Dungeons and Dragons Dark Alliance The Crystal Wraiths-CODEX

Dark Alliance, Dungeons & Dragons dünyasına gerçek zamanlı savaş ve dinamik işbirliğiyle dolu patlayıcı bir aksiyon kavgasında hayat veriyor. Kötülüğün istilacı orduları her geçen gün daha da güçlenirken, buz devleri ve intikamcı ejderhalar Icewind Dale'de kontrolsüz dolaşıyorlar. Şimdi dört kahraman yaratıkların saldırısını geri püskürtmeli ve karanlığa karşı savunmalıdır.


İkonik D&D Kahramanları Olarak Oynayın
En çok satan fantastik yazar RA Salvatore'nin dört kahramanından birini seçin – Drizzt Do'Urden, Catti-brie, Wulfgar ve Bruenor Battlehammer. Her birinin kendine özgü oyun tarzı ve özelleştirilebilir yetenekleri vardır. Yeni becerilerin kilidini açmak ve güçlü teçhizat kazanmak için görevleri tamamlayın ve patronları alt edin, oyuncuların daha da büyük zorluklar üstlenmesine izin verin.

Arkadaşlarınızın Yanında Dövüşün En
fazla üç arkadaşınıza katılın ve patlayıcı gerçek zamanlı dövüş ile dinamik bir işbirliği deneyiminde birlikte savaşın. Tek başına üstesinden gelemeyecek kadar güçlü durdurulamaz canavarları devirirken yıkıcı kombinasyonları serbest bırakın.

Conquer Unstoppable Monsters
Dark Alliance, oyuncuları Dungeons & Dragons dünyasının en efsanevi canavarlarından bazılarıyla karşı karşıya getiriyor. Ayaz devleri, Seyirciler, Beyaz Ejderhalar - aşılmaz ihtimallere karşı hepsini yenmek için güç toplayın.

Brave the Frozen Landscape
Dark Alliance, Dungeons & Dragons dünyasına daha önce hiç olmadığı kadar hayat veriyor. Vatanınızı iğrenç canavar ordularından korurken Icewind Dale'in soğuk ve tehlikeli dünyasını keşfedin.



Tür: Aksiyon, RYO
GeliÅŸtirici: Tuque Games
Yayımcı: Wizards of the Coast

Sürüm Adı: Dungeons.and.Dragons.Dark.Alliance.The.Crystal.Wra iths-CODEX
Boyut: 34 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/9B5759D2C5E5C84/codex-dungeons.and.dragons.dark.alliance.the.crystal.wraiths.iso
https://drop.download/vfz69s1dlt1g/codex-dungeons.and.dragons.dark.alliance.the.crystal.wraiths.iso
https://turb.cc/4q9kw5w3j9d8/codex-dungeons.and.dragons.dark.alliance.the.crystal.wraiths.iso.html