Death Slayer V-PLAZA

Death Slayer V, yeni nesil grafiklere sahip güzel bir açık dünyada geçen tek oyunculu, birinci şahıs zombi nişancı oyunudur. Bu oyun üst seviye oyun PC'leri içindir ve PC'nizin bacaklarını uzatmasına kesinlikle izin verecektir… PC'nizin 1080p veya 4K'da neler yapabileceğini görün.
Unfolding Plot
Bir virüs, Eibmoz Corporation tarafından işletilen gizli bir laboratuvardan kaçtı. Herkes enfekte… sen de dahil. Hızlı hareket eden virüsten ölmeden ve bir "Zombi"ye dönüşmeden önce dakikalarınız var. Hayatta kalmanın bir yolu olabilir… ama bu kolay olmayacak! Virüsü bir seferde yalnızca dakikalarca uzak tutacak ve çalışması için taze zombi kanıyla karıştırılması gereken panzehirli bir şırınga buluyorsunuz. Zombilerden kaç ama çok uzağa kaçma… çünkü seni öldürmeye çalışan şey, seni hayatta tutacak tek şeye sahip!

Hızlı Tempolu Yüksek Yoğunluklu Savaş Keşfederken
bulacağınız çok çeşitli silahlarla zombi sürüleri arasında savaşırken birinci şahıs bakış açısıyla oynayın. Gizli laboratuvarı ve telefonun diğer ucunda size rehberlik eden gizemli sesi bulmak için oyun boyunca vurun, bıçaklayın, doğrayın, yakın ve ateş edin.



Açık dünyada gezinirken size yardımcı olması için bir pusula ve sokak işaretleri kullanın. Görevinizi tamamlamak için ihtiyaç duyacağınız eşyaları bulmak için kapalı alanları keşfedin.
Laboratuvarı bul, belki bir çare bulursun ama en önemlisi… Eğlenin, yol boyunca olabildiğince çok zombi öldürün ve bu hızlı tempolu yüksek yoğunluklu oyunda zombi öldürme sayacınızı ne kadar yükseğe çıkarabileceğinizi görün.
Zombiler… Onlarla yaşayamam… Onlarsız yaşayamam!
Tür: Bağımsız Yapımcı
Geliştirici: MDK yazılımı
Yayımcı: MDK yazılımı

Yayın Adı: Death.Slayer.V-PLAZA
Boyut: 10.3 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/61375010DC5750B/plaza-death.slayer.v.iso
https://drop.download/h7z5syq5ijsz/plaza-death.slayer.v.iso
https://turb.cc/yrpgpfkq02rb/plaza-death.slayer.v.iso.html
https://rg.to/file/c9a6d9d72f54de8fae7111a3dce75cb4/plaza-death.slayer.v.iso.html