN
30 saatlik heyecan verici bir kampanyada uzaylı türlerini keşfedin, gizemleri açığa çıkarın, gizli hazineleri bulun ve kargonuzu kanun kaçağı çetelerine karşı savunun. Tamamlayıcılar, EVERSPACE evreninin derinliklerine dalabilir ve her yan görevi tamamlamak, her zorluğu bitirmek ve her gizli sırrı keşfetmek için 90 saatten fazla zaman harcayabilir.
LAZERLER KONUÅžSUN
EVERSPACE yöntemiyle düşmanlarınızı yok edin. Çılgın it dalaşlarında yanan silahlardan kaçın, fırlayın, yuvarlanın ve takviye edin, arkanızda bir uzay hurdası izi bırakın. Dronları, savaşçıları, ağır bombardıman uçaklarını ve güçlü savaş gemilerini yenmek için çok çeşitli silahlar ve yetenekler kullanın. Ama kendini beğenmiş olma! Devasa ana gemiler ve eski muhafızlar, en deneyimli pilotların bile becerilerini zorlayacak. Ortamınızı kendi avantajınıza kullanın ve daha büyük sayılara karşı üstünlük elde edin.
GALAXY'YÄ° KEÅžFEDÄ°N
EVERSPACE evrenine girin ve onu boş zamanlarınızda keşfedin. DMZ ve Cluster 34'ün çevresindeki alanlar, ana ve yan görevler, etkinlikler, olaylar ve ortaya çıkarılacak sırlarla dolup taşıyor. Yedi farklı yıldız sistemine yayılmış 100'den fazla benzersiz, el yapımı konumu keşfetmek için hiper sürücünüzü çalıştırın. ve mirasınızı yıldızlar arasında şekillendirin.
İSTEDİĞİNİZİ YAPIN
Yapınızı mükemmele ulaştırmak için benzersiz sınıflardan oluşan neredeyse sonsuz bir savaşçı kaynağından özel gemi koleksiyonunuzu genişletin. Bir fiyat karşılığında, kümedeki tüccarlar, yeni bir gemi türü denerken gelişmiş modeller edinmenize veya mevcut geminizi depolamak üzere göndermenize yardımcı olacaktır. Bireysel oyun tarzınıza ve mevcut görevinize uyacak şekilde modülleri, silahları, cihazları ve avantajları akıllıca birleştirin.
SIRLARI ARAYIN
Zeki pilotlar başarılı pilotlardır. DMZ'nin keşfedilebilir her alanına dağılmış kanun kaçağı zulalarını, kurtarılabilir enkazları ve eski gizli hazineleri yağmalayın. Bu hazinelerin her birini avlamak için yapıları arayın, bulmacaları çözün, asteroitleri havaya uçurun ve harabeleri geri yükleyin.
DESTANSI ganimet
bekliyor Güçlü ekipman kombinasyonlarından oluşan cephanenizi genişletmek için gelişmiş teçhizat avlayın. Oyun tarzınıza uygun ganimet arayın, ancak konfor alanınızı terk etmeye ve yeni bir şeyler denemeye istekli olun. Potansiyellerini tam olarak en üst düzeye çıkarmak için ekipman, yetenekler, cihazlar ve gemiler arasındaki sinerjik etkileri bulmaya ve bunlardan yararlanmaya hazır olun.
AV BAÅžLASIN
EVERSPACE 2'nin kapsamlı kampanyasını tamamlamak, bir son değil! Giderek daha zorlu düşmanlara karşı yapım ve şansınızın sınırlarını zorlamanıza izin veren yüksek oktanlı oyunsonu Yüksek Riskli Alanlar ve Antik Geçitler ile meşgul olun. Muazzam güce ve olağanüstü yeteneklere sahip efsanevi teçhizatı elde etmek için bir koşuda başarılı olun.



Tür: Aksiyon, Macera, RYO, Simülasyon
GeliÅŸtirici: ROCKFISH Games
Yayıncı: ROCKFISH Games

Sürüm Adı: EVERSPACE_2-FLT
Boyut: 33,9 GB
Bağlantılar: STEAM |




 




Kod:
https://nitroflare.com/view/68DD97888FD5B9B/flt-everspace_2.iso
https://turb.pw/ayqlbix8dcit/flt-everspace_2.iso.html
https://drop.download/jrzyextl86ip