Dustwind v.7955-PLAZA

Kıyamet Sonrası GERÇEK ZAMANLI TAKTİKLER OYUNU DUSTWIND'E HOŞ GELDİNİZ!
Kıyametten sonra… Bildiğimiz gibi medeniyet sona erdi ve hayatta kalan birkaç kişi birbirleriyle savaşmak zorunda. Bu çorak topraklarda zor zamanlar! Bu APOKALİPTİK EKSTRAVAGANZA'da, hayatta kalmak istiyorsanız hızlı taktiksel kararlar vermelisiniz!.



TEK OYUNCU HİKAYE KAMPANYASI
İsimsiz kahraman sensin! Çorak arazideki kısır bir saldırı seni çok etkiledi. Hafızan olmadan ve umutsuzca sayıca azdın, intikam almak için işkencecilerine giden yolda savaşarak haçlı seferine devam ediyorsun. Dikkatli, taktiksel ve zekice hareket etmediğinizde hiç şansınız kalmaz! Bu macera sırasında, sadece kendi kaderinizin değil, çok daha fazlasının tehlikede olduğunu fark edeceksiniz…

Uzun zamandır beklenen hikaye kampanyası, yaklaşık 10 saat oynama süresine sahip 16 görev içeriyor ve duygusal bir hikaye anlatıyor. Silah ve teçhizat toplayın, karakterinizi oyun tercihlerinize göre geliştirin ve bu karanlık zamanlarda lider figür olun!
ÇOK OYUNCULU EYLEM
Çok çeşitli heyecan verici oyun modları sizi bekliyor. Yalnız bir kurt olmayı, diğer insan düşmanlara karşı bir takımda oynamayı veya acımasız AI'ya karşı işbirliği yapmayı tercih ederseniz, DUSTWIND'de her turda bir ton CLUSTERFUN olacak!
Gizlice gidin, vücut parçalarına nişan alın, çeşitli silahlar ve cephane kullanın, düşmanlarınızı kandırın ve kuşatın, tuzaklar kurun veya silahsızlandırın, araçları sürün ve tamir edin ve tüm takım arkadaşlarınızı havaya uçurmamaya çalışın! Cidden, o bazukayı yakın dövüşe götürme.
Sabit sınıf yok, kazan-öde yok! Vakit kaybetmeden çeşitli karakter yapıları ile denemeler yapın. Ancak yaptığınız her karakter için harcayabileceğiniz yalnızca 10.000 puan alırsınız, bu yüzden kişisel olarak size en uygun beceri ve teçhizatın en havalı kombinasyonunu bulmak için bunları akıllıca harcayın. Endişelenmeyin, istediğiniz zaman yeniden stat yapabilir veya yeni bir karakter oluşturabilirsiniz! Ayrıca, bir oyuncu olarak rütbe kazandıkça, karakterlerinize vermek için yeni harika öğelerin kilidini açarsınız.
KÖPEK OLARAK OYNA! Köpekler, el bombası atabilen, araba kullanabilen, kuleleri yerleştirebilen, arabalı tüfekleri ateşleyebilen, insanları iyileştirebilen (DOGtor'unuzu getirin!), eşyaları tamir edebilen, düşmanları kıçından ısırabilen ve daha fazlasını yapabilen harika destek birimleridir. Yapamayacakları tek şey bu. do (en fazla) insan silahı kullanmaktır. Ama ne olmuş yani? O insanlara taktiksel dövüşün nasıl yapıldığını gösterin! Vay canına!
HARİTA EDİTÖRÜ

Dustwind, güçlü bir harita düzenleyici içerir! DUSTWIND'in çorak topraklarında kendi hikayelerinizi anlatın veya kendi kural setiniz ile kendi çok oyunculu haritalarınızı yaratın! Her neyse, tercih ettiğiniz şey: Kullanıcı dostu Steam atölye entegrasyonu sayesinde çalışmalarınızı DUSTWIND topluluğuyla paylaşın!


Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Strateji
Geliştirici: Dustwind Studios
Yayımcı: Z-Software GmbH, Dustwind Studios

Yayın Adı: Dustwind.v7955-PLAZA
Boyut: 2,9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/1672BB1E976D31F/plaza-dustwind.v7955.iso
https://drop.download/4l1d2b8fdpnq/plaza-dustwind.v7955.iso
https://turb.cc/q7flgmzum7ll/plaza-dustwind.v7955.iso.html
https://rg.to/file/99a1d0c31cd89d5290d931d10c0ef76e/plaza-dustwind.v7955.iso.html