Empire of Sin The Gangster-CODEX

Empire of Sin , sizi 1920'lerin Yasak dönemi Chicago'sunun acımasız yeraltı suç dünyasının kalbine yerleştiren, Romero Games ve Paradox Interactive tarafından sunulan yeni bir strateji oyunudur. Al Capone, Stephanie St. Clair veya Goldie Garneau gibi on dört gerçek ve tarihsel olarak ilham alan mafya patronlarından birinin yerine geçin ve bir paçavra çetesi oluşturun, suç imparatorluğunuzu inşa edin ve yönetin ve bölgenizi rakip çetelere karşı koruyun . Zirveye çıkmak için koşuşturmak, cezbetmek ve korkutmak ve orada kalmak için ne gerekiyorsa yapmak size kalmış - bir bacağınızı kırın!

Rol yapma: Kurgusal ve gerçek hayattaki gangsterlere dayanan on dört benzersiz patrondan birini seçin, ardından Chicago'nun kötü şöhretli Yasak döneminde suç imparatorluğunuzu inşa etmek ve yönetmek için yola çıkın.
İmparatorluk Yönetimi:Günah İmparatorluğunuzu inşa edin ve Chicago'nun yeraltı ekonomisini iş anlayışı, vahşeti veya şehir çapında kötü şöhretle yönetin. Konuşmalar, tedarik zincirleri, kumarhaneler ve daha fazlası gibi kuruluşlarınızı stratejik olarak yönetin.

Sıra Tabanlı Savaş: Çetenizi bir araya getirin ve bölgenizi savunmak ve genişletmek için sıra tabanlı savaşta savaşın veya rakip çetelere bir mesaj gönderin.
Tür: RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Romero Games
Yayıncı: Paradox Interactive

Sürüm Adı: Empire.of.Sin.The.Gangster-CODEX
Boyut: 5 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/225DC88A38CFD6B/codex-empire.of.sin.the.gangster.iso
https://dropapk.to/bsoaezfo1ap3/codex-empire.of.sin.the.gangster.iso
https://turb.cc/41ra1aqakuji/codex-empire.of.sin.the.gangster.iso.html