Empyrion Galactic Survival v1.5-CODEX

Empyrion – Galactic Survival , bir 3D açık dünya uzay sanal alanı hayatta kalma macerasıdır. Çeşitli farklı gezegenleri keşfetmek, fethetmek veya sömürmek ve Empyrion'un gizemlerini keşfetmek için güçlü gemiler, güçlü uzay istasyonları ve geniş gezegen yerleşimleri inşa edin!
İnsan, uzaylı ve biyolojik tehlikelerle savaşın ve gizli tehlikelerle dolu düşmanca bir galakside hayatta kalın. Yalnız bir kurt olarak oynayın veya arkadaşlarınızla takım kurun, yeni dostluklar kurun, ittifaklar kurun veya güneş sistemini fethetmek için savaş yapın.
Empyrion, uzay simülasyonlarından, inşaat oyunlarından, hayatta kalma oyunlarından ve ego-atıcılardan öğeleri benzersiz bir şekilde birleştirir. Empyrion'da sonsuz olasılıklarla bir galakside kaderinizi şekillendirebilirsiniz!
UZAY VE GEZEGEN KEÅžFÄ°:

Mutlak bir serbest dolaşım deneyimi sizi bekliyor: gezegenler arasında geçiş yapın, gezegenlerden aylara uçun, gezegenlere inin ve çevrenizi keşfetmek için özgürce dolaşın. Farklı yabancı ırkların sırlarını keşfedin ve yerel fauna ve flora ile dolaşın. Keşfetmek için farklı, canlı gezegenlerle dolu bir sandbox sizi bekliyor!




Kod:
https://nitro.download/view/400EC3D93D51E06/codex-empyrion.galactic.survival.v1.5.ISO
https://dropapk.to/h8rgf631m834/codex-empyrion.galactic.survival.v1.5.ISO
https://turb.cc/r479dqg76rhq/codex-empyrion.galactic.survival.v1.5.ISO.html
https://rg.to/file/1e597dc040ed85c01888374c20461bec/codex-empyrion.galactic.survival.v1.5.ISO.html